Forum » Kaj kupiti » baterija za digit. fotoaparat Panasonic lumix dmc-tz7
baterija za digit. fotoaparat Panasonic lumix dmc-tz7
lakkon ::
Originalna baterija za omenjeni fotoaparat je Panasonic lumix dmw-bcg10e:
Tip baterije: Li-ion
Napetost: 3.6 V
Kapaciteta: 895 mAh
Zmogljivost: 3.3 Wh
pride pri nas od 45 eur dalje.
seveda kot vidim obstajajo pri nas tudi ustrezne cenejše neoriginalne nadomestne baterije med 30 in 35 eur:
a) Kapaciteta 900mAh + Napetost 3,7V
b) kapaciteta 820mAh + napetost 3,6V
razlika v ceni mi niti ni tako velika, a vseeno: je bolje kupiti originalno?
pripravljen sem jo kupiti v Sloveniji ali v tujini. enkrat sem zasledil nadomestne baterije za cca 10 USD (ali bilo 10 EUR?) prek spleta, samo se ne spomnim kje to bilo...
kakšna pomoč v zvezi z nakupom v tujini?
hvala.
Tip baterije: Li-ion
Napetost: 3.6 V
Kapaciteta: 895 mAh
Zmogljivost: 3.3 Wh
pride pri nas od 45 eur dalje.
seveda kot vidim obstajajo pri nas tudi ustrezne cenejše neoriginalne nadomestne baterije med 30 in 35 eur:
a) Kapaciteta 900mAh + Napetost 3,7V
b) kapaciteta 820mAh + napetost 3,6V
razlika v ceni mi niti ni tako velika, a vseeno: je bolje kupiti originalno?
pripravljen sem jo kupiti v Sloveniji ali v tujini. enkrat sem zasledil nadomestne baterije za cca 10 USD (ali bilo 10 EUR?) prek spleta, samo se ne spomnim kje to bilo...
kakšna pomoč v zvezi z nakupom v tujini?
hvala.
bircaboy ::
Na hitro z ebaya jo dobiš za manj kot šest evrov, pa še brez poštnine.
Link imaš tule:
http://www.ebay.com/itm/Battery-PANASON...
Link imaš tule:
http://www.ebay.com/itm/Battery-PANASON...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bircaboy ()
lakkon ::
bircaboy, hvala.
po resnici povedano, nisem še nikoli kupoval prek ebay-a in podobnih...
sem pogledal in je praktično enakih baterij za slično ceno kar dosti na razpolago. hm, katero izbrati? bi kar dve vzel naenkrat. še posebej, če bom veliko HD filmčkov snemal in slikal v top kvaliteti.. bo tisti ponujeni link OK?
po resnici povedano, nisem še nikoli kupoval prek ebay-a in podobnih...
sem pogledal in je praktično enakih baterij za slično ceno kar dosti na razpolago. hm, katero izbrati? bi kar dve vzel naenkrat. še posebej, če bom veliko HD filmčkov snemal in slikal v top kvaliteti.. bo tisti ponujeni link OK?
bircaboy ::
Tisti link je ok. Svetujem ti, da naročiš eno, sprobaš, če boš zadovoljen, naročiš še kakšno. Poštnina je zastonj, dobil jo boš po dveh do treh tednih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 79929 (8799) | Karen |
» | ASUS X551MA (model: sx048h) nadomestna baterijaOddelek: Kaj kupiti | 2832 (2708) | solatko |
» | Sanyo Eneloop - kje kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 67494 (41925) | McLuzo |
» | Zmeda s polnilci za mobitelOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1335 (1042) | Pyr0Beast |
» | Kje nabaviti poceni Li-Ion akuje ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3596 (3248) | Boeing |