Forum » Strojna oprema » Ipad 2
Ipad 2
bauci ::
Ali kdo ve kaj se dogaja z Ipad 2, da se ga v Sloveniji sploh ne more kupiti? V firmi že tri mesece iščemo dobavitelja pa ga ni.
SleepLess ::
iSpot, BigBang, mimovrste, katerakoli rač. trgovina ? Za BigBang in iSpot sem tudi prepričan, da ga imajo na zalogi.
bauci ::
Ko smo v petek gledali internetne strani od Bigbang ga nikjer v SLO niso imeli na zalogi. Pri ta glavnem uvozniku ga tudi nimajo (čakamo že 14 dni na informacijo o roku dobave).
V četrtek sem bil v BigBangu v europarku in so imeli polno omaro iPadov (gledal sem za 16gb verzijo) res pa je da jim je črnih trenutno zmanjkalo.
Apple ::
Ali kdo ve kaj se dogaja z Ipad 2, da se ga v Sloveniji sploh ne more kupiti? V firmi že tri mesece iščemo dobavitelja pa ga ni.
Kaj pa kkšn prek oglasa?
LP, Apple
Ha? Jst mam drugačno izkušnjo,
FO je morala imeti originalen račun in z njo je firma podpisala pogodbo o nakupu...
FO je morala imeti originalen račun in z njo je firma podpisala pogodbo o nakupu...
LP, Apple
bauci, vprašaj v računovodstvu svojega podjetja...
na zgoraj opisan način sem kupil n tehničnih stvari...
na zgoraj opisan način sem kupil n tehničnih stvari...
LP, Apple
Za Maribor sem ravnokar pregledal zalogo in nimajo nobenega - ne črnega ne belega.
Očitno ne update-ajo ravno realtime. V četrtek so jih meli še polno pa sem 100%, da niso vseh prodali (razen če iščeš kak specifičen model). Isti dan sem bil tudi v iSpotu (sem ravno kupoval ta teden iPad za fotra, zato vem toliko o tem kje jih imajo) pa so imeli na zalogi vse razen 16gb Wifi-only ter 32gb 3G+Wifi modelov.
Zheegec ::
Bigbang, iStyle, iStore, trenutno je praktično vse na zalogi kolikor vem. Par tednov/mesecev nazaj pa so bile težave...
[edit] tudi HarveyNorman po mojem
[edit] tudi HarveyNorman po mojem
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPad 4?! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12719 (9818) | rawlit |
» | Novi iPad (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 26500 (18326) | Zheegec |
» | Ipad - kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1972 (1238) | Desty |
» | Kitajci razgrabili iPad 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14409 (11934) | kmetek |
» | apple ipad 16GB - kje najceneje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9473 (3210) | IIIman |