Forum » Strojna oprema » Problem z novim trdim diskom
Problem z novim trdim diskom
icurk ::
Pozdravljeni,
imam sledeči problem. Prijatelj me je prosil, da mu na novo kupljen disk naložim Windows Visto. Ker ima optično enoto pokvarjeno, sem jo poiskušal naložiti preko USBja. Vse je potekalo tako kot mora, dokler ni pri nalaganju javilo napake, da manjka neka datoteka oziroma je ne more prebrati in je prekinilo nalaganje viste.
Nato sem jo poiskusil ponovno naložiti, vendar sedaj se pojavi prvi problem. Pri izbiri diska, kamor želim naložiti OS, mi ne pokaže tega novega diska. Potem sem računalnik ponovno zagnal s starim diskom, kjer je prav tako naložena Vista, da vidim če ga bo prepoznalo. In tako pridemo do drugega problema... Disk mi prepozna, vendar je njegova velikost zgolj 32MB.
Aja pa tale na novo kupljen disk je samsung F3 1TB.
A ima mogoče kdo kako rešitev?
A bi mogoče mogel tam, kjer izbiram disk kamor želim naložit OS naloži gonilnike za disk? Če bi mogu, a mi lahko kdo pomaga kako se to naredi, ker sem iskal nekaj po netu, vendar nisem našel prave rešitve...
Hvala, Lp
imam sledeči problem. Prijatelj me je prosil, da mu na novo kupljen disk naložim Windows Visto. Ker ima optično enoto pokvarjeno, sem jo poiskušal naložiti preko USBja. Vse je potekalo tako kot mora, dokler ni pri nalaganju javilo napake, da manjka neka datoteka oziroma je ne more prebrati in je prekinilo nalaganje viste.
Nato sem jo poiskusil ponovno naložiti, vendar sedaj se pojavi prvi problem. Pri izbiri diska, kamor želim naložiti OS, mi ne pokaže tega novega diska. Potem sem računalnik ponovno zagnal s starim diskom, kjer je prav tako naložena Vista, da vidim če ga bo prepoznalo. In tako pridemo do drugega problema... Disk mi prepozna, vendar je njegova velikost zgolj 32MB.
Aja pa tale na novo kupljen disk je samsung F3 1TB.
A ima mogoče kdo kako rešitev?
A bi mogoče mogel tam, kjer izbiram disk kamor želim naložit OS naloži gonilnike za disk? Če bi mogu, a mi lahko kdo pomaga kako se to naredi, ker sem iskal nekaj po netu, vendar nisem našel prave rešitve...
Hvala, Lp
zee ::
a) Narobe ustvarjen in/ali defekten USB kljuc.
b) Defekten trdi disk.
c) Podal nisi prav nobene uporabne informacije (konfiguracija racunalnika, manjkajoca datoteka, ...).
d) Trdi disk ne potrebuje nobenega posebnega gonilnika.
b) Defekten trdi disk.
c) Podal nisi prav nobene uporabne informacije (konfiguracija racunalnika, manjkajoca datoteka, ...).
d) Trdi disk ne potrebuje nobenega posebnega gonilnika.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
amigo_no1 ::
"Prijatelj me je prosil, da mu na novo kupljen disk naložim Windows Visto. Ker ima optično enoto pokvarjeno, sem jo poiskušal naložiti preko USBja. Vse je potekalo tako kot mora, dokler ni pri nalaganju javilo napake, da manjka neka datoteka oziroma je ne more prebrati in je prekinilo nalaganje viste."
Do kod prideš pri setup-u ?
Do kod prideš pri setup-u ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
cegu ::
Ti je ponudil format in ustvaritev particije pred inštalacijo? Če ne, potem najbrž sploh nimaš particije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni računalnik - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2301 (2046) | solatko |
» | BOOTMGR is missing- windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 4887 (4333) | Duhec |
» | V čem je problem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1755 (1637) | andrej_brucek |
» | Kako preveriti, ali je nov disk res "nov"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 876 (764) | Yohan del Sud |
» | Problemi z nalaganjem WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1137 (1002) | McClane |