Forum » Programiranje » JS problem
JS problem
gormla ::
Imam eno htm stran.Na tej strani imam vgrajeno js funkcijo za odprtje novega okna, s svojimi lastnostmi.Ko kliknem na povezavo se mi okno odpre.Do tukaj vse ok.To novo okno je sestavljeno iz dveh fraimov.Na desni(desno.htm) strani so slike razvrščene v koloni.In ko bi kliknil na eno sliko, bi se v levem(levo.htm) delu prikazala večja slika.Problem je v tem, da če kliknem na majhno sliko se mi v levem delu prikaže večja slika,a osnovna grafika(levo.htm) mi izgine.Prikaže mi le sliko, ki ima pozicijo čisto v kotu in belo zadje.Kako bi to rešil z js?
Lep pozdrav.
Lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internetni brskalnik ne pokaže slikOddelek: Omrežja in internet | 1876 (1058) | kriko07 |
» | Neznana pisava v sistemu? Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 806 (695) | iggy |
» | Internet Weather (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14662 (11209) | Spc |
» | Dreamweaver - slika v srediniOddelek: Izdelava spletišč | 921 (841) | Tody |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5805 (5805) | MrStein |