Forum » Pomoč in nasveti » Podstavki za WOOFER
Podstavki za WOOFER
akulp ::
Enkrat sem nekje zasledil podstavke v obliki stožcev, ki ti baje zmanjšajo "zbijanje" basov ...oz. da stvar ne odmeva toliko po bajti.
A kdo ve kje bi se dalo to nabavit, oz še bolje kje bi na naetu dobil kakšno sliko takih podstavkov, da mi jih fotr naredi...enkrat sem jih zasledil v PC&MEDIJI.ih sam ne vem v kateri št....
TNX Luka
A kdo ve kje bi se dalo to nabavit, oz še bolje kje bi na naetu dobil kakšno sliko takih podstavkov, da mi jih fotr naredi...enkrat sem jih zasledil v PC&MEDIJI.ih sam ne vem v kateri št....
TNX Luka
sharp ::
Če je fotr za stružnico mu reč naj ti naredi 4 noge v obliki "plajbe" nekaj podobno kot storžec.
Golden eye ::
Kaj pa če nimajo vsi stružnice???
Ti pejt lepo v trgovino in kupi gumo v obliki valja ali podolgovatega kvadra in lepo narezi na enako debele dele pa je
Ti pejt lepo v trgovino in kupi gumo v obliki valja ali podolgovatega kvadra in lepo narezi na enako debele dele pa je
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje za pripravo kruha (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15511 (2705) | Tody |
» | Kje pri nas kupit "Bubble Light" dekorativno svetilkoOddelek: Loža | 2390 (2189) | RejZoR |
» | Amaterska, budget, filmarijaOddelek: Sedem umetnosti | 2694 (2329) | BigWhale |
» | Apple dobil tožbo zoper proizvajalca jajčnih podstavkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 16373 (13655) | vorantz |
» | Iščem te vijakeOddelek: Kaj kupiti | 3854 (3000) | gumby |