» »

Iz sleepinga vedno v hibernacijo....

Iz sleepinga vedno v hibernacijo....

k4vz0024 ::

Ko dam računalnik v sleeping način, ta vedno preide v hibernacijo. Navzven se kaže, da je v sleeping modu (utripajoča lučka na panelu). Ko ga zbudim, na zaslonu ni slike, ampak ga moram ugasniti in prižgati z zadnjim stikalom. Potem preide iz hibernacije v normalno stanje. Probal sem že vse mogoče od nadgradnje biosa na najnovejšega in updajtov Nvidea gonilnka...Nič ne pomaga. Je kakšen programček, ki bi to zadevo rešil? V hibernacijo in iz hibernacije deluje pravilno. Sprva se ni vrnil iz sleeping moda, če je bil wireless vklopljen, potem se mi je sistem sesul in sem ga moral restavrirati. Od takrat naprej ne gre več iz sleeping moda....Hvala za nasvete v naprej.

darkolord ::

Start -> Performance Information and Tools -> Advanced Tools

Poglej, če imaš tam kakšna obvestila glede tega, npr. takole:

sleep

V hibernate ti pa gre zato, ker imaš vklopljen "hybrid sleep", ki deluje kot sleep + shrani podatke še na disk - torej če ti sleep deluje, se računalnik zbudi takoj; v primeru, da zmanjka elektrike, so pa podatki še vedno na disku in lahko normalno nadaljuješ naprej. To spremeniš v Start -> Change power-saving settings -> Change Plan Settings pri trenutno izbranem načinu -> Change advanced power settings -> Sleep -> Allow hybrid sleep

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: darkolord ()

k4vz0024 ::

Drži, imam opozorila in sicer, da bo šel bolj počasi v sleeping mode. Opozorilo je od NVidea gonilnikov. Torej bo treba počakati, da Nvidea popravi svoje gonilnike.

Sem nastavil na Allov hybrid sleep, vendar ko ga zbudim, ni slike na ekranu. Zato ga moram z zadnjim stikalom izklopiti in vklopiti, nato pa preide iz hibernacije v normalno stanje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hibernate ali sleep mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
152902 (2597) Lonsarg
»

Prenosnik se reboota namesto na bi se zbudil iz spanja, Win10

Oddelek: Pomoč in nasveti
51027 (886) fujtajksel
»