Forum » Kaj kupiti » Dell Studio XPS 16
Dell Studio XPS 16
segolas ::
Žio!
Kupujem si prenosnik, ki bi ga uporabljal pretežno za delo (programiranje) malo pa tudi za kašen nezahteven špil odigrat ali film pogledat. Padel mi je v oči Dell studio XPS 16, ki sicer ni opredeljen kot poslovni računalnik, ma pa veliko bombončkov: 1920p full gamut, osvetljena tipkovnica, kao subwoofer in pa glavno, cena je skromnih 900€ z davkom vred.
Zanima me a ima kdo od vas to mašinco in če da, kako se obnese? Predvsem me zanima ali je to dovolj dober računalnik (pa ne mislm na specifikacije ampak kako je zgrajen, tipkovnica, pregrevanje itd), da lahko parira kašnim thinkpadom, ki so z manj bombončki vsaj 300 evrov dražji?
Hvala in LP
Kupujem si prenosnik, ki bi ga uporabljal pretežno za delo (programiranje) malo pa tudi za kašen nezahteven špil odigrat ali film pogledat. Padel mi je v oči Dell studio XPS 16, ki sicer ni opredeljen kot poslovni računalnik, ma pa veliko bombončkov: 1920p full gamut, osvetljena tipkovnica, kao subwoofer in pa glavno, cena je skromnih 900€ z davkom vred.
Zanima me a ima kdo od vas to mašinco in če da, kako se obnese? Predvsem me zanima ali je to dovolj dober računalnik (pa ne mislm na specifikacije ampak kako je zgrajen, tipkovnica, pregrevanje itd), da lahko parira kašnim thinkpadom, ki so z manj bombončki vsaj 300 evrov dražji?
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniške trgovine v ItalijiOddelek: Kaj kupiti | 3965 (1081) | Gogo |
» | HP 4730s - Kako priti v BIOS, če tipkovnica ne dela?Oddelek: Strojna oprema | 1406 (1235) | Pesimist |
» | Toshibo ali LenovoOddelek: Kaj kupiti | 1978 (1471) | YesweScan |
» | Črka se je snela...Oddelek: Strojna oprema | 1003 (776) | dukenukem |
» | Polivanje tekočene po notebookih (ima s tem kdo že izkušnje)Oddelek: Strojna oprema | 1694 (1367) | pajac |