» »

Kateri televizor?

Kateri televizor?

Temo vidijo: vsi
««
55 / 223
»»

OK.d ::

Za UHD pa ne.
LPOK.d

progear ::

lowac je izjavil:

progear je izjavil:

Hvala za informacijo,mislim ,da je zdaj malo boljše. Ni pa še daleč od tega kaj bi hotel,verjetno je problem v TVju,ampak še vedno je precej moteče. A na 7809 seriji imaš v nastavitvah gibanje še zraven perfect natural motion še kakšno drugo opcijo nastavitve? Sem še malo v bigbangu povprašal in ugotovil da imajo vsi philipsi še neko drugo opcijo za nastavitev gibanja,pozabil sem kak se ji reče.. Ni mi jasno zakaj šteka ,če na nobenem philipsu v trgovini nisem opazil kakega zatikanja,ko predvajajo HDje

YouTube gledam preko androida ja poskusil sem z wifi direkt preko mrežnega kabla vedno isto zatikanje, pa tam tak naloži video v medpomnilnik v Tvju ali? Ampak youtube je itak vprašljiv,sem poskusil predvajat na pc isti video pa se isto zatika tak, da je v samem posnetku zatikanje.

Prek wd-live pa za testiranje vedno predvajam Full-HD.. Moram probat še z prenosnim diskom direkt na TV,ampak ga nimam, nikdar nisem potreboval... Možno, da tud WD bremza ker je že ene 5-6 let star? NA stari TV je sicer vse gladko laufalo,je bil neki slabi LG,pa se menda ni niti opazlo mogoče :D nvm predvidevam da so novi TVji bolj občutljivi,več hercov več sličic bolj opaziš zatikanje... nvm predvidevam? A je možno da HDMI kabl bremza, če je kaki slabi?

lp

Kakšne druge funkcije jaz nimam (vsaj mislim, da ne).. PMR oziroma Perfect Natural Motion je pa eden od bombončkov tega TV-ja, ki vsaj jaz brez njega ne morem več =) - zaradi tega vse teče tako gladko kot namazano. Jaz imam nastavljeno na Medium, je pa popolnoma vredu tudi na Minimum.
Če daš pa na OFF potem imaš pa brezveze 600Hz PMR in to sploh ne pride do izraza. Meni osebno je všeč ta "soap opera efekt" (ki je na Maximum sicer malo prevelik) in sedaj vse kar vidim na kakšnem starem LCDju je zame porazno. To je popolnoma stvar okusa posameznika, seveda.
Sem pa malo zaradi tvojega problema štoral po nastavitvah TV-ja ter jih spreminjal in poskušal playbacke in ugotovil, da se podoben efekt zatikanja pri predvajanju video vsebin zgodi, če imaš Picture Activity Style nastavljen na Game. To je znotraj naprednih nastavitev slike -> Activity .. in to moraš imeti na nastavljeno na TV.
Jaz spremenim to nastavitev na Game samo ob igranju iger (preko PC) in potem dam vedno nazaj.

Vgrajena Youtube aplikacija v TV-ju ni vprašljiva, meni predvaja "4K Youtube vsebine" zelo tekoče brez kakršnega koli zatikanja, tako da bi moralo tebi tudi tako preko WiFi kot preko mreže (sem sprobal oboje).
WD TV player ni prestar (sem ga imel do pred kratkim tudi jaz) in dnevno šponal preko njega na ta TV le FHD vsebine, BD25 in BD50 Blu-Raye velikosti tudi do 45GB brez kakršnega koli zatikanja.
Je pa mogoče da imaš znotraj WD TV nastavitev napačne nastavitve za Display / Video - to je meni tudi povzročalo trokiranje slike. Če imaš na Auto je lahko to tudi problem, ker včasih WD TV ne prepozna pravilno TV-ja in njegovo osveževanje.

Tukaj moraš nastaviti ročno na 1080p 60Hz in bi moralo biti ok.
nvm predvidevam da so novi TVji bolj občutljivi,več hercov več sličic bolj opaziš zatikanje
- ravno nasprotno :)
A je možno da HDMI kabl bremza, če je kaki slabi?
Možno je tudi to vendar bolj ne kot ja.. če imaš možnost zamenjave za test sprobaj.
sem poskusil predvajat na pc isti video pa se isto zatika tak, da je v samem posnetku zatikanje.
- potem pa predvajaj video, ki bi moral teči zelo gladko.. recimo ta:

Drugače na PC monitorjih teh Perfect Natural Motion-ov in podobnega ni, zato se vsi videi vidno "zatikajo", ker jih nič ne pohitri in vmes ne računa in dodaja poljubne slike za bolj "smooth" playback.

Ne vem,vse to sem še zdaj 1x poizkusil,taisti 4k video sem sprobaval ampak imam isti efekt na PC kot na TV zatika se v eno ko potuje kamera malo hitreje pa bilo kaj nastavim je vedno isto...isto. Perfect natural motion ali izklopoim ali dam na ful ne opazim popolnoma nikakršne razlike v sliki.. Kot da teh opcij sploh TV ne zazna da sem jih kaj štelal... vedno bolj sumim na neko napako v TV... ne vem več.. slika vse ok sam šteka kot da ne zmore procesor v določenih premikih kamere gladko prikazat slike :D

kozorog ::

To so pa kr nekaj pomankljivo nardili,da spustijo svojo edinstveno osvetlitev ozadja.Brez ambilighta se da ,če ga nisi prej nikol imel,če si ga pa in maš obstrani tv-ja prostor je pa res škoda,da si prikrajšan za ambija .Je pa zato velik panel,kar je spet +.Ne pričakovat nevem kaj od tega tv-ja spet.6 serije znajo bit zelo nepridvidljive v softweru(recimo ugašanje tv sam od sebe,vsaj tako so meli lanski modeli probleme).Drugače tv ok.Odvisno kaj hočeš in za kaj ga boš največ uporablau,za gledanje televizije bo sigurno ok,za monitor malo manj.

Zbisan predhodni post pred parimi sekundami,le zakaj?Spraševalo seje za Philips 4k LED TV 58PUS6809/12 .

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kozorog ()

majstor ::

kaj pa če prižgeš najprej t-2, pa potem tv?

tole sem ti še našel
I haven't found a way how to rearrange sources but I found a way how to set my HDMI box to default.
Click on > sources (on samsung remote control) go on to the source you want (I have it in HDMI1/DVI), > then push tools > there you have only two options (edit name and information) > choose edit name and OK. A new window pop-up - there are different sources. Scroll down to choose (mine is hdmi1/dvi) > click OK and a small window pop up on the previous one. You can see then options like videorecorder, DVD, STB, AV, DVI , PC etc...and finally "TV". Choose TV and there you go. I switched off my tv switched back and worked like a charm.
Hope this will work for you and no more annoying scrolling.
I have Samsung LED series 5000.

Read more: http://forums.thedigitalfix.com/forums/...

Dodatne možnosti: Natisni sporočilo Dodaj v opomnik

lowac ::

@progear
Razlika pri izklopu PMR in Max mora biti zelo očitna.. Če si nastavil vse kot sem rekel potem pa res nevem. Probaj dat se factory reset in mogoce tudi se enkrat nov firmware pravilno gor in nato cold start.. Jaz sem imel podobne tezave enkrat ko se FW ni pravilno namestil..

yxiz ::

ve kdo, kje bi našel visoko ločljivostne demo filme od proizvajalcev tv-jev? (npr. sony, lg, philips ipd.)

l0g1t3ch ::

Kako je pa rešena integracija/komunikacija med STB enoto in televizorjem ? Konkretno me zanima za T-2 optiko, enota pa mislim da je Motorola.
Se da upravljat vse z daljincem od TV-ja al rabiš oba ?

DVB-T mpeg-4 signal pa verjetno večino/vsaka TV že obvlada sama z vgrajenim tunerjem in ne rabiš več "siDigi" škatlice ?

l0g1t3ch je izjavil:

Kako je pa rešena integracija/komunikacija med STB enoto in televizorjem ? Konkretno me zanima za T-2 optiko, enota pa mislim da je Motorola.
Se da upravljat vse z daljincem od TV-ja al rabiš oba ?

DVB-T mpeg-4 signal pa verjetno večino/vsaka TV že obvlada sama z vgrajenim tunerjem in ne rabiš več "siDigi" škatlice ?

Če maš optiko t2 mislim,da se preklalja med programi z original dalincem od televizije,če ni prav naj me kdo popravi.Trenutno nimam t2,ne optike doma.Pokliči t2 najbolj 100% pravilen odgovor dobiš.

Pri novem televizorju več sigurno neboš rabil "siDigi" škatlice-resiverja,ker takih brez podpore MPEG-4 mislim ,da več ni na policah že dolgo,saj morajo met vse tv to podporo.

Zgodovina sprememb…

fireX88 ::

Koliko so moje zadnje informacije, je še vedno ločen daljinec za t2 programe. Isto je pri ostalih ponudnikih. Izjema je antena ali kabelska, ker tv sam najde programe..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

carcar ::

Ker TV je best buy za okoli 600€?

DarwiN ::

Za povprečnega uporabnika čim večji in čim cenejši, torej PHILIPS 55PFK5109
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Ok, hvala. Kaj pa če bi kupoval zase? Bi mogoče žrtvoval velikost za kaj drugega?

MrStein ::

yxiz je izjavil:

ve kdo, kje bi našel visoko ločljivostne demo filme od proizvajalcev tv-jev? (npr. sony, lg, philips ipd.)

Tu jih je kar nekaj: http://www.demo-world.eu/2d-demo-traile...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ok, hvala. Kaj pa če bi kupoval zase? Bi mogoče žrtvoval velikost za kaj drugega?

Nope, velikosti ne bi nikoli žrtvoval.. Za nobeno ceno. Razen seveda, če potrebuješ razne jajce kot so smart ipd.

MrStein ::

Kupiš desko 2x3 metre?
Slika je zanič, ampak velikost pa štima!
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ok, potem bi te pa prosil za konstruktivno kritiko... Katerega bi ti vzel na mojem mestu?

MrStein je izjavil:

Kupiš desko 2x3 metre?

Ne, raje za jurja kupiš majhen TV z vsemi bonbončki, čeprav ne boš nobenema koristil. Samo da boš imel 10% lepšo sliko in da bo pisalo 1000Hz namesto 100Hz.

Govoriš namreč tako, kot bi imel enako velik TV za 1000€ 16x lepšo sliko od tistega za 500€.. Dejansko pa daš ljudem primerjat in povprečen človek sploh ne bo opazil razlike.

puginho ::

DarwiN je izjavil:

MrStein je izjavil:

Kupiš desko 2x3 metre?

Ne, raje za jurja kupiš majhen TV z vsemi bonbončki, čeprav ne boš nobenema koristil. Samo da boš imel 10% lepšo sliko in da bo pisalo 1000Hz namesto 100Hz.

Govoriš namreč tako, kot bi imel enako velik TV za 1000€ 16x lepšo sliko od tistega za 500€.. Dejansko pa daš ljudem primerjat in povprečen človek sploh ne bo opazil razlike.

Očitno še nisi imel v lasti kakovostne znamke da lahko take izjave daješ. Pa čim večje za čimmanj denarja je tudi zgrešena logika razen če ti je res popolnoma vseeno kaka je slika samo da nekaj bliska gor. Pri večjem ekranu je še bolj vidna slaba slika. Lahko komot primerjam kakega low budget phillipsa od srednje klase kakega sonyja ker razlika je vsekakor očitna!

Ja, če ju boš postavil skupaj, boš seveda opazil majhno razliko v sliki. Če ju boš pa dal ločeno testirat objektivnim strokovnjakom, bo pa prvi prejel oceno ~7, drugi pa mogoče ~8. In takšne so tudi ocene pri praktično vseh reviewih po netu, ko gre za kvaliteto slike, med 7 in 9, redko 10. Plačal boš pa dvakratno ceno, vključno s ~100€ za smart, ~100€ za 3D, itd (te cifre so za lažjo predstavo)...

Tip je rekel best buy za 600€.. Zdaj pa priporočaj... Lahk vzame kakšnega 48" Samsunga, ampak...

Gledajo se tisti testi kjer se opravljajo dejanske meritve ne pa da en opisuje kak slika zgleda. Doma lahko primerjam ene 2 leti starega philipsa srednje klase s sonyjem in je slika na sonyju ene 5x boljša. Pa nisem fanboy. Tak da 55 inčni philips za 600 eur je no go.

Pretiravaš, da je groza... Uporabnik Barrocco je par strani nazaj v tej nitki kupil 50" 4000 serijo Philipsa in bil maksimalno zadovoljen.. Tebe so zmedle nastavitve slike/kontrasta, ali pa kvaliteta signala.

zitrus ::

Sennheiser, sam imam model LG 55LB580V in hitrost preklopa med programi na njem je ~1-2 sekundi (vir optika Telemach).

DarwiN je izjavil:

Pretiravaš, da je groza... Uporabnik Barrocco je par strani nazaj v tej nitki kupil 50" 4000 serijo Philipsa in bil maksimalno zadovoljen.. Tebe so zmedle nastavitve slike/kontrasta, ali pa kvaliteta signala.

Za nezahtevnega uporabnika je slika lahko ok, ker niti ne ve kako bi lahko slika še boljše izgledala. Zadovoljstvo je relativno. Glede na to da uporabnik na forumu sprašuje za best buy mu predlagamo pač tv z najboljšo sliko čeprav bi pa mogoče bil zadovoljen z nekaj za 300 eur. Če šinfam golfa pa hvalim dacio je pol dacia boljša?

leiito ::

DarwiN je izjavil:

Jp, nastavitve so ful kompleksne, zakaj sploh dajejo to not, samo begajo ljudi in delajo nepotreben strošek, tko k smart funkcije. Knof za zakurblat, glasnost pa +- za kanale je vse kar normalen človek rabi.

Res je ,če je preveč nastavitev si moraš prav najt kake nastavitve (na netu)so good in sprobat več nastavitev ,da vidiš kaj ti odgovarja.Na začetku morda večini paše imet sliko ful našponane barve(nerealne,da je tv barvno slep(večina prvič sliši kako "barvno slep"?) čez čas oz. kak teden ,ko mine pa že vsak hoče met naravne barve in vse ostalo.Pri samsungu kolikor sem videl je recimo veliko nastavitev,pri philipsu jih je glih prav bi reku,da se še lahko znajdeš.Sreča so tud slike pri nekaterih zraven ,da vidiš kaj sploh pomeni ta nastavitev za sliko.
Pametno je televizor dat na nastavitev ISF,ker je kolk tolk najbolje kalibriran že tovarniško.

mat xxl ::

Se kaj ve, kdaj bo nova serija D Samsungov v prodaji pri nas ??? Ker rabim nekje sredi aprila 1 kos 39 col ( več ne gre...)

A ta novi "laserski" Philipsi nimajo več ambilighta? To bi bilo precej nenavadno, če je res tok fajn feature.

Nevem ta najnoveji 2015 oz. 2014 philipsi majo že večinoma vsi ambilight,izjemoma kakšna serija pri seriji 6 ne(in manjše serije nekatere5 in manj),če se ne motim.Drugi sedaj novi so pa šli korak naprej in imajo sedaj izbolšan ambilight,ki bo ne samo svetil barvno ampak tudi prikazoval objetke na steni in to so na novi ambilight-afterglow,ki so daleč bolj precizni od teh sedanjih ambilight tv.
Te tvji bojo 2015 sedaj že na policah tele philipsi,če se ne motim.

http://hdtelevizija.com/2014/09/16/phil...
http://www.engadget.com/2014/09/04/phil...

Te tvji pa so res zakon,čeprav je to mel windows že prej ponujeno še bolšo varjanto,kjer poskenira celo sobo proektor in potem po sobi vidiš sliko

sam boš moral met veliko stene v ozadju prazne ,da pride res do izraza.

Zgodovina sprememb…

Prazne stene, ajde, itak sodi tivi na steno, za ambilight + pa nisem zihr. Na trenutke se zdi že skoraj moteče, oko uhaja stran z zaslona, vsaj ko gledaš posnetek, morda se motim. Zdi se odvisno tudi od vsebine, za posnetke ognjemetov prima, za šport pa nisem prepričan, ampak vsekakor vredno čekiramja v primernem okolju.

Se strinjam z vsem.Svoj tv ambilight nimam na steni,ampak je vseeno super ker mora bit tv do 25 cm max oddaljen ambilight od stene ,da pride do izraza,če je preblizu stene se meni ne tolk dopade,tako ,da navadni nosilci mi niso glih včeš,tisti ki se lahko potegnejo in pomikajo so pa res super,je pa res ,da če bi dal tv na steno ,bi takoj rabil vsaj za 5" najmanj večji panel,vsaj tako je moje mnenje.Ker tv ,če niso na steni so ponavadi približno do pol metra najmanj stran oddaljeni od nje,tako ,da vsaj 5" avtomatsko gor računat pri nakupu tv ja za na steno.Itak pa je zmeraj bolše kupit 5" več kot pa manj.Sem iz 32" šol na 47" in je zadostovalo nekaj časa in še zmeraj da ,ampak ,če bi bla 50 col se nebi branu,ker sem mel v sobi 50 col in za 1.5m do 2.5m oddaljenosti od televizorja je to super glih primerne velikosti.Škoda ker niso takrat meli 55" po tej ceni kateri so sedaj,ker takrat je bil glih 6 mesec ko sem jaz kupoval tv kadar so cene najbolj nabite od najnovejših modelov...

upam ,da pri tem afterglow ambilightu se da tud funkcija vklopit brez osvetlitve objetov ,recimo za šport ali je pa to že tako narejo ,da včasih pokaže objekte včasih pa ne kakor je razvidno iz posnetka.

Zgodovina sprememb…

telexdell ::

kozorog je izjavil:

je pa res ,da če bi dal tv na steno ,bi takoj rabil vsaj za 5" najmanj večji panel,vsaj tako je moje mnenje.Ker tv ,če niso na steni so ponavadi približno do pol metra najmanj stran oddaljeni od nje,tako ,da vsaj 5" avtomatsko gor računat pri nakupu tv ja za na steno.Itak pa je zmeraj bolše kupit 5" več kot pa manj..

Razne priporočane razdalje gledanja različno velikih diagonal TV pomenijo zgolj, kakšna je najbližja pozicija gledanja TV, da človeško oko ne vidi posamezne točke. Torej, če gremo bliže bo slika zrnasta, če gremo dlje pa bo slika gladka a zaradi optičnih zakonov videti manjša. Torej, zaradi 20 cm večje oddaljenosti od TV, kupiti večjega??? (kupiš nov TV, če se na sedežni nagneš naprej ali nasloniš na naslonjalo>:D>:D)
Po drugi strani, pa je slika sestavljena iz fiksnega števila točk. Na manjšem TV je točka npr. premera 1 mm na enkrat večjem pa 2 mm. Torej je slika pri večjih zaslonih, zaradi večjih točk veliko bolj robata. To se poskuša (bolj ali manj uspešno) rešiti z raznimi algoritmi. Kompleksni algoritmi pa pomenijo višjo ceno.
Če torej manjšo in večjo TV gledamo na minimalni priporočljivi razdalji bomo imeli optično približno enako veliko sliko, le prehodi med barvami bodo na manjšem TV jasno vidni na večjem ekranu pa bolj zmazani.Bolj kot se od zaslona oddaljujemo manj bodo vidne razlike.
Torej- velik ekran z nizko ceno pomeni slabšo strojno opremo in s tem slabše algoritme, kar nam da zmazek od slike (najbolje vam lahko to povedo ženske- ni vse v velikosti>:D).
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

lowac ::

DarwiN je izjavil:

MrStein je izjavil:

Kupiš desko 2x3 metre?

Nevem no .. govorite samo o "sliki" kot da bi imeli TV samo za gledanje mirujočih slik iz digitalca in telefona (mogoče pa tudi;).
Meni je pa samo gibanje slike in kako TV to hendla enako pomembno kot pa sama slika, prav tako so tudi zelo pomembne funkcije, ki jih ti imenuješ bombončke, ki se jih "ne" koristi (micro dimming pro, PMR / CMR, 4:4:4 chroma itd..). Razlike med 50Hz panelom ter 100Hz, 120Hz in 240Hz so zelo zelo očitne (tudi zaradi tega so višje cene pri boljših panelih - logično) če si vsaj malo bolj dovzeten za to, razliko pa se opazi tudi pri višjih vrednostih pohitritev slik PMR/CMR kot pri nižjih.
Tudi povprečen človek bi se kar hitro navadil na te bombončke in s težavo prešaltal nazaj na kaj slabšega.

kremenko1 ::

Tole pa meni zgleda, kot da bi sliko projekciral na premajhno platno. Mi ne potegne.

Zgodovina sprememb…

rini ::

samsung 50h6400 je v Leclerc 585 eur, če koga morebit zanima

400hz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rini ()

rini je izjavil:

400hz

Super ugodno. A je že znana cena v Sloveniji za 6500?

samsung 46F6500 ga prodaja ropos.si

verjetno ti ne bo všeč cena.... 800 eur

Blazz ::

rini je izjavil:

samsung 46F6500 ga prodaja ropos.si

verjetno ti ne bo všeč cena.... 800 eur

lol... verjetno ni povpraševal po F seriji iz leta 2013 hahaha...

leiito je izjavil:

rini je izjavil:

400hz

Super ugodno. A je že znana cena v Sloveniji za 6500?

očitno nimaš niti 5 min za google?

http://www.makspro.si/index.php/avdio-v...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blazz ()

Tudi ta h6500, ki ga kažeš na makspro, ni nova prihajajoča serija

Blazz ::

rini je izjavil:

Tudi ta h6500, ki ga kažeš na makspro, ni nova prihajajoča serija

je pa trenutno latest serija... ne vadi se zdej vn...

anyways, LG je izdal par dodatnih infotov glede novih 2015 LGjev:

http://www.flatpanelshd.com/news.php?su...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blazz ()

Insan3Lik3 ::

pozdravljeni,
delam v hotelu kjer se odločujemo za nakup novih televizij
imamo v planu vsak mesec dva kupit 2-3 televizije pa me zanima če pozna kdo kako trgovino ki da kakšen dober popust na tako vrsto nakupov
zaželjeno iz slovenije, lahko iz tujine če je res zelo ugodno
lahko pa priporočate samo televizijo iz kake stani pa se bomo sami dogovarjali naprej
televizije zaželjene tam 70-80cm za cca 200-300€, ne rabi bit nek sony itd, iščemo ugodne lcd televizije brez pretirane kvalitete, funkcij ipd
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W

Dober dan ::

Je tale LG za kaj?

Anney ::

Insan3Lik3 je izjavil:

pozdravljeni,
imamo v planu vsak mesec dva kupit 2-3 televizije pa me zanima če pozna kdo kako trgovino ki da kakšen dober popust na tako vrsto nakupov
lahko pa priporočate samo televizijo iz kake stani pa se bomo sami dogovarjali naprej
televizije zaželjene tam 70-80cm za cca 200-300€, ne rabi bit nek sony itd, iščemo ugodne lcd televizije brez pretirane kvalitete, funkcij ipd

Zmeni se na MOJTV, na ZS me kontaktiraj za direkten kontakt dobavitelja.

lp

carcar je izjavil:

Zdravo!

Kupujem TV v rangu 400-600 (preferenca ćimceneje in čimvečje), velikosti tam med 47"-50".

Nekako mam ogledane naslednje:
-Samsung UE50H5000
-Samsung UE48H6200
-Samsung UE48H5500
-Philips 50PFH4309
-Philips 50PFH4009/88
-Philips 47PFH6309

Uporaba:
- gledanje TVja (T2/Telekom...)
- priklop Xboxa
- priklop laptopa za gledanje filmov
- priklop USB za gledanje filmov

Torej, prosil bi vas za pomoč, kateri TV se mi najbolj splača kupiti?
Če imate kakršnekoli komentarje, prosim povejte :)

Hvala

Sem vzel Samsung 50H6400 v Leclercu za 583€ (z bonom). Nisem ga še sprobal, samo po primerjavi z ostalimi, katere sem gledal, se mi zdi res še najboljša izbira... Upam, da se ne motim :)

Daleč najboljši nakup. Za drobiž si dobil kvaliteto in velik ekran. Za 55" bi pa že moral odšteti dobrih 210 eur več, kar je dobra tretjina kupljenega TV. Verjetno boš čez 5 let za ta privarčevani denar dobil nov TV iste velikosti.

Odlično. Iz stojala ga obesi na steno.

rini je izjavil:

Daleč najboljši nakup. Za drobiž si dobil kvaliteto in velik ekran. Za 55" bi pa že moral odšteti dobrih 210 eur več, kar je dobra tretjina kupljenega TV. Verjetno boš čez 5 let za ta privarčevani denar dobil nov TV iste velikosti.

Odlično. Iz stojala ga obesi na steno.

Lepo je slišat tak odziv :)

Saj ravno to... razmišljal sem ali se dejansko sploh splača odšteti toliko več denarja za večjo velikost, ko pa gre tehnologija tako naprej, da bo čez par let, 80" za tako ceno kot sem sedaj kupil tega (pretiravam, ampak ja...).

Insan3Lik3 je izjavil:

pozdravljeni,

Jp, za hotelske sobe je 32“ čisto zadovoljiva velikost (torej postavljen 1m od postelje).

Ni vazno kaj boste kupili, samo ne Philipsa. Na makspro, ki ima najbolj ugodne cene, sem ob nakupu večih izdelkov dobil še dodadaten (lep) popust.

rini je izjavil:

Insan3Lik3 je izjavil:

pozdravljeni,

Jp, za hotelske sobe je 32“ čisto zadovoljiva velikost (torej postavljen 1m od postelje).

Ni vazno kaj boste kupili, samo ne Philipsa. Na makspro, ki ima najbolj ugodne cene, sem ob nakupu večih izdelkov dobil še dodaten (lep) popust.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rini ()

rini je izjavil:

Insan3Lik3 je izjavil:

pozdravljeni,

Ni vazno kaj boste kupili, samo ne Philipsa. Na makspro, ki ima najbolj ugodne cene, sem ob nakupu večih izdelkov dobil še dodadaten (lep) popust.

hvala za odgovor!
malo sem pregledal 32" in mi za zdej cenovno zgledata tale dva uredu
za popuste jih bom pa kontaktiral :)
še kakšen drug predlog od drugih je dobrodošel

32" pač ni dovolj, razen če v hotelu sediš na stolu pred tivijem. Tipična razdalja je 2m postelje + 1m do tivija, kakšna bi bila optimalna diagonala je jasno.

Razumem, da si mid range hoteli ne morejo privoščiti 55" tivijev, ampak glede na to kako so cene padle, si gostje zaslužimo, da greste hoteli v korak s časom in da za €100 na noč ponudite vsaj 42". Precej časa prespim v hotelih in te mikro televizije so mi med največjimi pet peeves. Če ne drugega, dajte resno napravo vsaj v par sob in večina nas bo z veseljem doplačala za ta "luksuz". In ko ste ravno pri tem, naštimajte si HD, če ga še nimate, sploh za šport. Gostje vam bodo hvaležni.

počasi, še prehajamo iz starih majhnih crt televizorjev, smo pa hotel s tremi zvezdicami (40 sob) in je 55" nažalost overkill za nas. najboljše sobe smo opremili z 32", zdaj bi pa radi še čimveč drugih, čez par let bodo že prišle večje če bo denarja :)

55 nihče niti ne pričakuje, 42, ali vsaj 37-39, se zdi pa nek minimum, da je tivi sploh gledljiv. Razumem, 40 sob, vsak euro se pozna, ampak vsaj za deluxe sobe. Pa niti nisem imel v mislih vas, mednarodne verige a la Novotel ali celo Radisson, imajo za današnje razmere premajhne naprave.
««
55 / 223
»»