Forum » Programiranje » katero knjigo za javo kupit?
katero knjigo za javo kupit?
robinzon ::
Sem bruc na FRIju in ker sem prisel iz gimnazije se nisem nikol programiral...Zanima me katero knjigo priporocate za programiranje v Javi, tako za zacetnike, z veliko primeri...pa da ne bo preenostavna, da bom lahko izpit nardil .
tukaj sem nastel eno par knnjig, katera je najboljsa oz. katero drugo priporocate:
1.Java programming-Farrell, Joyce
2.Java-How to program-Deitel&Deitel
3.Big Java Programming and Practice-john wiley&sons
4.java bible
5.java cookbook
6java i a nutshell
7.professional java programming
8.sams teach yourself java 2 in 21 days
9.sams teach yourself java 2 in 24 hours
tukaj sem nastel eno par knnjig, katera je najboljsa oz. katero drugo priporocate:
1.Java programming-Farrell, Joyce
2.Java-How to program-Deitel&Deitel
3.Big Java Programming and Practice-john wiley&sons
4.java bible
5.java cookbook
6java i a nutshell
7.professional java programming
8.sams teach yourself java 2 in 21 days
9.sams teach yourself java 2 in 24 hours
Matek ::
Java for Dummies?
Bible serija je baje fajn, ful podrobno vse.
Bible serija je baje fajn, ful podrobno vse.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
noraguta ::
ma ne splca se ti kupovat. te bukve so pa bolj zato ,da imajo pisci kruh. vzemi si Thinking in Java pa par tutorialov z neta, pa dokumentacija , ki jo dobis J2SE. se bols obnese. pa se kaksni newsgrups-i znajo pomagat. za filling si pa lahko kaksno v CTK sposodis.
Tody ::
Hay!
Jest bi na tvojem mestu naredu takole. Greš v knjižnico (al pa kupiš zadevo, odvisno kolk je knjiga al pa če kopiraš 300 strani)vzameš knjigo od Petra Mrharja(ali hirbarja) z naslovom JAVA SCRIPT preštudiraš osnove ki morajo biti trdne in potem ko se ti bo to zdelo prelahko pojdi na net in si dobi en zafukan sistem k je narejen z JS tega preštudiraj in ko boš vedu zakaj se gre pojdi pisat izpit !
LP
Jest bi na tvojem mestu naredu takole. Greš v knjižnico (al pa kupiš zadevo, odvisno kolk je knjiga al pa če kopiraš 300 strani)vzameš knjigo od Petra Mrharja(ali hirbarja) z naslovom JAVA SCRIPT preštudiraš osnove ki morajo biti trdne in potem ko se ti bo to zdelo prelahko pojdi na net in si dobi en zafukan sistem k je narejen z JS tega preštudiraj in ko boš vedu zakaj se gre pojdi pisat izpit !
LP
Gandalfar ::
Tody: zanimivo .. samo da je tukaj govora o JAVI in ne o JAVASCRIPTU ... ali locis med tema dvema zadevama?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C in C++ začetnikOddelek: Programiranje | 2869 (1535) | japol |
» | knjige za kupit ?Oddelek: Programiranje | 2254 (1268) | enTuzjast |
» | Java - ToolOddelek: Programiranje | 1457 (1123) | morbo |
» | PHP kvaliteten tutorial/knjigaOddelek: Programiranje | 2078 (1723) | Gandalfar |
» | Tutorial za začetnike php-jaOddelek: Izdelava spletišč | 3990 (3327) | leinad |