Forum » Omrežja in internet » Stroški serverjev
Stroški serverjev
mikko ::
Pozdravljeni,
mene pa zanima, če je že narejena kakšna raziskava, koliko stane npr. Twitter, da ima
najete serverje pri Amazonu. Se da izračunati, koliko stane firmo v povprečju uporabnik ter koliko v povprečju s kliki uporabnik prinese denarja firmi?
Dobil sem podatek, da Justin Bieber v povprečju zavzema 3% serverjev na Twitterju - zanimivo.
Imajo potem z njim kakšno pogodbo verjetno, ker jim najbrž dela visoke stroške?
Če kdo ve za kakršenkoli uporaben link na to temo, bom zelo hvaležen!
Lp, M.
mene pa zanima, če je že narejena kakšna raziskava, koliko stane npr. Twitter, da ima
najete serverje pri Amazonu. Se da izračunati, koliko stane firmo v povprečju uporabnik ter koliko v povprečju s kliki uporabnik prinese denarja firmi?
Dobil sem podatek, da Justin Bieber v povprečju zavzema 3% serverjev na Twitterju - zanimivo.
Če kdo ve za kakršenkoli uporaben link na to temo, bom zelo hvaležen!
Lp, M.
bluefish ::
Dobil sem podatek, da Justin Bieber v povprečju zavzema 3% serverjev na Twitterju - zanimivo.Zakaj bi zaračunavali posamezniku, če pa so uporabniki tisti, ki objavljajo vsebine?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Furious 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13329 (11190) | IL_DIAVOLO |
» | Velika čistka na Instagramu zdesetkala sledilceOddelek: Novice / Ostale najave | 12060 (8293) | zee |
» | Twitter Music je tuOddelek: Novice / Ostale najave | 3225 (2474) | CyberPunk |
» | Zeleni ekstremistiOddelek: Problemi človeštva | 1650 (1077) | gruntfürmich |
» | Danes mednarodni dan boja proti cenzuri internetaOddelek: Novice / NWO | 5387 (4391) | MrStein |