Forum » Pomoč in nasveti » Melodija zvonenja preko bluetooth slušalke
Melodija zvonenja preko bluetooth slušalke
mrTwelveTrees ::
Prej sem imel Nokio + BT slušalka Nokia... melodija zvonenja se mi je slišala na telefonu + BT slušalki
zdaj imam Samsung + BT slušallko Nokia, pa mi tega ne dela, samo neki zapiska v slušalki ko dobim klic
me zanima če zamenjam slušalko BT za Samsung, ali bom slišal melodijo v slušalki ali ne ?
aparat galaxy S2
zdaj imam Samsung + BT slušallko Nokia, pa mi tega ne dela, samo neki zapiska v slušalki ko dobim klic
me zanima če zamenjam slušalko BT za Samsung, ali bom slišal melodijo v slušalki ali ne ?
aparat galaxy S2
SasoS ::
Dvomim, je pač čisto odvisno od telefona kaj pošilja na BT...prej sem imel SE telefon in slušalko pa je v slušalki samo piskalo, zdaj ima Nokio in isto slušalko pa notri tudi zvoni. Čisto po pravici, mi gre kar malo na živce ko se ti začne dret v uhelj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36253 (10680) | dope1337 |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 52139 (45350) | matobeli |
» | Bluetooth slušalke in Android tabliceOddelek: Zvok in slika | 1341 (1172) | Opkow |
» | Kje kupiti wireless slusalke z mikrofonom???Oddelek: Kaj kupiti | 5776 (4105) | sheldon |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2383 (2102) | nokia6310 |