Forum » Omrežja in internet » Kako skrijem prijatelje na Facebooku
Kako skrijem prijatelje na Facebooku
enrique ::
Zdravo,
ali bi mi lahko prosim kdo sporočil, če se po novem da na kakšen način skriti prijatelje v Facebooku, namreč ne želim da si moji prijatelji ogledujejo s kom sem prijatelj. Se mi zdi da vsi samo še tekmujejo kdo jih ima več.
Hvala za kakršnokoli pomoč.
Pozdrav.
ali bi mi lahko prosim kdo sporočil, če se po novem da na kakšen način skriti prijatelje v Facebooku, namreč ne želim da si moji prijatelji ogledujejo s kom sem prijatelj. Se mi zdi da vsi samo še tekmujejo kdo jih ima več.
Hvala za kakršnokoli pomoč.
Pozdrav.
jc ::
Dodaj vse prijatelje na neko listo. Potem pa v privacy settings določi, da vsi, ki so na tej listi, ne morejo videti tvojih prijateljev.
enrique ::
Dodaj vse prijatelje na neko listo. Potem pa v privacy settings določi, da vsi, ki so na tej listi, ne morejo videti tvojih prijateljev.
Sem imel tako narejeno pred tem, ko so začela veljati nova pravila o zasebnosti. Od včerajšnjega dne pa ne znam nastaviti. Ali lahko prosim ti napišeš če tebi ta način ki si ga ti napisal dela?
norfeks ::
Pač stvar zasebnosti... :) ...nočem da vidijo kdo in kolk prijatlov imam... seveda razen tistih skupnih...
vem pa da se da... ker sem že pri nekaterih videl...
vem pa da se da... ker sem že pri nekaterih videl...
blackclw... pa kje ti vidiš See your friend list....ne najdem nikjer...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: norfeks ()
blackbfm ::
http://www.facebook.com/settings/?tab=p...
na vrhu imaš link View Settings, ko to odpreš lahko pa nastaviš kdo vidi tvoje prijatelje
na vrhu imaš link View Settings, ko to odpreš lahko pa nastaviš kdo vidi tvoje prijatelje
sem zabit... ali pa ta facebook... ni mi jasno kako sem lahko 10x spregledal...
hvala ti... zdej je šlo :)
hvala ti... zdej je šlo :)
Tarzan ::
Ne dodajajte prijateljev, če vas je sram da vas vidijo z njimi. Jaz se tudi ne bom z Gadafijem družil, če me bo skrbelo, kaj bo rekel Obama potem Sarkoziju za mojim hrbtom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitve zasebnosti - facebookOddelek: Omrežja in internet | 2040 (1667) | jebo1000 |
» | Izboljšano upravljanje z zasebnostjo v FacebookuOddelek: Novice / Zasebnost | 7488 (5410) | CaqKa |
» | Facebookova nova storitev odstira vašo zasebnostOddelek: Novice / Zasebnost | 9104 (6191) | Manu |
» | Četudi ga ne uporabljate, Facebook pozna vaše prijatelje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 53178 (46716) | BaToCarx |
» | Slike s Facebooka bolnico stale bolniškega nadomestilaOddelek: Novice / Zasebnost | 5736 (4062) | techfreak :) |