Forum » Pomoč in nasveti » Monitor Samsung priklopljen preko HDMI kabla ne gre full Screen zaslon
Monitor Samsung priklopljen preko HDMI kabla ne gre full Screen zaslon
Dampyr ::
Pozdravljeni!
Imam problem, ki mi že nekaj dni počasi para zivce in upam, da ga zna kdo rešiti! Dell studio 1555 z Ati 4500 sem priklopil preko HDMI kabla na monitor samsung p2450 HD ampak mi v resoluciji 1920x1080 ekrana ne raztengne čez celotno površino le-tega, temveč mi pusti okoli črn rob. Berem po forumih, da je v Catalyst Control Centru mogoče narediti overscan, ki naj bi zadevo nekako saniral nahajal pa naj bi se v mapi My digital flat panels.Po istalaciji Catalysta mi ta ponudi sicer neke menije vendar My digital flat panels ni med njimi. A ima mogoče kdo kakšno idejo kako priklicati ikono My digital flat panels oz underscan ter ali je še kako drugače možno razširiti to preklemano sliko na celozaslonski način. Hvala!
Imam problem, ki mi že nekaj dni počasi para zivce in upam, da ga zna kdo rešiti! Dell studio 1555 z Ati 4500 sem priklopil preko HDMI kabla na monitor samsung p2450 HD ampak mi v resoluciji 1920x1080 ekrana ne raztengne čez celotno površino le-tega, temveč mi pusti okoli črn rob. Berem po forumih, da je v Catalyst Control Centru mogoče narediti overscan, ki naj bi zadevo nekako saniral nahajal pa naj bi se v mapi My digital flat panels.Po istalaciji Catalysta mi ta ponudi sicer neke menije vendar My digital flat panels ni med njimi. A ima mogoče kdo kakšno idejo kako priklicati ikono My digital flat panels oz underscan ter ali je še kako drugače možno razširiti to preklemano sliko na celozaslonski način. Hvala!
Xserces ::
a ni ena opcija "overcan" al neki tazga :) saj mensezdi ker sm jst to zanc nucu za tv:)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Ja to probam narediti, pa v Catalsystu, ki je baje softwer za Ati 4500, te opcije ni oz. je ne znam najti.
Xserces ::
problem je ze to ker ti ne prepozna zaslona ker imas potem naprej v tistem vodiču te opcije! :)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
Imam vse opcije razen, my digital flat panels in my hdmis, kako te priklicat? Driver imam instaliran in racunalnik prepozna monitor Samsung p2450, kako pa naredit, da bo tui catalyst ga prepoznal? rad bi prisel do teh opcij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 10bpc / 8bpc in 6bpcOddelek: Strojna oprema | 2579 (2210) | Spc |
» | Problem s kvaliteto slikeOddelek: Zvok in slika | 910 (780) | MTB |
» | 1920x1080Oddelek: Zvok in slika | 1475 (1037) | solatko |
» | Hoferjev 23,6" TFT monitor! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 21662 (10691) | lola0000000 |
» | MX Dual-Head ali TV outOddelek: Kaj kupiti | 1233 (1140) | jetam |