» »

Siol TV na DVD(HDD)recorder in TV

Siol TV na DVD(HDD)recorder in TV

Henixman ::

Med drugim v dnevni sobi uporabljam SIOL TV na SIOL BOX S. Da bi posnel kakšno oddajo na dvd snemalcu na trdi disk imam na voljo ki ima scart vhod, scart izhod, pa HDMI izhod. TV je LCD ima 3 HDMije,...

Na siolu so mi povedali da siol box S daje video lahko na oba izhoda (mini dim in hdmi) - (hdmi - hdmi na TV,... mini DIN - scart na DVDrecorder) istočasno sliko, samo da zna vsake toliko časa rata slika kockasta (kao da ni dosti zmogljiva škatla)... Je kdo to probal? Je kdo to probal na SIOL BOX (ne S)?

Ker ne želim vezat SIOL box na TV preko DVD snemalca, ker v kratkem pričakujem par HD kanalov, ki pa bi zgubili HD kvaliteto v tem primeru. Zaradi lažje uporabe tudi drugih doma ne želim preštekavat zadev vsakič ko bi snemal.

krebs11 ::

Zakaj pa sam ne poskusiš to, box poveži s hdmi kablom na tv, preko mini-DIN/SCART pa hdd snemalnik, snemalnik pa poveži še preko hdmi pa poskusi gledat siol preko hdd pa boš videl, če res kocka, če lahko normalno gledaš pol je ok.Jaz mam tudi podobno, sam jaz imam dvb-c sprejemnik priklopljen na tv in hdd pa zadeva dela.Dokler ne boš poskusil, ne moreš vedeti če zadeva deluje ali ne, saj ne moreš nič narobe naredit, itak mora box na oba izhoda poslat sliko in zvok.
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol Box-a Media Center

Oddelek: Omrežja in internet
206667 (3561) moat
»

Siol box na lcd full hd monitor

Oddelek: Pomoč in nasveti
101766 (1442) rkajtn