Forum » Kaj kupiti » Internet (tv, telefonija) ponudniki
Internet (tv, telefonija) ponudniki
mp218 ::
Pozdravljeni.
Ker sem selim (v LJ), me zanima kaksne pakete uporabljate v LJ? Mal gledam ponudbe, pa je vse prilicno drago in povezave niso bogvekaj. Trojcek pride minimalno 30 evrov. Sem kje kaj zgresil? V Nemciji placujem za trojcek 25 evrov (20/2 internet)?!?
Zanima me predvsem Internet - do 20 Mbitov, osnovni TV paket, telefon pa ce je ali ni. Opazam, da cene niso drugacne, ce telefon vzames ali ne.
Kaksen nasvet?
Hvala ze v naprej.
Ker sem selim (v LJ), me zanima kaksne pakete uporabljate v LJ? Mal gledam ponudbe, pa je vse prilicno drago in povezave niso bogvekaj. Trojcek pride minimalno 30 evrov. Sem kje kaj zgresil? V Nemciji placujem za trojcek 25 evrov (20/2 internet)?!?
Zanima me predvsem Internet - do 20 Mbitov, osnovni TV paket, telefon pa ce je ali ni. Opazam, da cene niso drugacne, ce telefon vzames ali ne.
Kaksen nasvet?
Hvala ze v naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 602955 (274) | starfotr |
» | Najcenejši ponudnik solo internetaOddelek: Omrežja in internet | 13094 (3404) | Groove |
» | cene internetnih paketovOddelek: Loža | 7078 (5464) | Ganon |
» | Kolk plačujete interneta? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21900 (15883) | kixs |
» | Zakaj v Sloveniji preplačujemo internetni dostop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 48337 (33701) | NooB |