Forum » Loža » metalcamp 2011!
metalcamp 2011!
Marilyn ::
Ste bili na metalcampu?...tisti kateri ste bili me zanimajo vaša mnenja o nastopajočih, ambientu in vzdušju nasploh.... No pa kar dajmo se pogovorit o tem prekrasnemu festivalu.
- spremenilo: Marilyn ()
šernk ::
gendale: si že bil na MC? si iz tolmina?
vzdušje na MCju je zakon, folk neverjetno prijazen, če rabiš kaj pridržati imaš na voljo par tisoč parov rok, ki z veseljem priskočijo pomagat, na prireditvenem prostoru ti ni treba vsakega posebej čakat, da se ti umakne ko želiš iti od odra do šanka, ker ti naredijo prostor takoj ko te vidijo, da nameravaš it mimo, itd.
ozvočenje daleč nad slovenskim povprečnim nivojem, od kar sem bil enkrat na MC, na ostalih koncertih praktično spim.
bandi...hja, letos zame ni bilo nič, tako da niti na MC nisem šel, se pa vračamo najbrž prihodnje leto nazaj :)
domačini so pa nad metalci navdušeni
vzdušje na MCju je zakon, folk neverjetno prijazen, če rabiš kaj pridržati imaš na voljo par tisoč parov rok, ki z veseljem priskočijo pomagat, na prireditvenem prostoru ti ni treba vsakega posebej čakat, da se ti umakne ko želiš iti od odra do šanka, ker ti naredijo prostor takoj ko te vidijo, da nameravaš it mimo, itd.
ozvočenje daleč nad slovenskim povprečnim nivojem, od kar sem bil enkrat na MC, na ostalih koncertih praktično spim.
bandi...hja, letos zame ni bilo nič, tako da niti na MC nisem šel, se pa vračamo najbrž prihodnje leto nazaj :)
domačini so pa nad metalci navdušeni
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
@šernk
škoda, da si nisi šel pogledat Slayer...fantje so perfekcionisti, tako kot je na plati, tako je bilo na odru. Predvsem zaradi njih sem šel. Drugače se pa popolnoma z vsem strinjam z tabo.
škoda, da si nisi šel pogledat Slayer...fantje so perfekcionisti, tako kot je na plati, tako je bilo na odru. Predvsem zaradi njih sem šel. Drugače se pa popolnoma z vsem strinjam z tabo.
[Odstranjena referenca]
4 leta zapored sem bil sedaj tam in še nikoli nisem imel kakšnih problemov z neciviliziranim folkom.
za Slayer mi vsi govorijo, da bi jih moral videt, vendar meni niso nič posebnega, me pa ful zanima kakšen koncert so imeli, ker to pogosto spremeni mnenje o skupini. recimo dokler nisem dimmu borgir vidu na MCju jih nisem poslušal, sedaj se pa stalno vrtijo :)
4 leta zapored sem bil sedaj tam in še nikoli nisem imel kakšnih problemov z neciviliziranim folkom.
za Slayer mi vsi govorijo, da bi jih moral videt, vendar meni niso nič posebnega, me pa ful zanima kakšen koncert so imeli, ker to pogosto spremeni mnenje o skupini. recimo dokler nisem dimmu borgir vidu na MCju jih nisem poslušal, sedaj se pa stalno vrtijo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
@ šernk
lahko ti je žal in s tem smrtno resno mislim,da nisi slišal Reign in Blood in pa South Of Heaven... Drugič jih pojdi nujno pogledat...
lahko ti je žal in s tem smrtno resno mislim,da nisi slišal Reign in Blood in pa South Of Heaven... Drugič jih pojdi nujno pogledat...
Kurzweil ::
Za letos mi je blazno žal da nisem šel na Metal Camp, ker sem že pred poletjem izbral Nova Rock in Brutal Assault, dejstvo je da je organizacijsko daleč najboljši festival v Sloveniji z naskokom, o programu pa raje nebi, ker dejansko sploh nima noeben "konkurence". Slayerje sem osebno že gledal in res to ni za izpustit, poleg vsega imam občutek da nebodo več dolgo igrali.
Osebno bi šel letos na Slayer, Arch Enemy, Mastodon, Brujerija, Deicide, Kylesa, Airbourne, Milking the goatmachine,... sem pa slišal da so Legion of the damned nardil pošteno šutko.
Prepričan sem da bi si MC zaslužil več pozornosti, medijske podpore in nasplošno bi se morala zadeva cenit, je edina prirdeitev pri nas, ki lahko pripelje h nam dobesedno ljudi z vsega sveta, upam da se je organizatorjem vse pokrilo oz. da je bil obisk nad pričakovanji, da bo naslednje leto še boljši program :)
Se bom potolažil na Brutal Assaultu (1349 A Pale Horse Named Death Absu Ahab Anathema Architects As I Lay Dying Asphyx Atheist Benighted Blood For Blood Blood Red Throne Čad Cannabis Corpse Cathedral Cro-Mags Cryptopsy Dagoba Debustrol Decapitated Dew-Scented Dordeduh Draconian Einherjer Excrementory Grindfuckers Exhumed Exivious Exodus First Blood Forbidden Frontside Genitorturers Gride Haemorrhage Hail Of Bullets Hecate Enthroned Hermafrodit Horse The Band Kataklysm Katatonia Khold Kreator Kvelertak Kypck Mayhem Momma Knows Best Morbid Angel Motörhead Nervecell Psychotic Despair Ram-Zet Satyricon Scar Symmetry Septicflesh Sepultura Seventh Void Silent Stream Of Godless Elegy Skeletonwitch Skyforger Smashed Face Soilwork Stíny Plamenů Suicidal Tendencies Svart Crown Sylosis The Dillinger Escape Plan The Exploited Threat Signal Trigger The Bloodshed Triptykon Tsjuder Turisas Týr Uneven Structure Unexpect Vader Waking The Cadaver Your Demise). Kjer jim vsako leto uspe pripeljat veliko število ekskluzive, tko da is moraš kr kakšen dan časa vzet da predelaš vse bande, o ceni pa raje nebi, ker ceneje dobesedno negre.
Osebno bi šel letos na Slayer, Arch Enemy, Mastodon, Brujerija, Deicide, Kylesa, Airbourne, Milking the goatmachine,... sem pa slišal da so Legion of the damned nardil pošteno šutko.
Prepričan sem da bi si MC zaslužil več pozornosti, medijske podpore in nasplošno bi se morala zadeva cenit, je edina prirdeitev pri nas, ki lahko pripelje h nam dobesedno ljudi z vsega sveta, upam da se je organizatorjem vse pokrilo oz. da je bil obisk nad pričakovanji, da bo naslednje leto še boljši program :)
Se bom potolažil na Brutal Assaultu (1349 A Pale Horse Named Death Absu Ahab Anathema Architects As I Lay Dying Asphyx Atheist Benighted Blood For Blood Blood Red Throne Čad Cannabis Corpse Cathedral Cro-Mags Cryptopsy Dagoba Debustrol Decapitated Dew-Scented Dordeduh Draconian Einherjer Excrementory Grindfuckers Exhumed Exivious Exodus First Blood Forbidden Frontside Genitorturers Gride Haemorrhage Hail Of Bullets Hecate Enthroned Hermafrodit Horse The Band Kataklysm Katatonia Khold Kreator Kvelertak Kypck Mayhem Momma Knows Best Morbid Angel Motörhead Nervecell Psychotic Despair Ram-Zet Satyricon Scar Symmetry Septicflesh Sepultura Seventh Void Silent Stream Of Godless Elegy Skeletonwitch Skyforger Smashed Face Soilwork Stíny Plamenů Suicidal Tendencies Svart Crown Sylosis The Dillinger Escape Plan The Exploited Threat Signal Trigger The Bloodshed Triptykon Tsjuder Turisas Týr Uneven Structure Unexpect Vader Waking The Cadaver Your Demise). Kjer jim vsako leto uspe pripeljat veliko število ekskluzive, tko da is moraš kr kakšen dan časa vzet da predelaš vse bande, o ceni pa raje nebi, ker ceneje dobesedno negre.
Poldi112 ::
@ šernk
Khm, a ni komad Raining blood :)
Drugače je pa smešno, cel tolmin prepravljen z metalci in še v barih metal muzika. Sam sem se samo peljal skozi, ker praktično razen Amorphis zame ni bilo ničesar, kar bi me res zanimalo.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
@ šernk
Khm, a ni komad Raining blood :)
Drugače je pa smešno, cel tolmin prepravljen z metalci in še v barih metal muzika. Sam sem se samo peljal skozi, ker praktično razen Amorphis zame ni bilo ničesar, kar bi me res zanimalo.
komade iz albuma Reign in Blood in pa komade iz albuma South Of Heaven
mene je edino najbolj razžalostilo, ker ni bilo Lombardota na bobnih. Končno sem želel videt to legendo, pa pač ni šlo...
Zgodovina sprememb…
Drugače je pa smešno, cel tolmin prepravljen z metalci in še v barih metal muzika.
prvo leto je ni bilo pa je bilo bolj slabo vzdušje, potem so se pa vsi prilagodili in en teden pač vrtiju izključno metal muziko. saj v tem tednu zaslužijo več kot prej vsaj pol leta.
slišal sem pa, da je problem nastal, tudi eurospin je varnostnike za vozičke dobil, bodo mogli spet metalci kako drugo prevozno sredstvo za v camp dobit
djordjevic ::
Jaz bi bil prišel lani, pa si je Sakis (Rotting Christ) v prometni sferderbal nogo, pa so odpovedali. Letos pa ni bilo nič takega, kar bi me posebej pritegnilo. Amorphise smo itak videli novembra v cvetličarni.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Ejsi_Disi ::
@ šernk
Moram priznati, da je bil zvok res u nulo pošlihtan. Samo mene še zmeraj niso prepričal. Lahko pa da sem imel samo slab dan.
Rock n' roll ain't noise pollution!
furion ::
js sm biu u cetrtek na hate, taake in watain...sam pr watain sm biu ze tolk zadet in pjan da nism stekal vec nic xD
Zakon res, sam malo grdo glede komerciale...3eur za pivo je malo rip off, ne?
Zakon res, sam malo grdo glede komerciale...3eur za pivo je malo rip off, ne?
koyotee ::
lol, 4€ za tamal pir u ambasadh je pa ok?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
je že uredu, 3€ za pir, mal smešno mi je blo...k sem z žetončki in pa plastenkami hodu gor pa dol, da sem dobu 1€ nazaj..se pa strinjam s to pogruntavščino. Se vidi, da smo metalci čisti
ni treba nič hodit po žetončke, ko greš po nov pir neseš kozarc nazaj in je. se pa strinjam da je zakon pogruntavščina to, praktično nič smeti na tleh po 5 dnevih festivala :)
cca 3 leta nazaj me je nekdo prišel vprašat če mu dam en kozarec (imeli smo ene 3 na mizi), malce pomislimo...ah enega mu damo. človek je odskakal do šanka, kot da bi loto zadel
cca 3 leta nazaj me je nekdo prišel vprašat če mu dam en kozarec (imeli smo ene 3 na mizi), malce pomislimo...ah enega mu damo. človek je odskakal do šanka, kot da bi loto zadel
kdo je omenjal ,da sem hodu po žetončke?!!!..no, saj ni pomembno....ja ja sem videl celo ljudi so brskali po tleh in v trenutku ko so videli plastenko so poskakali naprej...no pa konec koncev...sam sem prinesu 5 žetončkov, pri sebi sem pa imel eno plastenko.... ..samo moral si zelo hitro odvržti v smeti preden je uspel videti!..je pa bilo zelo čisto vse skupaj kar mi je bilo zelo všeč...
Zgodovina sprememb…
Gorthol ::
Glede bendov: Slayer so resno najboljši, edino kar me moti je da pridejo na oder in odigrajo. Drugače pa so legende.
Kreator so mogoče malo "slabši" ampak naredijo pa tako noro vzdušje da kar znoriš. Na celem koncertu so naredili 4 wall of death in 6 circle pitt (malo poglejte na youtubu).
Glede folka: Vsi iščejo Marjana, še vedno. XD
\m/(-_-)\m/
Kreator so mogoče malo "slabši" ampak naredijo pa tako noro vzdušje da kar znoriš. Na celem koncertu so naredili 4 wall of death in 6 circle pitt (malo poglejte na youtubu).
Glede folka: Vsi iščejo Marjana, še vedno. XD
\m/(-_-)\m/
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them.
One Ring to bring them all and in the darkness bind them.
energetik ::
Bil sem na Arkoni in ostalih tisti dan, se je pa dalo brez karte gledat in poslušat par metrov od varnostnikov... Po mojem bodo drugo leto vhod premaknili bolj nazaj...
Sicer pa enkratno vzdušje, smešne oprave nekaterih metalcev (medvedov kostum recimo), itd.
Mi je bilo pa lansko leto glede izbora bandov veliko boljše, ker je mrgolelo viking in folk bandov.
Aja, kvaliteta ozvočenja je že OK, ni pa nivo glasnosti. Butast se mi zdi stati s čepki v ušesih pred odrom, da nimam bolečin v ušesih...no, letos so jih vsaj zastonj talali.
Tolmin, kjer mrgoli črnine po barih in ulicah pa itak zmaga. \m/
Sem se pa letos sprehajal tam okoli še 2 dni po koncu festivala in je bilo kar žalostno; tu pa tam še kakšen osameli metalc na ulici, Metalcamp navaden travnik, delavci ki podirajo oder...
Sicer pa enkratno vzdušje, smešne oprave nekaterih metalcev (medvedov kostum recimo), itd.
Mi je bilo pa lansko leto glede izbora bandov veliko boljše, ker je mrgolelo viking in folk bandov.
Aja, kvaliteta ozvočenja je že OK, ni pa nivo glasnosti. Butast se mi zdi stati s čepki v ušesih pred odrom, da nimam bolečin v ušesih...no, letos so jih vsaj zastonj talali.
Tolmin, kjer mrgoli črnine po barih in ulicah pa itak zmaga. \m/
Sem se pa letos sprehajal tam okoli še 2 dni po koncu festivala in je bilo kar žalostno; tu pa tam še kakšen osameli metalc na ulici, Metalcamp navaden travnik, delavci ki podirajo oder...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Kam na koncert? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 151529 (222) | Kurzweil |
» | Festival Brutal Assault 2013 (Jaromer, Češka)Oddelek: Sedem umetnosti | 2981 (2186) | Kurzweil |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9501 (7969) | OmegaM |
» | Metal (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11631 (10754) | icek |
» | Metallica - St. Anger (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 5474 (4650) | hatch |