Forum » Šola » Cisco curriculum kot vir za diplomsko nalogo
Cisco curriculum kot vir za diplomsko nalogo
Temo vidijo: vsi
timek ::
Živijo.
Obiskujem predavanja Cisco CCNA2 in me sedaj zanima ali se da uporabiti Ciscov učni material v diplomski nalogi.
In če se kako se ga navede pod vire glede na to da ne morejo vsi dostopati do tega učnega materiala.
Lp, timek
Obiskujem predavanja Cisco CCNA2 in me sedaj zanima ali se da uporabiti Ciscov učni material v diplomski nalogi.
In če se kako se ga navede pod vire glede na to da ne morejo vsi dostopati do tega učnega materiala.
Lp, timek
tony1 ::
Hm, tudi do knjige, ki jo je treba kupiti v knjigarni nimajo vsi dostopa. Štekaš?
Torej: tvoj učni material je popolnoma prosto dostopen, samo plačati ga je treba. (Kot vsak učbenik, pač.) Torej citiraj z navedbo naslova (ICND2?), založbe (Cisco press), in letnice.
Še P.S.: če bo lažje, lahko tudi malo pogoljufaš in na uradnih straneh Cisco pressa poiščeš učbenik za ICND2 in citiraš njegov naslov.
Torej: tvoj učni material je popolnoma prosto dostopen, samo plačati ga je treba. (Kot vsak učbenik, pač.) Torej citiraj z navedbo naslova (ICND2?), založbe (Cisco press), in letnice.
Še P.S.: če bo lažje, lahko tudi malo pogoljufaš in na uradnih straneh Cisco pressa poiščeš učbenik za ICND2 in citiraš njegov naslov.
St235 ::
Seveda ni omejitve, citiraš kot vsako drugo stvar. Če je gradivo res izjemno težko dostopno (recimo interne narave) potem je to dobro omenit v metodologiji.
timek ::
Okej zdej je pršu čas da navedem cisco kot vir :D
Me pa zanima ali bi bilo vredu če samo napišen, da je povzeto po CCNA2 Chapter 10. Samo primer.
Lp, timek
Me pa zanima ali bi bilo vredu če samo napišen, da je povzeto po CCNA2 Chapter 10. Samo primer.
Lp, timek
St235 ::
Napisat moraš vse podatke, ki so na voljo: Torej kdo je izdajatelj, leto izdaje, avtor, če je znan...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11600 (8647) | Kayzon |
» | Adobe Voco je 'Photoshop za zvok'Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9299 (7070) | bMozart |
» | Certifikati CCNA in CompaTIA A+Oddelek: Pomoč in nasveti | 6422 (5944) | FS8384 |
» | potrdila o znanju racunalnistva (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7182 (5349) | Mr.B |