Forum » Izdelava spletišč » WordPress in bbPress
WordPress in bbPress
Dejan20 ::
Lep pozdrav,
Postavil sem si blog (WordPress) na domeni www.primer.com nato sem naredil pod domeno www.forum.primer.com.
Na pod domeno sem naložil bbPress forum in ga intregiral z blogom vse deluje vredu. Sedaj bi pa rad iz bloga naredil povezavo na forum in obratno. Zanima me na kakšen način in kje bi lahko tole uredil.
Hvala!
Postavil sem si blog (WordPress) na domeni www.primer.com nato sem naredil pod domeno www.forum.primer.com.
Na pod domeno sem naložil bbPress forum in ga intregiral z blogom vse deluje vredu. Sedaj bi pa rad iz bloga naredil povezavo na forum in obratno. Zanima me na kakšen način in kje bi lahko tole uredil.
Hvala!
Marat ::
Link do foruma verjetno hočeš dati v menijsko vrstico (tja kjer se pojavijo naslovi podstrani). Link dodaš lahko kar ročno v datoteki header.php (če se ne motim), takoj za "home" linkom.
Verjetno se da to narediti tudi s kakšnim WP vtičnikom, ampak to še nisem sprobaval...
Verjetno se da to narediti tudi s kakšnim WP vtičnikom, ampak to še nisem sprobaval...
Gandalfar ::
sej mas Apperance -> Menu's, ki ga tvoja tema verjetno podpira pa si tam kar naklikas menujso vrstico.
c00L3r ::
V wordpress-u moraš pod ustvarit "svoj meni", potem pa lahko premetavaš stvari kot hočeš in dodajaš poljubne povezave. Privzeto pa WP sam dela meni glede na hierarhijo Page-ov. Nahaja pa se to pod Apperance -> Menu's, kot je povedal Gandalfar.
Socketmaster, hvala za link! Imam pa še eno vprašanje. Kako bi si lahko naštimal avtomacko pošiljanje e-sporočil. Se pravi uporabniki bi se prijavili maile bi mi shranjevalo v bazo. Primer:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejan20 ()
MrBrdo ::
Pa namesto www.forum.primer.com daj raje samo forum.primer.com, je bolj običajno tako.
MrBrdo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress - child theme (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14865 (11053) | Mitja358 |
» | WORDPRESS - Izdelava foruma z bbpressOddelek: Izdelava spletišč | 2127 (1892) | Aleks1 |
» | WordPress kot spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4505 (1086) | alessio2 |
» | WordPress v slovenskem jezikuOddelek: Izdelava spletišč | 1587 (1299) | BIG_Yack |
» | WordPressOddelek: Izdelava spletišč | 1364 (1204) | jerneju |