» »

Črka se je snela...

Črka se je snela...

DogSoldier ::

Mam laptop Lenovo 3000 N200, pa me sam neki zanima...

Par dni nazaj mi je tipka W odfrtajčkala s tipkovnce (8-O), pa sm šla skoz ne vem kok online pomoči, da bi dala nazaj gor...ampak ni ratal, zmeri je padla nazaj dol.
In pol sm šla amatersko to popravlat - super glue ^.^
Je blo fajn ampak je po enem dnevu padla spet dol -_- plus, čepek se mi je napou strgu že :'(

Zanima me v bistvu kok bi stal, če kdo ve, da nesm to na servis...heh...

Hvala za odgovor ^.^
Soi iu koto desu...monku iwanaide

imagodei ::

Ne poznam modela, ne vem koliko je star... Ali imaš garancijo? Če imaš, ne kompliciraj, ti zamenjajo brez problema. Če nimaš, zna biti solidno velik strošek.
- Hoc est qui sumus -

tempoFlow ::

Tipkovnice za laptope niti niso ne vem kako drage, je pa problem, saj ga je treba praktično razstaviti, da dobiš ven tipkovnico in to ti po mojem računajo vsaj eno uro dela, kar pa zna biti drago.

Mogoče pa je bil virus, da ti je vrglo ven tipko w :)

Phoebus ::

Za konkretno ta model ne vem, grejo pa pri večini notebookov tipkala ven brez razstavljanja računalnika.

zcetrt ::

Ponavadi samo pritisneš močno navzdol. Zdaj, če si že limala... Ne vem...

Tipkovnica gre pri večini prenosnikov dol v treh minutah. Kupi tikovnico na bolhi, če se dobi. Od koga, ki mu je crknil prenosnik.
4.

Karen ::

Hmm, če ji je težava delala ena tipka, kako bo v 3. minutah zamenjala celo tipkovnico? Poleg tega je potrebno pri IBM-ih kupiti še set novih vijakov ki zapirajo ohišje (vsaj pri tastarih IBMih je bilo tako) - oz. vem da so na servisu ob vsakem odpiranju zaprli s setom novih vijakov.

dukenukem ::

to je blo kašno sekundno lepilo,ti to zalimaj z navadnim neostikom, bo držalo bolje,ker sekundar je trd in ga pritiskanje odlomi,neostik ma pa tud ko drži še elastičnost in se ne odlomi :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava ventilatorja za CPU na prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
9776 (590) DePalmo
»

So Lenovo prenosniki dobri? (strani: 1 2 )

7429611 (17783) Invictus
»

Tipkovnica prenosnika polita z vodo- menjava

302474 (2001) radmannsdorf
»

Pregrevanje prenosnika (čiščenje)

Oddelek: Strojna oprema
204649 (3538) Invictus
»

Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )

7519283 (14858) Zheegec

Več podobnih tem