Forum » Pomoč in nasveti » Shranjevanje datotek v win 7
Shranjevanje datotek v win 7
Nandy ::
Pozdravljeni!
Imam težavo s shranjevanjem datotek v win7. Ko želim rec. na namizje shraniti datoteko z enakim imenom, kot jo že ima mapa na namizju, mi program neprestano ponuja shranjevanje v to mapo.
Ko vpišem ime in kliknem shrani, me avtomatsko premakne v istoimensko mapo. Ali se da to kje izključiti?
Hvala za odgovore.
Imam težavo s shranjevanjem datotek v win7. Ko želim rec. na namizje shraniti datoteko z enakim imenom, kot jo že ima mapa na namizju, mi program neprestano ponuja shranjevanje v to mapo.
Ko vpišem ime in kliknem shrani, me avtomatsko premakne v istoimensko mapo. Ali se da to kje izključiti?
Hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1668 (1406) | DeeCoy |
» | Kako:Link na namizju, ki datoteko kopira na USB ključOddelek: Programiranje | 2871 (2368) | sloxl8 |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3858 (3338) | energetik |
» | Nekaj smotanih problemčkov z firefoxomOddelek: Programska oprema | 1181 (948) | roli |
» | Mandatory Profiles za vse uporabnike (odjemalci: Win9x; PDC: Samba na Linuxu)?Oddelek: Operacijski sistemi | 1199 (1077) | pirx |