Forum » Programiranje » Dark Titans
Dark Titans
neonX ::
Pozdravljen,
kot vidim se ukvarjas z Visual Basicom. A delas tud kaj v VS.NET? Kar se tice strani, pa bi se lahk mal bol potrudo - saj vidim da je stran narejena v FrontPagu!! Drugače pa je dobr.
Lp
Sebastijan
kot vidim se ukvarjas z Visual Basicom. A delas tud kaj v VS.NET? Kar se tice strani, pa bi se lahk mal bol potrudo - saj vidim da je stran narejena v FrontPagu!! Drugače pa je dobr.
Lp
Sebastijan
SloCOM ::
Zankrat v VB6. Sem pa že dobil .NET samo čakam , da mi pošlje še 5 CD (Windows Components), ker brez njega se ne da inštalirat. Takoj ko dobim pa bom začel delat v .NET (upam da že jutri). Stran pa je kot je. V bližnji prihodnosti jo imam namen predelat : odstranu bom okvirje ... Mimogrede, kateri program priporočaš za izdelavo strani ?
P.S.: Stran se zaenkrat spreminja bolj porekdo , ker imam še vedno navaden modem. Na Telekomu so mi rekli, da bo čez ene 3 tedne na voljo ADSL in takrat bom stvar malo bolj resno vzel v roke.
P.S.: Stran se zaenkrat spreminja bolj porekdo , ker imam še vedno navaden modem. Na Telekomu so mi rekli, da bo čez ene 3 tedne na voljo ADSL in takrat bom stvar malo bolj resno vzel v roke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | www.vreme-si.netOddelek: Izdelava spletišč | 2829 (2059) | Lincolin |
⊘ | [ocena] Spletna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5722 (4650) | Myth |
» | Volja serverOddelek: Izdelava spletišč | 1290 (962) | glavic |
» | Visual Basic Developer Site & ForumOddelek: Programiranje | 1903 (1494) | webblod |
» | Windows ME/2000 tweak guides???Oddelek: Operacijski sistemi | 1692 (1393) | andrej |