Forum » Loža » Oslo, teroristicno dejanje
Oslo, teroristicno dejanje
Temo vidijo: vsi
jype ::
donfilipo> Pomeni večjezične šole, različne cerkve, običaje, itd. do nivoja različnih uradnih jezikov in celo dela prava.
Ja. Kaj natanko je s tem narobe?
Jaz poznam dve slovenski šoli (kjer otroke učijo v slovenskem jeziku) v bližini Frankfurta (ne pri Odri). Ni videt, da bi se ju Nemci bali.
Različno pravo je, kar se "uradnega" prava tiče, stvar izvensodne poravnave. Arbitra za spor si pri civilnih zadevah vedno smeš izbrati sam, zato to ni skregano z ničemer.
Različne cerkve že itak imamo, običaje tudi. Več uradnih jezikov je stvar praktične implementacije države. V delu ZDA je pač španščina uradni jezik, ker je tam ogromen del prebivalstva, ki govori špansko, ne pa tudi angleško - ne zato, ker bi želeli "promovirati" drugo kulturo, temveč ker želijo, da ta del prebivalstva od države prejme servis, ki ga plačuje (z davki, jasno).
Ramon dekers> fakini moroni.
Dobr, da nisem Anglež, k bi te ornk na gobec.
Jaz poznam dve slovenski šoli (kjer otroke učijo v slovenskem jeziku) v bližini Frankfurta (ne pri Odri). Ni videt, da bi se ju Nemci bali.
Različno pravo je, kar se "uradnega" prava tiče, stvar izvensodne poravnave. Arbitra za spor si pri civilnih zadevah vedno smeš izbrati sam, zato to ni skregano z ničemer.
Različne cerkve že itak imamo, običaje tudi. Več uradnih jezikov je stvar praktične implementacije države. V delu ZDA je pač španščina uradni jezik, ker je tam ogromen del prebivalstva, ki govori špansko, ne pa tudi angleško - ne zato, ker bi želeli "promovirati" drugo kulturo, temveč ker želijo, da ta del prebivalstva od države prejme servis, ki ga plačuje (z davki, jasno).
Ramon dekers> fakini moroni.
Dobr, da nisem Anglež, k bi te ornk na gobec.
Ramon dekers ::
"Dobr, da nisem Anglež, k bi te ornk na gobec."
Haha...Še malo pa bodo angleži začeli gobcati hindujšičino, svaka jim čast. Katam, katam, brum brum...Aja pa grožnje in nasilje so na tem forumu prepovedani, tako da...
Haha...Še malo pa bodo angleži začeli gobcati hindujšičino, svaka jim čast. Katam, katam, brum brum...Aja pa grožnje in nasilje so na tem forumu prepovedani, tako da...
donfilipo ::
EU kot unija ni šans, da ne bi bila krepko multikulturna. Celo slovenija kot malo selo ne gre.
No kljub temu pa pri imigrantih vseeno uporabljamo unitarni princip. Our way or higway v bistvu. In jaz se s tem čisto strinjam.
Nič načeloma, razen da vodi tudi do problema gostilne v muslimanskem delu, kjer se pojavi nevedna tujka v tangicah in prosojni poletni oblekci. Kjer pa si prej rekel our way or the high way. Nekako cirkularno:)
No kljub temu pa pri imigrantih vseeno uporabljamo unitarni princip. Our way or higway v bistvu. In jaz se s tem čisto strinjam.
Pomeni večjezične šole, različne cerkve, običaje, itd. do nivoja različnih uradnih jezikov in celo dela prava.
Nič načeloma, razen da vodi tudi do problema gostilne v muslimanskem delu, kjer se pojavi nevedna tujka v tangicah in prosojni poletni oblekci. Kjer pa si prej rekel our way or the high way. Nekako cirkularno:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
donfilipo ne kompliciraj in filozofiraj. Če gre en slovenec na Kitajsko in zahtevo cerkev se mu bodo smejali, če jih gre horda tja jih bodo natrpali nekam in naučili lekcije. Osvoji konfucij in zmagaj, cerkev no go na tem terenu.
Ravno zadnjič sem gledal kako so kristjanom rušili cerkve. Way to go.
donfilipo> Nič načeloma, razen da vodi tudi do problema gostilne v muslimanskem delu, kjer se pojavi nevedna tujka v tangicah in prosojni poletni oblekci. Kjer pa si prej rekel our way or the high way. Nekako cirkularno:)
Ja, ni, ane. Muslimanski nadebudneži morajo razumeti, da če smejo njihove žene in dekleta nosit na glavi karkoli pač nosijo, smejo žene drugih nosit, hja, štrike.
Seveda v "unitarističnih" državah, kjer njihove žene _ne smejo_ nosit na glavi kar česarkoli to več ne drži, zato v tistih državah lahko upravičeno smatrajo, da zoper njih neupravičeno diskriminirajo. Če bodo gospodično pretepli ali ne je pa itak odvisno od tega, kako pozorno so brali tiste dele Korana, ki prepoveduje uživanje alkohola.
Ramon dekers> Če gre en slovenec na Kitajsko in zahtevo cerkev se mu bodo smejali
Kitajci niso tok zabiti, kot slavni kickbokser.
Ja, ni, ane. Muslimanski nadebudneži morajo razumeti, da če smejo njihove žene in dekleta nosit na glavi karkoli pač nosijo, smejo žene drugih nosit, hja, štrike.
Seveda v "unitarističnih" državah, kjer njihove žene _ne smejo_ nosit na glavi kar česarkoli to več ne drži, zato v tistih državah lahko upravičeno smatrajo, da zoper njih neupravičeno diskriminirajo. Če bodo gospodično pretepli ali ne je pa itak odvisno od tega, kako pozorno so brali tiste dele Korana, ki prepoveduje uživanje alkohola.
Ramon dekers> Če gre en slovenec na Kitajsko in zahtevo cerkev se mu bodo smejali
Kitajci niso tok zabiti, kot slavni kickbokser.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
http://www.wnd.com/?pageId=23273
stfu Jure, že tako si se dovolj ponižal s svojimi bednimi sarkastičnimi izjavami ko ti zmanjka argumentov. Hehe seveda so bile cerkve ki so jih zrušili nerigistrirane! Daj mi še kakšno slikco, kako zabaven si.
stfu Jure, že tako si se dovolj ponižal s svojimi bednimi sarkastičnimi izjavami ko ti zmanjka argumentov. Hehe seveda so bile cerkve ki so jih zrušili nerigistrirane! Daj mi še kakšno slikco, kako zabaven si.
Jaz iz dragih opazovanj in deloma mučnih druženj (deloma pa zelo prijetnih), trdim da vsaj vaški, tudi ekstremni muslimani, to prekleto dobro vedo. In razumejo. Vendar dolgoročno vseeno bodo skušali uveljaviti multikulti del, kvart, če se le da, .....ponekod to bolj neverni in pijani pizkusijo že prej, gre pa za ene sorte invazijo, ki ji multikulti princip, da en oprijemek več. Pa tudi en zid v katerega bi lahko trkali manj:)
Double_J ::
Kulturni marksizem + islam.
Slaba kombinacija, to je podobno kot z dvemi snovmi. Posamezna niti ne škodi toliko, v kombinaciji pa te lahko pokonča. Če imaš ustrezno konzervativno poltiko, potem škode od islama na naših tleh ne bo velike. Če imaš kulturni marskizem, pa imaš posledično naval kakšnih budistov tudi ne bo škode.
Zato sploh glede na dosedajšne dogajanje, ne bomo preverjali vaših teorij v praksi. Ne bomo preverjali kako je s 30% muslimanov v Evropi, to mora biti jasno... saj odgovor že imamo na primeru Libanona.
Slaba kombinacija, to je podobno kot z dvemi snovmi. Posamezna niti ne škodi toliko, v kombinaciji pa te lahko pokonča. Če imaš ustrezno konzervativno poltiko, potem škode od islama na naših tleh ne bo velike. Če imaš kulturni marskizem, pa imaš posledično naval kakšnih budistov tudi ne bo škode.
Zato sploh glede na dosedajšne dogajanje, ne bomo preverjali vaših teorij v praksi. Ne bomo preverjali kako je s 30% muslimanov v Evropi, to mora biti jasno... saj odgovor že imamo na primeru Libanona.
Dve šivanki...
Ramon dekersov url> destruction of an unregistered Chinese church
Še moj url: http://www.dolenjskilist.si/2010/08/19/...
Double_J> Slaba kombinacija, to je podobno kot z dvemi snovmi. Posamezna niti ne škodi toliko, v kombinaciji pa te lahko pokonča.
A to je zdej neka dialektična obravnava, al kako?
"Sej desničarji niso tok nevarni, dokler nimajo svobode govora."
Double_J> Slaba kombinacija, to je podobno kot z dvemi snovmi. Posamezna niti ne škodi toliko, v kombinaciji pa te lahko pokonča.
A to je zdej neka dialektična obravnava, al kako?
"Sej desničarji niso tok nevarni, dokler nimajo svobode govora."
Zgodovina sprememb…
Ramon dekersov url> destruction of an unregistered Chinese church
daj preberi članek preden udariš s kakšno neumnostjo:
The Chinese government considers all Protestant churches outside the official government-controlled Three-Self Patriotic Movement to be subversive. The official churches are restricted, to varying degrees around the country, in their doctrine and practice. The vast majority of Protestants are in "underground" churches. Catholics also are restricted to a government-controlled church, which does not recognize the authority of the pope.
Imajo vse pod komando.
Ramon dekers, citira> The Chinese government considers all Protestant churches outside the official government-controlled Three-Self Patriotic Movement to be subversive.
Ja. Imaš težave s tem, al kaj? Rekel si, da se Slovencu smejejo, če hoče cerkev, jaz sem ti pa nalepil eno, v katero lahko zahaja, če potrebuje duhovno oskrbo.
Ramon dekers, citira> The official churches are restricted, to varying degrees around the country, in their doctrine and practice.
Kitajska. A ti si tudi slabo prikriti komunist, ki glasno navija za enopartijski sistem?
Ja. Imaš težave s tem, al kaj? Rekel si, da se Slovencu smejejo, če hoče cerkev, jaz sem ti pa nalepil eno, v katero lahko zahaja, če potrebuje duhovno oskrbo.
Ramon dekers, citira> The official churches are restricted, to varying degrees around the country, in their doctrine and practice.
Kitajska. A ti si tudi slabo prikriti komunist, ki glasno navija za enopartijski sistem?
http://www.beliefnet.com/Faiths/Christi...
še eden, upam da si pismen:
SHANGHAI, China, Dec. 13 (AP) - China is demolishing hundreds of churches and temples in a crackdown on unauthorized worship in a southeastern coastal area known for its flourishing religious life, officials said Wednesday.
še eden, upam da si pismen:
SHANGHAI, China, Dec. 13 (AP) - China is demolishing hundreds of churches and temples in a crackdown on unauthorized worship in a southeastern coastal area known for its flourishing religious life, officials said Wednesday.
Kulturni marksizem + islam.
Ja in kaj boš naredil?
Srou pa letu, če ti pripeljem par modelov prave šole, iz moje vasi. Govorim teoretično ne grozim.
Kaj boš naredil, da ne bodo slovenci praktično, na jesenicah, v velenju, v kranju, itd vedno manjša manjšina. Jezik je ostal, ostalo pa....no ja...je drugače. IN bo imelo džamijo. Ne trdim da slabše, ampak starolovensko pa tudi ne, madona.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Ramon dekers, citira> The Chinese government considers all Protestant churches outside the official government-controlled Three-Self Patriotic Movement to be subversive.
Glej Jure, jaz vem da če grem v drugo kulturo se bom podredil njim da bom uspel, se naučil jezika, skupaj z mojimi otroci če bomo želeli uspeti, kar je pravilno. Ti tega očitno nisi sposoben in ne razumeš in tumpaš svoje. Zato pa spoštujem Kitajsko, ki želi ohraniti svojo izvirnost, tradicijo, kulturo. Lahko mi pa pokažeš policaja s turbanom, katam, katam...brum brum haha.
opa Kitajskega policaja!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
KO je bil marksizem uradna religija (dosadna in gre na živce priznam!), je praktično isti, morda malo manjši procent muslimanov na Jesenicah, bil NEOPAZEN!
Tako da nabijat v tri krasne je easy, dejansko problem zagrabit na pravem koncu pa umetnost.
Tako da nabijat v tri krasne je easy, dejansko problem zagrabit na pravem koncu pa umetnost.
Ramon dekers> Ti tega očitno nisi sposoben in ne razumeš in tumpaš svoje.
Alo, pamž zarukan, zresni se.
Ramon dekers> se bom podredil njim da bom uspel, se naučil jezika, skupaj z mojimi otroci če bomo želeli uspeti, kar je pravilno.
A ti si torej pregovorni hlapec?
Jaz vsaj minimalno razumem jezike vseh držav, po katerih sem se potikal, njihovo kulturo sem preštudiral preden sem šel tja, od ekonomskih emigrantov iz vseh mogočih in nemogočih totalno zajebanih držav bližnjega vzhoda (in še kje bližje in še kje dlje) pa tega niti slučajno ne pričakujem. Tista polovica promila, ki bi šla po svetu "širit vero" me niti najmanj ne skrbi, skrbi me pa radikalizacija popolnoma benignih skupin, ki so sem pribežale pred nasiljem v domačih državah, potem jih pa tukaj "unitaristi" nategujejo po dolgem in počez in izkoriščajo njihovo očitno slabšo pozicijo, s katere se zelo težko kakorkoli branijo, njihova eksistenca je pa praktično odvisna od tega, ali bodo smeli ostati tukaj ali ne.
Alo, pamž zarukan, zresni se.
Ramon dekers> se bom podredil njim da bom uspel, se naučil jezika, skupaj z mojimi otroci če bomo želeli uspeti, kar je pravilno.
A ti si torej pregovorni hlapec?
Jaz vsaj minimalno razumem jezike vseh držav, po katerih sem se potikal, njihovo kulturo sem preštudiral preden sem šel tja, od ekonomskih emigrantov iz vseh mogočih in nemogočih totalno zajebanih držav bližnjega vzhoda (in še kje bližje in še kje dlje) pa tega niti slučajno ne pričakujem. Tista polovica promila, ki bi šla po svetu "širit vero" me niti najmanj ne skrbi, skrbi me pa radikalizacija popolnoma benignih skupin, ki so sem pribežale pred nasiljem v domačih državah, potem jih pa tukaj "unitaristi" nategujejo po dolgem in počez in izkoriščajo njihovo očitno slabšo pozicijo, s katere se zelo težko kakorkoli branijo, njihova eksistenca je pa praktično odvisna od tega, ali bodo smeli ostati tukaj ali ne.
"Alo, pamž zarukan, zresni se."
se ne bom spuščal na tvoj nivo mi je žal, tam me zebe
"Jaz vsaj minimalno razumem jezike vseh držav, po katerih sem se potikal, njihovo kulturo sem preštudiral preden sem šel tja, od ekonomskih emigrantov iz vseh mogočih in nemogočih totalno zajebanih držav bližnjega vzhoda (in še kje bližje in še kje dlje) pa tega niti slučajno ne pričakujem. Tista polovica promila, ki bi šla po svetu "širit vero" me niti najmanj ne skrbi, skrbi me pa radikalizacija popolnoma benignih skupin, ki so sem pribežale pred nasiljem v domačih državah, potem jih pa tukaj "unitaristi" nategujejo po dolgem in počez in izkoriščajo njihovo očitno slabšo pozicijo, s katere se zelo težko kakorkoli branijo, njihova eksistenca je pa praktično odvisna od tega, ali bodo smeli ostati tukaj ali ne."
Ja ampak ti si šel tja na "obisk" če greš v države na rabot se pričakuje da bo tako ostalo kot si ti napisal, ne pa da se zaplodijo, in želijo mošeje sredi fakine Ljubljane. Po možnosti sprememba vere, imena...vse da se asimiliraš z okoljem. To kitajci obvladajo, verjem mi.
se ne bom spuščal na tvoj nivo mi je žal, tam me zebe
"Jaz vsaj minimalno razumem jezike vseh držav, po katerih sem se potikal, njihovo kulturo sem preštudiral preden sem šel tja, od ekonomskih emigrantov iz vseh mogočih in nemogočih totalno zajebanih držav bližnjega vzhoda (in še kje bližje in še kje dlje) pa tega niti slučajno ne pričakujem. Tista polovica promila, ki bi šla po svetu "širit vero" me niti najmanj ne skrbi, skrbi me pa radikalizacija popolnoma benignih skupin, ki so sem pribežale pred nasiljem v domačih državah, potem jih pa tukaj "unitaristi" nategujejo po dolgem in počez in izkoriščajo njihovo očitno slabšo pozicijo, s katere se zelo težko kakorkoli branijo, njihova eksistenca je pa praktično odvisna od tega, ali bodo smeli ostati tukaj ali ne."
Ja ampak ti si šel tja na "obisk" če greš v države na rabot se pričakuje da bo tako ostalo kot si ti napisal, ne pa da se zaplodijo, in želijo mošeje sredi fakine Ljubljane. Po možnosti sprememba vere, imena...vse da se asimiliraš z okoljem. To kitajci obvladajo, verjem mi.
KO je bil marksizem uradna religija (dosadna in gre na živce priznam!)
Tisti tip je opisal, da je ekonomski marksizem, sedaj nadomestil kulturni marksizem. To je druga šola...
Pomojem bo treba vpeljati neke politike za stabilizacijo deleža muslimanske populacije. Če jih bo tam okoli 10% potem je to še rešljiv problem glede integracije in tu ni potrebe po prehudi paniki.
Kakšne politike bi to bile? Pomojem nobenih dodatkov za več otrok, saj to gre praktično zgolj v muslimanske žepe, ki imajo potem po 4 otroke, Evropejci pa vseeno zgolj 1. Potem spodbujanje odseljevanja ne pa priseljevanja in podobno...
Dve šivanki...
Ramon dekers je izjavil:
donfilipo ne kompliciraj in filozofiraj. Če gre en slovenec na Kitajsko in zahtevo cerkev se mu bodo smejali, če jih gre horda tja jih bodo natrpali nekam in naučili lekcije. Osvoji konfucij in zmagaj, cerkev no go na tem terenu.
Kar se kitajcev tiče, se pa bojim da bodo rušili cerkve tudi na slovenskem. Čez 50 let. Pa se ne bojim za cerkve. Ampak za vse tisto prijetno okoli cerkva, veselice, slovensko kulturo, in ja na koncu tudi igoličevega: moj črni konj
Kitajci so totalitarci, ki še rabijo pravo ime. Komunisti jim namreč ne ustreza več, vsaj po moje, ker imajo na drugem ali celo prvem tiru turbokapitalizem.
donfilipo> Kitajci so totalitarci, ki še rabijo pravo ime.
Kitajci so nevarni izključno v primeru da mi tule šikaniramo muslimane.
USS Liberty ::
Ne, ni. Ker "unitarni princip" po Double_J, USS Nimitzu in kar je še takih "fantov kolaborantov" ni "obvezna asimilacija", temveč eliminacija vseh, ki ne ustrezajo.
Veš, kaj... tole tvoje blebetanje presega vsako mero dobrega okusa. Jaz osebno nikoli nisem pisal o kakršnikoli eliminaciji kogarkoli ali nasilju proti komerkoli. Si pa ti osebno tukaj dva dni nazaj pisaril, da naj bi mene eliminirala udba in podobne stvari si pisal že večkrat… Ne vem, a si res malo moten…
Jaz želim za razliko tebe vsem narodom in vsem kulturam ter religijam vse najboljše. Svet je dovolj velik, da živimo v različnih državah eden poleg drugega, trgujemo eden z drugim… sem proti kakršni koli kolonizaciji in vmešavanju zahoda v druge dele sveta… vsaka civilizacija naj živi kakor ji paše.
Tudi proti muslimanom nimam čisto nič in naj živijo po svojih tudi najbolj nazadnjaških običajih v svojih državah, če jim tako paše. Imam rad resnico in pravico in tudi muslimane sem branil, ko jim delajo krivico cionisti ali pa Američani. Ne bom pa nikoli podpiral raznih multikulturnih zablod, da moramo Evropejci brezpogojno uvoziti polovico afrike in se sredi Evrope prilagajati muslimanskim prišlekom in ne oni nam. Prav tako sem proti raznim neumnostim kot je vsiljevanje pozitivne diskriminacije in preganjanju vsakogar, ki ni politično korekten po okusu kaviar liberalcev.
Ti pa si ekstremist, ki bi bombardiral vatikan, za islamske fundamentliste imaš vedno sto in en izgovor, počutiš se pa ogroženega od sosedove stare mame, ki farba pirhe. Kdor ne verjame v tvoje multikulti pravljice, da lahko redko poseljena Švedska sprejme milijone Afričanov in še vedno ostane rozastordeča turbo liberalna država po okusu tvojih kaviar liberalcev, je po tvoje ekstremist, nacist ter umsko moten neizobraženec.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Tisti tip je opisal, da je ekonomski marksizem, sedaj nadomestil kulturni marksizem. To je druga šola...
E to moram pa še malo preveriti. Ta tip namreč rad malce obrača po svoje. Ima pa nek point, malce čuden pa vendar. Vsaj preverjamo:)
USS Nimitz> Svet je dovolj velik, da živimo v različnih državah eden poleg drugega, trgujemo eden z drugim...
Se ne strinjam. Če Kitajska pobija Tibetance, je odgovornost celega sveta, da jih zaščiti. Včasih tega ne more, kar pa ne pomeni, da se moramo delat, da so državne meje kakršnakoli izolacija. Kakršnekoli vrste ekstremizem kjerkoli na svetu vpliva na vse, in to še zdaleč ne šele od "globalizacije" naprej.
USS Nimitz> Tudi proti muslimanom nimam čisto nič in naj živijo po svojih tudi najbolj nazadnjaških običajih v svojih državah, če jim tako paše.
Ne. Ne le, da take reči _nikoli_ niso prostovoljne, tudi če bi bile, je naša odgovornost, da jim pomagamo. Vsakomur, ki vsaj približno pozna svetovne razmere je popolnoma jasno, koliko potenciala za prosperiteto prebivalstva ostaja neizkoriščenega samo zaradi "državnih mej". Ko se bo Savdska Arabija integrirala v naddržavo, ki bo obsegala celotni bližnji vzhod (in morda EU), bo islamističnega nasilja definitivno konec.
Se ne strinjam. Če Kitajska pobija Tibetance, je odgovornost celega sveta, da jih zaščiti. Včasih tega ne more, kar pa ne pomeni, da se moramo delat, da so državne meje kakršnakoli izolacija. Kakršnekoli vrste ekstremizem kjerkoli na svetu vpliva na vse, in to še zdaleč ne šele od "globalizacije" naprej.
USS Nimitz> Tudi proti muslimanom nimam čisto nič in naj živijo po svojih tudi najbolj nazadnjaških običajih v svojih državah, če jim tako paše.
Ne. Ne le, da take reči _nikoli_ niso prostovoljne, tudi če bi bile, je naša odgovornost, da jim pomagamo. Vsakomur, ki vsaj približno pozna svetovne razmere je popolnoma jasno, koliko potenciala za prosperiteto prebivalstva ostaja neizkoriščenega samo zaradi "državnih mej". Ko se bo Savdska Arabija integrirala v naddržavo, ki bo obsegala celotni bližnji vzhod (in morda EU), bo islamističnega nasilja definitivno konec.
Zgodovina sprememb…
Morda. Po tvojem naj bi jih zaustavili in nas ubranili muslimani, pred kitajsko invazijo.
Po mojem, pa se znajo preoblikovati v posebno obliko učinkovitega turbokapitalizma, proti kateremu niti islam z vso svojo rodnostjo nima šans. Ampak to je pa čez + 40let, če seveda sploh kdo to živ dočaka.
"Se ne strinjam. Če Kitajska pobija Tibetance, je odgovornost celega sveta, da jih zaščiti. Včasih tega ne more, kar pa ne pomeni, da se moramo delat, da so državne meje kakršnakoli izolacija. Kakršnekoli vrste ekstremizem kjerkoli na svetu vpliva na vse, in to še zdaleč ne šele od "globalizacije" naprej."
Oh daj, daj angleži skupaj z evropejci in američani delajo to že 2000 let in sedaj naj jih mi učiumo?! Tvoja pamet presega vse meje.
"Ne. Ne le, da take reči _nikoli_ niso prostovoljne, tudi če bi bile, je naša odgovornost, da jim pomagamo. Vsakomur, ki vsaj približno pozna svetovne razmere je popolnoma jasno, koliko potenciala za prosperiteto prebivalstva ostaja neizkoriščenega samo zaradi "državnih mej". Ko se bo Savdska Arabija integrirala v naddržavo, ki bo obsegala celotni bližnji vzhod (in morda EU), bo islamističnega nasilja definitivno konec. "
Pomagamo, pomagamo...pomagati je potrebno Vam, neizobraženi raji. Potrebno je samo prisiliti cioniste da se spokajo z afrike in jih nehajo futrati z orožjem. Zanimivo, preživeli so toliko in toliko let brez potreb zahoda, sedaj pa potrebujejo pomoč...Bušmani, nube in ostala plemena so se imela čisto fino dokler mi nismo nesli tja svojih riti.
Oh daj, daj angleži skupaj z evropejci in američani delajo to že 2000 let in sedaj naj jih mi učiumo?! Tvoja pamet presega vse meje.
"Ne. Ne le, da take reči _nikoli_ niso prostovoljne, tudi če bi bile, je naša odgovornost, da jim pomagamo. Vsakomur, ki vsaj približno pozna svetovne razmere je popolnoma jasno, koliko potenciala za prosperiteto prebivalstva ostaja neizkoriščenega samo zaradi "državnih mej". Ko se bo Savdska Arabija integrirala v naddržavo, ki bo obsegala celotni bližnji vzhod (in morda EU), bo islamističnega nasilja definitivno konec. "
Pomagamo, pomagamo...pomagati je potrebno Vam, neizobraženi raji. Potrebno je samo prisiliti cioniste da se spokajo z afrike in jih nehajo futrati z orožjem. Zanimivo, preživeli so toliko in toliko let brez potreb zahoda, sedaj pa potrebujejo pomoč...Bušmani, nube in ostala plemena so se imela čisto fino dokler mi nismo nesli tja svojih riti.
Zgodovina sprememb…
E to moram pa še malo preveriti. Ta tip namreč rad malce obrača po svoje. Ima pa nek point, malce čuden pa vendar. Vsaj preverjamo:)
filipo tle je en delček...
The parallels between the old, economic Marxism and cultural Marxism are evident.
Cultural Marxism, or Political Correctness, shares with classical Marxism the vision of a
“classless society,” i.e., a society not merely of equal opportunity, but equal condition.
Since that vision contradicts human nature – because people are different, they end up
unequal, regardless of the starting point – society will not accord with it unless forced.
So, under both variants of Marxism, it is forced. This is the first major parallel between
classical and cultural Marxism: both are totalitarian ideologies. The totalitarian nature of
Political Correctness can be seen on campuses where “PC” has taken over the college:
freedom of speech, of the press, and even of thought are all eliminated.
The second major parallel is that both classical, economic Marxism and cultural Marxism
have single-factor explanations of history. Classical Marxism argues that all of history
was determined by ownership of the means of production. Cultural Marxism says that
history is wholly explained by which groups – defined by sex, race, religion and sexual
normality or abnormality – have power over which other groups.
The third parallel is that both varieties of Marxism declare certain groups virtuous and
others evil a priori, that is, without regard for the actual behaviour of individuals.
Classical Marxism defines workers and peasants as virtuous and the bourgeoisie (the
middle class) and other owners of capital as evil. Cultural Marxism defines all minorities,
what they see as the victims; Muslims, Feminist women, homosexuals and some
additional minority groups as virtuous and they view ethnic Christian European men as
evil. (Cultural Marxism does not recognise the existence of non-Feminist women, and
defines Muslims, Asians and Africans who reject Political Correctness as evil, just like
native Christian or even atheist Europeans.).
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Morda. Po tvojem naj bi jih zaustavili in nas ubranili muslimani, pred kitajsko invazijo.
Po mojem, pa se znajo preoblikovati v posebno obliko učinkovitega turbokapitalizma, proti kateremu niti islam z vso svojo rodnostjo nima šans. Ampak to je pa čez + 40let, če seveda sploh kdo to živ dočaka.
kitajci imajo konfucija, in to postavljenega pred njihovim kongresom in gleda ravno v njih oz kongres!
Zgodovina sprememb…
filipo tle je en delček...
Hm ja. Saj pravim takole od oka.
U švedskoj pingvini,
Če poznaš štos: skrati novosti nadrealistov iz sarajeva.
Ni problem najti tekst, ga imam, problem je vzeti si čas in voljo zadevo res analitično preglodati. Nekaj drži, nekaj je pa kot sem rekel: 'u švedskoj pingvini', ali drugače skrajšani in izrezani vitalni deli.
P.S. Je pa že več kot groteska norosti, ko možakar namesto, da bi napisal in prodal 36knjig, svojo teorijo razloži tako čisto naravno, demokratični, in ne marksistično totalitarno. S šmajserjem na deco:)
Zgodovina sprememb…
USS Liberty ::
Se ne strinjam. Če Kitajska pobija Tibetance, je odgovornost celega sveta, da jih zaščiti. Včasih tega ne more, kar pa ne pomeni, da se moramo delat, da so državne meje kakršnakoli izolacija.
In kako boš ti zaščitil Tibetance? Boš šel z vojsko tja? Tega ne moreš. Boš uvedel gospodarske sankcije proti gospodarsko najmočnejši državi na svetu? Tudi tega ne moreš... Lahko se edino priključiš amnesty internationalu, tam dobivaš dobro plačo, in pisariš razna letna poročila o Kitajski, na katera se Kitajci požvižgajo.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
USS Liberty je izjavil:
Se ne strinjam. Če Kitajska pobija Tibetance, je odgovornost celega sveta, da jih zaščiti. Včasih tega ne more, kar pa ne pomeni, da se moramo delat, da so državne meje kakršnakoli izolacija.
In kako boš ti zaščitil Tibetance? Boš šel z vojsko tja? Tega ne moreš. Boš uvedel gospodarske sankcije proti gospodarsko najmočnejši državi na svetu? Tudi tega ne moreš... Lahko se edino priključiš amnesty internationalu, tam dobivaš dobro plačo, in pisariš razna letna poročila o Kitajski, na katera se Kitajci požvižgajo.
se ga na da premakniti, če pa spustiš na njegov nivo te bo zeblo.
Mr.B ::
Cerkve "rušijo" na kitajskem zato ker Kitajci ločijo biti pripadnik Rimokatoliške cerkve in biti Kristjan. Za Protestante pa, če jih enačimo v boju proti Muslimanom, verjetno bolje za vsak slučaj držati na vrvici.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
donfilipo, človek je imel morda shizofrenijo, ko je vse malenkosti tako analiziral... samo a imaš lahko 10let shizofrenije ne da opazijo?
Kitajce bi lahko strli recimo leta 1960, danes pa ne več. Danes lahko streš največ kak Iran, pa že to zelo cincajo.
Boš uvedel gospodarske sankcije proti gospodarsko najmočnejši državi na svetu? Tudi tega ne moreš...
Kitajce bi lahko strli recimo leta 1960, danes pa ne več. Danes lahko streš največ kak Iran, pa že to zelo cincajo.
Dve šivanki...
donfilipo, človek je imel morda shizofrenijo, ko je vse malenkosti tako analiziral... samo a imaš lahko 10let shizofrenije ne da opazijo?
Ne, kvečjemu če jo ima tudi lečeči zdravnik
Mož ima ali tumor, ali pa motnjo, ki se ji enostavneje reče grandioznost in spada med bipolarne motnje. Ampak za take ocene, je treba vedeti še kaj več (veliko več izjav sosedov bližnjih in sodelavcev), kot jih imamo. Namreč tudi bipolarne motnje puščajo sledi. Premalo za preventivo včasih, dovolj za kurativo po večjih, ali manjših katastrofah. Jaz stavim na normalen z epizodo grandioznosti ampak bom rekel socialnega, lokalno prepičanjsko logičnega bloka in ne zaradi bolezenskih motenj. Nobena arcnija ne pomaga. Dočim pri bolezenkih znakih pravih bipolarnih motenj pa čudežno!!! Vsaj nekaj časa, dokler se patron na dope ne navadi in postane bolezen bi rekel odporna.
Zgodovina sprememb…
Pravi shizofreniki ne morejo napisati toliko in tako kot je dotični. Brez močnih zdravil sploh ne. Z zdravili, dvomim.
Ne vidijo catcha
Je pa seveda res. Enkrat se bolezen tudi začne. Ni od rojstva. Ampak v njegoem primeru kot sem rekel. Ideološko nor z epizodo gradnioznosti, ampak ne bolezensko.
Pri bipolarnih motnjah bi ga dosedaj že vrglo v drugo skrajnost s štrikom okoli vratu. Pri 'ideološki grandioznosti', pa to lahko traja dlje od furerja:)
Ne vidijo catcha
Je pa seveda res. Enkrat se bolezen tudi začne. Ni od rojstva. Ampak v njegoem primeru kot sem rekel. Ideološko nor z epizodo gradnioznosti, ampak ne bolezensko.
Pri bipolarnih motnjah bi ga dosedaj že vrglo v drugo skrajnost s štrikom okoli vratu. Pri 'ideološki grandioznosti', pa to lahko traja dlje od furerja:)
Zgodovina sprememb…
donfilipo> Morda. Po tvojem naj bi jih zaustavili in nas ubranili muslimani, pred kitajsko invazijo.
Nikakor ne.
Lahko pa se namesto pri Kitajcih civilizacije učijo pri nas. Njihova obilna rodnost lahko nadomesti našo, naši rodovitni memi pa njihove blodnje. Če bo 90% evropskega prebivalstva v letu 2020 marginaliziranega, potem nas pridejo Kitajci naučit kozjih molitvic, če pa ne bo marginaliziran nihče, lahko Kitajci pridejo kadarkoli - in v trafiki kupijo Marlboro.
Nikakor ne.
Lahko pa se namesto pri Kitajcih civilizacije učijo pri nas. Njihova obilna rodnost lahko nadomesti našo, naši rodovitni memi pa njihove blodnje. Če bo 90% evropskega prebivalstva v letu 2020 marginaliziranega, potem nas pridejo Kitajci naučit kozjih molitvic, če pa ne bo marginaliziran nihče, lahko Kitajci pridejo kadarkoli - in v trafiki kupijo Marlboro.
Cerkve "rušijo" na kitajskem zato ker Kitajci ločijo biti pripadnik Rimokatoliške cerkve in biti Kristjan. Za Protestante pa, če jih enačimo v boju proti Muslimanom, verjetno bolje za vsak slučaj držati na vrvici.
Mah klinc. Je rekel RamonDekers. Konfucij, partija i puška. To je koncept, ki nam organsko ni blizu, in ga ne bomo kar tako požrli, po moje. In seveda ne samo mi, tu so veliki, USA recimo. Razen če nemara nekdo s turbokapitalizmom in diktaturo, ne cilja tudi na USA. Ampak vsekakor diktatura in tubokapitalizem brez vseh pravic, ponižan, če si drugačen, povdignjen, če si v partiji, zadaj pa skriti ravno ti židi (ne judi ampak bogati manipulatorji!), proti katerim naj bi se dajali ideološko....to mi ni všeč. Sami detajli katero cerkev, katero ne, me pa zaenkrat niti ne zanima.
donfilipo> Morda. Po tvojem naj bi jih zaustavili in nas ubranili muslimani, pred kitajsko invazijo.
Nikakor ne.
Maybe. Hope so.
Ampak malo pa vseeno peče, verjemi
Zgodovina sprememb…
Tole smo pa ravno brali pred mesecem ej...
http://www.rtvslo.si/svet/ne-ona-ne-on-...
http://www.rtvslo.si/svet/ne-ona-ne-on-...
Toy researcher Anders Nelson at Sweden’s Royal Institute of Technology has warned[11] that toys have become increasingly gender-segregated over the past fifteen years:
“People often explain [their toy purchases] by saying that boys and girls want different things. But in order for children to be able to reflect on [the toys] they receive, adults have to open their eyes to [inherent gender] structures. To children, these [gender] roles are more questioned and instinctual.” Mr. Nelson encouraged parents to give more gender neutral Christmas presents. In other words, no Barbie dolls for girls and no cars for boys. This is the result of a culture destroyed by Political Correctness.
Swedish Marxist politician Gudrun Schyman has suggested[12] a bill that would collectively tax Swedish men for violence against women. In a 2002 speech, the same Schyman famously posited that Swedish men were just like the Islamic Taliban regime in Afghanistan. A male columnist in national newspaper Aftonbladet responded by saying that Schyman was right: All men are like the Taliban.Norway and Sweden are countries with extremely high divorce rates. Boys grow up in an atmosphere where masculinity is demonised, attend a school system where they are viewed as deficient girls and are told by the media that men are obsolete and will soon be rendered extinct anyway.
A feminist culture will eventually end up being squashed, because the men have either become too demoralised and weakened to protect their women, or because they have become so fed-up with incessant ridicule that they just don't care anymore. If Western men are pigs and “just like the Taliban” no matter what we do, why bother? Western women will then be squashed by more aggressive men from other cultures, which is exactly what is happening[15] in Western Europe now. The irony is that when women launched the Second Wave of Feminism in the 1960s and 70s, they were reasonably safe and, in my view, not very oppressed. When the long-term effects of feminism finally set in, Western women may very well end up being genuinely oppressed under the boot of Islam. Radical feminism thus leads to oppression of women.
Dve šivanki...
Ja, hecno je, kako se fantje kolaborantje navdušujejo nad islamom, ki "brani njihove ideale tradicionalne družbe".
donfilipo> Ampak malo pa vseeno peče, verjemi
Nič ni večno in fuzija kultur (ker ločene ne morejo ostati večno) je bistveno manj pekoča od neizogibnega padca vsakega tisočletnega rajha (v povprečju po približno dvajsetih minutah).
donfilipo> Ampak malo pa vseeno peče, verjemi
Nič ni večno in fuzija kultur (ker ločene ne morejo ostati večno) je bistveno manj pekoča od neizogibnega padca vsakega tisočletnega rajha (v povprečju po približno dvajsetih minutah).
Ja, hecno je, kako se fantje kolaborantje navdušujejo nad islamom, ki "brani njihove ideale tradicionalne družbe".
Haha...
Although countries such as Norway and Sweden like to portray themselves as havens of
gender equality[14], I have heard visitors comment that the sexes are probably further
apart here than anywhere else in the world. Radical feminism has bred suspicion and
hostility, not cooperation. And it has no in any way eradicated the basic sexual attraction
between feminine women and masculine men. If people do not find this in their own
country, they travel to another country to find it, which is now easier than ever. A
striking number of Scandinavian men find their wives in East Asia, Latin America or other
nations with a more traditional view of femininity, and a number of women find partners
from more conservative countries, too. Not everyone, of course, but the trend is
unmistakable. Scandinavians celebrate “gender equality” and travel to the other side of
the world to find somebody actually worth marrying.
Dve šivanki...
Double_J> Radical feminism has bred suspicion and hostility, not cooperation.
Hihi. Ring mig när du kommer fr?n Sverige.
Hihi. Ring mig när du kommer fr?n Sverige.
Er kann net ringen. Nur sheisen
Ne bodita malo resna.
Po moje ni tole čisto pravi povzetek levičarstva na splošno. Morda lokalnega ne vem, moram pogledati
Ne bodita malo resna.
Po moje ni tole čisto pravi povzetek levičarstva na splošno. Morda lokalnega ne vem, moram pogledati
Ampak se pa sliši kar malo srhljivo. On utemeljuje da gre za totalitarno družbo, predsednik vlade pa je v odgovor napovedal, še več totalitarnosti.
Dve šivanki...
Double_J> Ampak se pa sliši kar malo srhljivo. On utemeljuje da gre za totalitarno družbo, predsednik vlade pa je v odgovor napovedal, še več totalitarnosti.
Če je norveška družba totalitarna, potem hočem še več takega totalitarizma.
Jaz sem demokrat, ti pa ne... izgubil si.
Dve šivanki...
djordjevic ::
Jaz sem demokrat, ti pa ne... izgubil si.
Ta je tudi za v anale.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Evo sem našel tisto z napisi na policajskih avtih.
http://www.metro.se/nyheter/aina-ska-lo...!08_1250-23/
Moram priznat, da imajo švedi drugačen pogled na zadeve, milorečeno
Tudi levičarstvo. Kar se gredo tam, še nisem jemal:), kar pa smo mi davno jemali pri verouku je pa Frankfurtska šola, precej skeptično vzeta in nedvomno očrnjena, saj vsebuje psihoanalizo, eksistencializem in povratek k Heglu, idealizmu itd.) Ja, Žižek je en tak poganjek teh šol, je bil pa zato lep čas brezposeln, takrat! Ampak dobro, še je čas da se kaj naučim:)
In zdaj še police car.
Prej bi rekel, da bi verodostojno preslikan napis na naša tla, v moji vasi, bil nekako Brezobrazan in ne pofukani policisti.
Namen je pritegniti med policiste več imigrantov. oziroma njih otrok, in jih nekako zbližati s policijo.
Čeprav je pomembna razlika v niansi, mi moram priznati te stopnje multikulturnost predstavlja veliko dvom in sem srečen, ker je v naši policiji uradno nisem opazil. Morda in nedvomno obstaja familiarnost in prikrit nacionalizem, ampak takih poizkusov multikulti zbližanj, pa na srečo NI! In zdaj mi je tudi jasneje, od kod morilcu ideje o nizki stopnji opranosti glav z multikulturalizmom v Sloveniji. In ja morda je bil celo res dobro povezan in informiran, kar pa je zastrašujoče.
http://www.metro.se/nyheter/aina-ska-lo...!08_1250-23/
Moram priznat, da imajo švedi drugačen pogled na zadeve, milorečeno
Tudi levičarstvo. Kar se gredo tam, še nisem jemal:), kar pa smo mi davno jemali pri verouku je pa Frankfurtska šola, precej skeptično vzeta in nedvomno očrnjena, saj vsebuje psihoanalizo, eksistencializem in povratek k Heglu, idealizmu itd.) Ja, Žižek je en tak poganjek teh šol, je bil pa zato lep čas brezposeln, takrat! Ampak dobro, še je čas da se kaj naučim:)
In zdaj še police car.
Prej bi rekel, da bi verodostojno preslikan napis na naša tla, v moji vasi, bil nekako Brezobrazan in ne pofukani policisti.
Namen je pritegniti med policiste več imigrantov. oziroma njih otrok, in jih nekako zbližati s policijo.
Čeprav je pomembna razlika v niansi, mi moram priznati te stopnje multikulturnost predstavlja veliko dvom in sem srečen, ker je v naši policiji uradno nisem opazil. Morda in nedvomno obstaja familiarnost in prikrit nacionalizem, ampak takih poizkusov multikulti zbližanj, pa na srečo NI! In zdaj mi je tudi jasneje, od kod morilcu ideje o nizki stopnji opranosti glav z multikulturalizmom v Sloveniji. In ja morda je bil celo res dobro povezan in informiran, kar pa je zastrašujoče.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 160443 (146106) | BigWhale |
⊘ | Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 19423 (16086) | Gandalfar |
» | Napad v Oslu: igre niso krive, spet stare debate o nadzoru internetaOddelek: Novice / NWO | 10776 (9367) | vidz81 |