Forum » Pomoč in nasveti » Internet problem
Internet problem
MAFIA ::
Zivjo
Imam problem z internetom . To se mi se ni zgodilo prej pa nevem kako naj resim.
Danes ko sem prizgal racunalnik in internet je bilo vse postavljeno v desno stran . In tiste stvari na desni strani sploh ne vidim. Tudi ce pomansam je isto mi kaze samo polovico internetne strani.Zdj ce stiskam nevem tocno katero f9 ali koliko mi pa skrije zgornje orodne vrstice razen ce grem z misko gor ampak je slika normalna.
Ce kdo ve kaj bi bil problem ce ima cas naj napise.
hvala in lp
Imam problem z internetom . To se mi se ni zgodilo prej pa nevem kako naj resim.
Danes ko sem prizgal racunalnik in internet je bilo vse postavljeno v desno stran . In tiste stvari na desni strani sploh ne vidim. Tudi ce pomansam je isto mi kaze samo polovico internetne strani.Zdj ce stiskam nevem tocno katero f9 ali koliko mi pa skrije zgornje orodne vrstice razen ce grem z misko gor ampak je slika normalna.
Ce kdo ve kaj bi bil problem ce ima cas naj napise.
hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Točke v kompleksni ravniniOddelek: Šola | 1557 (1203) | lebdim |
» | Prednost na parkiriščuOddelek: Na cesti | 3425 (2751) | solatko |
» | zakaj imajo vsa kolesa ketno na desni straniOddelek: Šport | 2937 (1932) | BigWhale |
» | Kako "leča ve" ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 13236 (10032) | Vajenc |
» | Kako se izdelujejo taksne strani v ASP?Oddelek: Izdelava spletišč | 1894 (1520) | njok |