Forum » Pomoč in nasveti » autoinštaliranje grafike ob zagonu WIN7-32bit
autoinštaliranje grafike ob zagonu WIN7-32bit
leutL ::
Imam prenosnik Acer extensa2600 in do sedaj mi je grafika vedno delala sedaj pa ob vsakem zagonu računalnika na novo inštalira driverje od grafične in chipseta.... zakaj? je mogoče kaj narobe z grafično kartico?
Cold1 ::
Je to nova namestitev Oken?
Ali so gonilniki z Windows Update-a?
-------------
Ko je meni povzročal ta problem gonilnik za miško, sem zadevo rešil tako, da sem spremembe razveljavil z Obnovitvijo sistema, nato zavrnil namestitev gonilnika, ki ga je ponujal WU, ter namestil gonilnike z domače strani proizvajalca.
Ali so gonilniki z Windows Update-a?
-------------
Ko je meni povzročal ta problem gonilnik za miško, sem zadevo rešil tako, da sem spremembe razveljavil z Obnovitvijo sistema, nato zavrnil namestitev gonilnika, ki ga je ponujal WU, ter namestil gonilnike z domače strani proizvajalca.
leutL ::
Namestitev je nova, sicer se je to pojavljalo že pred formatiranjem rač. ... gonilniki so od update-a hkrati tudi enaki kot original driverji...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utripajoča slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (603) | Ice-Heki |
» | Prvi kandidat za izid Windows 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29835 (23032) | MrStein |
» | toshiba satellite ne dela wi fiOddelek: Programska oprema | 1007 (776) | ocet |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8552 (7758) | Invictus |
» | Ubuntu 8.04 frekvenca osveževanja in resolucijaOddelek: Operacijski sistemi | 2370 (2003) | c0ck4m0u53 |