Forum » Zvok in slika » Nakup "navaden" TV LED panel 1080p
Nakup "navaden" TV LED panel 1080p
ThinkTech ::
Vsake toliko časa pogledam reklame za nove TV-je, zamenjavo za 50" LG plazmo letnik cca 2010.
V hiši imam IPTV, UTP kabel gre v BOX komunikator, s tega pa HDMI v TV.
Problem je v tem, namreč iščem navaden, nepametni LED FHD panel, velikosti cca. 55" (mogoče še kaj večjega) na izbiro so pa samo pametni TV-ji, katerega ne želim imeti, ker ne bom izkoristil ene pametne funkcije.
Še obstaja kaj takšnega? Par let nazaj so jih v mediamarktu metali s trgovine, mi je žal da nisem vzel.
V hiši imam IPTV, UTP kabel gre v BOX komunikator, s tega pa HDMI v TV.
Problem je v tem, namreč iščem navaden, nepametni LED FHD panel, velikosti cca. 55" (mogoče še kaj večjega) na izbiro so pa samo pametni TV-ji, katerega ne želim imeti, ker ne bom izkoristil ene pametne funkcije.
Še obstaja kaj takšnega? Par let nazaj so jih v mediamarktu metali s trgovine, mi je žal da nisem vzel.
ThinkTech ::
Se mi je zdelo tako. Škoda mi je kupovati TV, ko oglašujejo 4 jedra, nabor pametnih aplikacij, screen mirror, webcam, etc. koji k mi to koristi.
Ostajam na stari plazmi.
Ostajam na stari plazmi.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: cekr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje iscete gradbene mojstreOddelek: Loža | 1675 (1053) | bozicek |
» | Digitalna ura [kje iskati?]Oddelek: Kaj kupiti | 7246 (6685) | Spxy |
» | CES 2014: Mozilla in Panasonic pripravljata televizorje s Firefox OSOddelek: Novice / Android | 9829 (7868) | ...:TOMI:... |
» | Odločitev med 40" in 46" televizorjema (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8048 (6777) | phixion |
» | Excel in seštevanje/ od. časaOddelek: Programska oprema | 6688 (6554) | ToniT |