Forum » Kaj kupiti » Nakup monitorja
Nakup monitorja
zico10 ::
Lep pozdrav!
Nameravam kupiti monitor 24*, pa bi prosil za par nasvetov. Na montorju bi rad gledal tud tv, doma imam od amisa tv vmesnik tako da pomoje ne bi rabil monitorja s tv tunerjem ali pač? In kako z navadnim monitorjem presaltati na tv, glede na to da navadni monitorji nimajo dalinca, je kaka tipka ali kako?
In pa prosil bi ce mi lahko poslete kaj bi na mojem mestu kupili, finance imam omejene na 300 evrov.
Hvala!
Nameravam kupiti monitor 24*, pa bi prosil za par nasvetov. Na montorju bi rad gledal tud tv, doma imam od amisa tv vmesnik tako da pomoje ne bi rabil monitorja s tv tunerjem ali pač? In kako z navadnim monitorjem presaltati na tv, glede na to da navadni monitorji nimajo dalinca, je kaka tipka ali kako?
In pa prosil bi ce mi lahko poslete kaj bi na mojem mestu kupili, finance imam omejene na 300 evrov.
Hvala!
fingerling ::
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/mon...
Ta se splača kupiti. Res pa, da je malo večji kot si ti napisal.
Ta se splača kupiti. Res pa, da je malo večji kot si ti napisal.
zico10 ::
Hvala za odgovora. Bi pa prosil ce mi lahko razlozi kdo ki se spozna na to ali rabim monitor s tv tunerjem ali je dovolj monitor brez pa da vstekam not hdmi kabel?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25330 (16018) | OK.d |
» | Kupiti 26" LCD TV ali LCD + TV monitor 27"Oddelek: Kaj kupiti | 1341 (1234) | neki4 |
⊘ | HD ready ali full HD? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14706 (10082) | Akssi |
» | Kateri 22" LCD je boljši?Oddelek: Kaj kupiti | 3135 (2613) | Kibby |
» | LCD TV/MonitorOddelek: Kaj kupiti | 2851 (2307) | Keyser Soze |