Forum » Pomoč in nasveti » izguba podatkov pri uploadu
izguba podatkov pri uploadu
DejaVu ::
serbus! imam en problem, in to je, da imam izgubljene podatke (packet loss - okoli 20%) pri uploadu, ko sem nekaj casa povezan z inernetom (vseeno kateri ponudnik). To je hudo motece, saj ne morem normalno igrati (povisa se ping) in tudi s FTPjem ne morem nicesar uploadat. Uporabljam windows XP in ISDN linijo (modem je Gigaset 3070 ISDN - modem je povezan preko USB vrat). Imam tudi vse najnovejse gonilnike in tudi bazno postajo (Gigaset 3070) sem poskusil nadgraditi na novejso verzijo. Vendar vse zaman. Prosim, pomagajte mi!
DeLonghi ::
Zamenjaj modem...vzemi asuscom za 7 jurjev in bodo tezave resene
Osebno sem se pri kolegu toliko prematral s tem kretenskim modemom (ma vse kar je mozno sem sprobal) in ni delalo tako kot bi moralo...sem mu potem samo rekel za interni asuscom in ga je sel takoj nabavit (porabil sem vsaj 7 ur za siemensa in brez efekta)...se danes mi je hvalezen...napisal pa je pritozbo na telekom glede prodajanja te bede in so mu odpisali, da pride kojci serviser na dom in da bo ustimal zadevo-jim je odpisal, ce bo znal resiti packet loss in izboljsat igranje iger preko neta...
Odgovor? da je v njihovi moci le HW (so mu poslali nov gigaset :)) in SW pa le toliko, da vidijo, da se konekta in to je to...hehe
Osebno sem se pri kolegu toliko prematral s tem kretenskim modemom (ma vse kar je mozno sem sprobal) in ni delalo tako kot bi moralo...sem mu potem samo rekel za interni asuscom in ga je sel takoj nabavit (porabil sem vsaj 7 ur za siemensa in brez efekta)...se danes mi je hvalezen...napisal pa je pritozbo na telekom glede prodajanja te bede in so mu odpisali, da pride kojci serviser na dom in da bo ustimal zadevo-jim je odpisal, ce bo znal resiti packet loss in izboljsat igranje iger preko neta...
Odgovor? da je v njihovi moci le HW (so mu poslali nov gigaset :)) in SW pa le toliko, da vidijo, da se konekta in to je to...hehe
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
root987 ::
ka pol prajis da I-Surf od Siemensa ni fajn???
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens Gigaset 3070 Težave v winXPOddelek: Strojna oprema | 2078 (1529) | yerow |
» | Gigaset 3070 driversOddelek: Pomoč in nasveti | 2981 (2772) | Tomi |
» | ISDN modemOddelek: Kaj kupiti | 1324 (1124) | Tomi |
» | Anologni modem +ISDN linija?????Oddelek: Strojna oprema | 1359 (1156) | Tomi |
» | Modem v Zlatem Paketu ISDNOddelek: Strojna oprema | 1080 (850) | Tomi |