Forum » Programska oprema » Kaj storiti če setup ne najde EULA-e?!?
Kaj storiti če setup ne najde EULA-e?!?
MI_KO ::
Zgodilo se je sledeče:
Na Cd sem si zapekel en program in zagnal setup. Komaj pa se je zadeva začela se je setup ustavil pri zloglasni EULA.
Napiše mi samo: "Please wait while your license agreement is loading", hkrati pa se odpre še eno oknce kjer piše "license dialog" in " File does not exist D:\eula", čeprav ta na cd-ju obstaja!
A je imel kdo že podobne težave!
Je možno Eulo kako zaobit, kajti gumb next se noče očrnit, in inštalirat kako drugače? Oz. je mogoče kako vpogledat v setup program, da vidim katero datoteko sploh išče?
Need HELP!!!
Na Cd sem si zapekel en program in zagnal setup. Komaj pa se je zadeva začela se je setup ustavil pri zloglasni EULA.
Napiše mi samo: "Please wait while your license agreement is loading", hkrati pa se odpre še eno oknce kjer piše "license dialog" in "
A je imel kdo že podobne težave!
Je možno Eulo kako zaobit, kajti gumb next se noče očrnit, in inštalirat kako drugače? Oz. je mogoče kako vpogledat v setup program, da vidim katero datoteko sploh išče?
Need HELP!!!
MI_KO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravila uporabe za ClarkConnect HomeOddelek: Operacijski sistemi | 1110 (993) | Yohan del Sud |
» | Wine - Linux suse 9.1Oddelek: Programska oprema | 1531 (1403) | CCfly |
» | Kateri operacijski sistem?Oddelek: Kaj kupiti | 1324 (952) | boom-bar |
» | Windows - kršitev licenčne pogodbeOddelek: Operacijski sistemi | 2753 (2036) | SkIDiver |
» | Whitler (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8274 (6716) | zetko |