Forum » Kaj kupiti » Ipad - kje kupiti?
Ipad - kje kupiti?
drejc87 ::
Zivjo!
Zanima me kje kupiti prvi model Ipada 16gb (389€)? Baje se ga v BigBangu ne da več dobiti, na bolhi (pod trgovinami) ga tudi ni.
Rabim samo NOVEGA, katerega lahko kupim na firmo.
Hvala in lp!
Zanima me kje kupiti prvi model Ipada 16gb (389€)? Baje se ga v BigBangu ne da več dobiti, na bolhi (pod trgovinami) ga tudi ni.
Rabim samo NOVEGA, katerega lahko kupim na firmo.
Hvala in lp!
- premaknil iz Strojna oprema: bluefish ()
zee ::
V trzaskem Mediaworld ga se imajo. V BigBangu verjetno tudi. Nagradno vprasanje: Zakaj bi kupil *novega* iPad1, ce lahko dobis za malo vec iPad2 ?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
ipad2 ::
Ipad 1 lahko kupiš v big bengu v mariboru v evro parku tam so na zalogi.
kje pa se dajo kupiti Ipad 2 ???
kje pa se dajo kupiti Ipad 2 ???
Mare3 ::
V CITY PARK-u v BTC-ju je trgovina iStore v zgornjem nadstropju, imajo več ali manj vse za izprobat ne vem pa kaj imajo na zalogi. LP
Desty ::
Sedaj (danes ali včeraj) sem dobil mail, da so sedaj vse večje trgovine (BB, iSpot, iStyle...) dobil novo zalogo iPad 2. A enko sploh prodaja še kdo? Ker je verjetno ne bi smeli več...
Limit-sky ::
Kako misliš, da jih ne bi smeli več prodajati? A jih potem zmečejo v zabojnik za smeti? A jih prej sprešajo?
Desty ::
Apple jih vpokliče nazaj in potem gredo verjetno v reciklažo ali kaj podobnega. Ali pa jih imajo za servisne zahtevke. Lahko jih, ampak ni "žegnano" s strani Appla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20327 (15759) | Vkun |
» | iPad 4?! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12719 (9818) | rawlit |
» | Ipad 2Oddelek: Strojna oprema | 1456 (1200) | Zheegec |
» | Kitajci razgrabili iPad 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14409 (11934) | kmetek |
» | apple ipad 16GB - kje najceneje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9473 (3210) | IIIman |