Forum » Pomoč in nasveti » Error v WMP.
Error v WMP.
Azz_Kikr ::
Ko zelim predvajat nek avi fajl v Windows media Player-ju (samo pri tem se to zgodi, ostalo delajo OK), mi napiše sporočilo: 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti.' Error# 8007007E
Da mi ne boste očitali lenobe, sem preiskal že vse na spletu, tudi spletno stran Microsofta, pa ne najdem odgovora, kaj bi bilo narobe. Če je že kdo imel podobne težave, mi naj prosim pomaga...
LP, Azz_Kikr
Da mi ne boste očitali lenobe, sem preiskal že vse na spletu, tudi spletno stran Microsofta, pa ne najdem odgovora, kaj bi bilo narobe. Če je že kdo imel podobne težave, mi naj prosim pomaga...
LP, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2016 račun izginil po upgradu Win 10? .pst sploh ni več?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3462 (2617) | Baja |
» | Iskanje (izbrisanih) datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 4863 (4772) | Duhec |
» | DVB-T, ne najde kanala 32Oddelek: Zvok in slika | 2121 (1626) | miha07 |
» | WuappOddelek: Operacijski sistemi | 1511 (1308) | emkei87 |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4829 (4619) | Mehmed |