Forum » Hlajenje in modifikacije » Ce ze vsi stem vodnih norijo, bom pa se jst pokazu
Ce ze vsi stem vodnih norijo, bom pa se jst pokazu
Tic ::
No tle je moje srajne.
Slikano po 1 uri ko sm uspostavu sistem...Se mi je mudilo. Zdej mam to leps zrihtano in bom cez par dni dau se ostale nove slike...
PREDOGLED (demo )
U bistvu sem se bau da bodo cevi prekratke... o ble pa predouga in ni slo not
Tko da to je popravleno. Tukaj ni sicer nc za pohvalt... sam tko.. da vam dam mau dela. Se spec:
Plata:Abit kx7
Proc:axp1600+ @9.5x185= 1757mhz (volcano 6cu)
Ram: Kingmax ddr 400 vsi setingsi na max
napajalc: skyhawk 300w
Disk: ibm 60gb
Grafa: radeon 8500le @ 312/312 (to je vodno)
Modem 56k
Sb live! 5.1
BLOKI BY MORPH (who else??? )
No zdej mam se en vent na cpu ju, da mal hladi pa tko.. je drgac...slike ko bo koncano... aja, pa se rocaje mam:
ANTRAX!!!
Slikano po 1 uri ko sm uspostavu sistem...Se mi je mudilo. Zdej mam to leps zrihtano in bom cez par dni dau se ostale nove slike...
PREDOGLED (demo )
U bistvu sem se bau da bodo cevi prekratke... o ble pa predouga in ni slo not
Tko da to je popravleno. Tukaj ni sicer nc za pohvalt... sam tko.. da vam dam mau dela. Se spec:
Plata:Abit kx7
Proc:axp1600+ @9.5x185= 1757mhz (volcano 6cu)
Ram: Kingmax ddr 400 vsi setingsi na max
napajalc: skyhawk 300w
Disk: ibm 60gb
Grafa: radeon 8500le @ 312/312 (to je vodno)
Modem 56k
Sb live! 5.1
BLOKI BY MORPH (who else??? )
No zdej mam se en vent na cpu ju, da mal hladi pa tko.. je drgac...slike ko bo koncano... aja, pa se rocaje mam:
ANTRAX!!!
persona civitas ;>
morphling1 ::
Hehe, cool , pismu opažam da moja kišta ni več kos vsem tem modanim zadevam, moram enga Anteca dobit, pa da se grem še jaz mal te zadeve
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
fak.. dns se mi je sesu in nevem kaj je.. sam navit nedela vec... damn.. kr ne zbudi se..fak... zgleda da rabm volt mod
persona civitas ;>
tle u cerknci mamo eno industrijsko cono in tam najdeš svašta
Ko je frend delu vodno je enga prevec kupu pol je pa tega men dau, sam so itak cist pocen. Je pa plasticen.. ampak to spljoh ni vazno.
Ko je frend delu vodno je enga prevec kupu pol je pa tega men dau, sam so itak cist pocen. Je pa plasticen.. ampak to spljoh ni vazno.
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dokončano vodno hlajenje...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3239 (2508) | rap3r |
» | Vezava 2 atx napajalnikov z izkorisceno deljeno mocjoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2487 (2105) | Brane2 |
» | Volt mod -> modifikacija R8500Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1639 (1239) | morphling1 |
» | Fast writes/radeon 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1038) | Tic |
» | Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 19916 (12548) | sharp |