Forum » Omrežja in internet » Wlan dostop do interneta
Wlan dostop do interneta
uroru ::
Pozdravljeni.
Imam problem, ki ga ne znam rešiti. S prenosnikom brezžično dostopam do interneta (router Linksys wrt54gl, v kleti pa imam namizni računalnik s ključkom za brezžični dostop (Belkin).Prenosnik deluje brezhibno, serje mi ga namizni računalnik. Ko ga hočem povezati v internet se poveže in nato izključi in tako v nedogled. Nobene napake mi ne javlja, povezava pa tudi ni vzpostavljena. Imam OS WIN XP, počasi pa mi zmanjkuje že idej za rešitev. Če se komu sanja prosim za pomoč
Imam problem, ki ga ne znam rešiti. S prenosnikom brezžično dostopam do interneta (router Linksys wrt54gl, v kleti pa imam namizni računalnik s ključkom za brezžični dostop (Belkin).Prenosnik deluje brezhibno, serje mi ga namizni računalnik. Ko ga hočem povezati v internet se poveže in nato izključi in tako v nedogled. Nobene napake mi ne javlja, povezava pa tudi ni vzpostavljena. Imam OS WIN XP, počasi pa mi zmanjkuje že idej za rešitev. Če se komu sanja prosim za pomoč
klemenSLO ::
v kleti? morda je (pre)slab signal
ali presnosnik v kleti normalno dela?
ali presnosnik v kleti normalno dela?
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
uroru ::
Prenosnik dela brez problema. Tudi na namiznem računalniku je signal na "3" (od 5 stopenje).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z wifiOddelek: Omrežja in internet | 618 (499) | d4vid |
» | linksys wrt54gl najboljša dodatna antenaOddelek: Pomoč in nasveti | 2994 (2731) | Dr Lex |
» | WLAN in routerjiOddelek: Omrežja in internet | 3345 (2620) | Spajky |
» | Kateri prenosnik vzeti?Oddelek: Kaj kupiti | 3371 (2156) | Lex |
» | Prenosni procesor v PCOddelek: Novice / Procesorji | 2009 (2009) | AtaStrumf |