Forum » Pomoč in nasveti » potrebujem pomoč FB
potrebujem pomoč FB
marc100 ::
lp, imam problem, glede facebooka, tista pomoč katera je na faceboku(FB)
mi ne pomaga nič, v glavnem problem imam sledeč:
ne morem dodati prijatelja, oz. kot da ga ni,da ne obstaja. s prijateljem sva poskušala malo morje opcij kako se dodati kot frenda, ampak ko jaz vpišem njegovo ime, mi ga ne najde, isto je, če me hoče dodati tudi on, kot da ne bi obstjala drug za drugega.
Pod FB blokiranih oseb,nimava nobenega.
zato bi vas prosil,če ima kdo kak pametn predlog oz.če kdo ve kaj naj narediva.
hvala vnaprej.
mi ne pomaga nič, v glavnem problem imam sledeč:
ne morem dodati prijatelja, oz. kot da ga ni,da ne obstaja. s prijateljem sva poskušala malo morje opcij kako se dodati kot frenda, ampak ko jaz vpišem njegovo ime, mi ga ne najde, isto je, če me hoče dodati tudi on, kot da ne bi obstjala drug za drugega.
Pod FB blokiranih oseb,nimava nobenega.
zato bi vas prosil,če ima kdo kak pametn predlog oz.če kdo ve kaj naj narediva.
hvala vnaprej.
-žiga- ::
Kaj pa če bi tretji prijatelj uporabil "suggest friends" in enega od vaju priporočil drugemu?
A drugi vaju lahko normalno dodajajo in vidva druge?
A drugi vaju lahko normalno dodajajo in vidva druge?
NE PRIDE V POŠTEV BI TO NAREDIL tudi sam ampak drug drugega ne vidiva oz. kot da naju ni , kot da naji ni na FBj, ampak FB uporabljava vsak dan.
Da mi2 lahko dodajava kogarkoli želiva, ampak da pa bi se mi2 spoprijateljila spreko FBja pa ne gre.
Da mi2 lahko dodajava kogarkoli želiva, ampak da pa bi se mi2 spoprijateljila spreko FBja pa ne gre.
steev ::
Verjetno si ga blokiral. Uspodi maš block listo: http://www.facebook.com/settings/?tab=p...
Če ga ni na seznamu, te je mogoče on blokiral.
Če ga ni na seznamu, te je mogoče on blokiral.
:|
saj to je poanta, da me ni, in ne jaz njega. FBju sva že pisala pred kakim tednom za najin problem, pa ni bilo odgovora.
ni blema,sej m tut sam vse čudn napisu
res ne wem ,kaj narediti. enostavno sva si nevidna
res ne wem ,kaj narediti. enostavno sva si nevidna
eales ::
Poglej pod "nastavitve zasebnosti", če nista mogoče nevidna za vse, ki bi vaju radi dodali. V nastavitvah zasebnosti imaš "povezovanje na FaceBooku" in preveri če imaš naštimano, da te lahko poiščejo vsi in ne samo obstoječi prijatelji.
black soul ::
sem že bral nekaj podobnega, ampak je bila stvar v tem, da je tisti ki je iskal frenda napisal le njegovo ime (hahaha) ni pa kliknil iskanje oziroma enter (spet hahaha). to je bil ves problem.
ni problem v tem kakor koli narediva je ista pesem. ne obstajava drug za drugega. ne ne jadeva, se sva nevidna drug drugemu, apmk oba pa lahko tipkava vsem ostalim na FB.
Nextor ::
Sta probala preko direktnih povezav? Se pravi, ko greš na svoj profil, kopiraš povezavo iz url vrstice v brskalniku in jo pošlji prijatelju...
http://www.facebook.com/settings/?tab=p... -> Seznam blokiranih -> Uredi seznam in preverita, če sta se slučajno kdaj blokirala med sabo
http://www.facebook.com/settings/?tab=p... -> Seznam blokiranih -> Uredi seznam in preverita, če sta se slučajno kdaj blokirala med sabo
Yohan del Sud ::
Če se lahko prišlepam, da ne odpiram nove teme ...
Rad bi spremenil ime (naslov) FB strani, pa piše da to ne gre, ker imam več kot 100 sledilcev ali nekaj takega ... viška ne bi rad zmetal stran, je še kakšna druga rešitev?
Rad bi spremenil ime (naslov) FB strani, pa piše da to ne gre, ker imam več kot 100 sledilcev ali nekaj takega ... viška ne bi rad zmetal stran, je še kakšna druga rešitev?
www.strancar.com
VidKo ::
Yohan del Sud žal ne. Sem poskusil spremeniti tudi zvrst oz. vrsto svoje strani pa tudi ne gre. Zapreš staro in narediš novo, to je edina možnost.
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
lolikabolika ::
Jaz imam namreč isti problem, sam FB mi je zbrisal prijatelja, s katerim sva prijateljevala že 2 leti. Ko grem na njegov zid mi napiše da ne obstaja, ko on gre na moj zid mi napiše da ne obstajam, ostale prijatelje pa lahko brezskrbno dodajava/sprejemava. Nisva se blokirala. Ali mogoče kdo kaj ve???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20022 (6038) | galu |
» | Facebook spamOddelek: Loža | 5910 (3392) | Mare2 |
» | Nastavitve zasebnosti - facebookOddelek: Omrežja in internet | 2043 (1670) | jebo1000 |
» | Komentiranje ne FB prijateljaOddelek: Loža | 979 (766) | amigo_no1 |
» | Kako skrijem prijatelje na FacebookuOddelek: Omrežja in internet | 6854 (5920) | norfeks |