Forum » Omrežja in internet » Spremenil ponudnika neta na t2
Spremenil ponudnika neta na t2
m22 ::
Zanima me, če mi lahko kdo pomaga po dolgem času sem spremeni ponudnika neta, sedaj mam t2, več pa nezman uspostaviti brezžični router - linksys wrt54gl Če mi lahko kdo pomaga. LP Hvala
bluefish ::
Priklopiš router na modem, skonfiguriraš zaščito in to je vse.
Če tega ne znaš, potem je zraven routerja CD, ki te po korakih vodi čez postopek.
Če tega ne znaš, potem je zraven routerja CD, ki te po korakih vodi čez postopek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
m22 ::
Ja, cd-ja nimam več, dolgo nazaj kupil ta router. nevem zakaj ampak ni tako preprosto, da samo priklopiš+zaščito. Mogoče kdo nastavil kak router pri t2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m22 ()
st0jko ::
Katerega ponudnika si imel prej? Če si imel siol, imaš verjetno na routerju nastavljeno pppoe povezavo. Pri t-2 tega ne rabiš. Samo resetiraj router na tovarniške nastavitve, pa bi moralo delat. Seveda ne pozabi na zaščito.
keks?
IceBoX ::
Zakaj pa Siol, Amis še vedno uporabljata pppoe? Se dhcp trenutno bolj uporablja pri optiki?
Huh...
rejven ::
najprej se skonekti na svoj ruter, ip je verjetno 192.168.0.1 , username po defoultu je ponavadi admin/root , passa ponavadi ni ali pa je admin/root.
Pol pa nared kot je def966 rekel. Če neveš gesla resetiraj ruter- maš en mali knof naruterju ( ponavad s kakim kulijem prideš zravn )
Pol pa nared kot je def966 rekel. Če neveš gesla resetiraj ruter- maš en mali knof naruterju ( ponavad s kakim kulijem prideš zravn )
BlueRunner ::
ameba ::
mz222, saj je preprosto, bolj preprosto nebi moglo bit. Vse kar rabiš so navodila ----> http://www.palearnersonline.com/A1/lib/...
Pa priporočam RESET. Mislm da je na spodnji strani, ali pa spredaj, ena mejhna luknca v katero spraviš kuli in drž par sekund, nato sledi navodilom....
Pa priporočam RESET. Mislm da je na spodnji strani, ali pa spredaj, ena mejhna luknca v katero spraviš kuli in drž par sekund, nato sledi navodilom....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPv6 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 93206 (11221) | Klemen86 |
» | Mikrotik prekinjena pppoe povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 3188 (2312) | Bencc |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14912 (13501) | styled |
» | nastavitev routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (823) | mera |
» | optika Telekom vs. VDSL T-2Oddelek: Omrežja in internet | 4855 (3653) | BlueRunner |