Forum » Pomoč in nasveti » Nasnel win 7, izginila particija d
Nasnel win 7, izginila particija d
andrejkor ::
No včeraj sem nasnel na svoj računalnik nove windowse, snemal sem jih že miljontič, da ne bo kater reku da ne vem kaj delam... Nasnel sem windows 7 ultimate in kot vedno sem šel iz boota v inštalacijo, ko sem prišel do particij sem sformatiral particijo c in dal snemat windowse... Ko so se nasneli mi v mojem računalniku kaže samo particijo c (30gb), d particija ki se je nisem niti dotaknil pri inštalaciji(pisalo je vse normalno, in kako je velika itd) pa je čudežno izginila... In ker sem imel na d particiji shranjene vse podatke bi bilo zelo fajn če bi lahko to kako uredil... Poskusil sem še enkrat bootat iste windowse in pri inštalaciji še vedno piše da d particija obstaja, se pravi se ni izbrisala... Zdaj mi pa več ni jasno kaj bi lahko storil, zato prosim za pomoč!
Hvala in lp
Hvala in lp
- polepsal: bluefish ()
andrejkor ::
Zagnal tale program, očitno je bila particija brez črke. Tako da sem dodelil črko in sedaj vse deluje, podatki so na disku, vse je v najlepšem redu :) Hvala bluefish!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3140 (2776) | MIHAc27 |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1285) | solatko |
» | Problem s particijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1271) | masevc |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5805 (5076) | linuxdady |
» | Service pack setup errorOddelek: Operacijski sistemi | 832 (745) | farko |