» »

GPS sistem-katerega kupiti?

GPS sistem-katerega kupiti?

WarLord11 ::

Jaz sem se odločil, da nabavim GPS sistem. Ker ga ne rabim veliko (samo za privat in ne za službene zadeve) bi se odločil za model srednjega ali nižje cenovnega razreda. Nekaj sem pogooglal in našel ta dva modela ki mi na videz ustrezata. Kaj mislite o teh dveh modelih, kaj je razlika, kakšen pozna ker drug cenejši in bolšji sistem, kje se dobi upadajte za karte ter kakšne so izkušnje z tema dvema modeloma. Vsem se že vnaprej zahvaljujem za nadaljnje odgovore.

Navigacijski sistem Garmin nüvi 2300
Navigacijski sistem Garmin nüvi 2350

kuglvinkl ::

Nokia E52. Sem super zadovoljen.

Samson ::

Kupi najcenejso kitajsko GPS napravi in gor vrzi kar sam zelis. Osebno se izogibam Garmina, ker je "razvikan" se iz prejsnjih casov ko so bili edini pri nas. Pa zadnje case jih kar nekaj enostavno umre. Ce noces sam navigacijo nalagat, priporocam kaksno Mio ali GoClever. Dobis zlo veliko nasprem ceni.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Tim55 ::

Če znaš sam navigacijo naložit je tole price/performance supr:

http://www.wayteq.si/trgovina/navigacij...

WarLord11 ::

Samo nekaj me zanima kar se tiče kart. So te karte, ki se jih dobi na "internetu" na istem kakovostnem nivoju kakor si predložene karte na GARMINU. Vsebujejo podporo za glasovno usmerjanje?

Tim55 ::

ja, ubistvu so, sam da so narjene tut za nelegalno uporabo, glasovno usmerjanje pa se zlahka dobi v slovenščini...

samo z nalaganjem se morš mal poigrat.

kmetek ::

Navigon 40 PLUS + 2 LETNA nadgradnja kart + torbica = 139,90€

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero navigacijo kupiti??

Oddelek: Kaj kupiti
3912237 (5559) Tomson
»

GPS navigacija za avto

3011885 (9579) Mavrik
»

Kateri GPS za v avto se splača kupit teh časih ?

367435 (4674) Kr_Edn
»

Navigacija garmin

319964 (9216) Dami
»

Kupujem navigacijo...

254880 (4209) KuhaR

Več podobnih tem