» »

Nakup Wheya iz tujine

Nakup Wheya iz tujine

Temo vidijo: vsi
««
9 / 12
»»

turk1990 ::

Na kateri strani pa si dobil te podatke?
http://www.dpd.co.uk/tracking

Si uporabil to?

MKC00 ::

Ne. To kaže link, ki sem ga dobil v e-mailu od MP, da je bila pošilja odposlana. http://www.trackmail.co.uk

Meni se prejšnji teden 3 krat pripeljali z dpd, tako da je malo čudno vse skupaj.. Lahko da so ti poslali napačen tracking? Ali pa narobe poslali.

Keyser Soze ::

Ojoj, ti pa res nimaš sreče.

Včeraj sem domov dobil še preostanek naročila. Dva sampla wheya :D(al pa če ne bi pošiljali tega). Z normalnim trackingom, brez problemov...
OM, F, G!

Novi update statusa pošiljke...
Je vse bližje in bližje, samo... :|
Thu 07/03/2013 22:24: Delivery Agent - AUSTRIA (Received in destination country)

Če kdo kaj nuca, naj sporoči danes do 22.00. /je sicer še malce v luftu naročilo/

Sicer je zaenkrat samo 10% skonto na vse skupaj kolikor sem na hitro gledal po netu - če kdo ve za kakšno boljšo kodo se priporočam - ampak nujno rabim glutamin, ki je samo še danes 10% off. Poštnino delimo po artiklih (sam imam trenutno 4 artikle) - ne po kilah. :D

P.S.: lahko tudi za firstline-a kaj pomirjujočega naročim če želi, samo da ga ne bo fršlok od razburjenja. ;)
OM, F, G!

nikoob ::

No pa še moja izkušnja z Myprotein.com. Svoje prvo naročilo sem oddal 3. februarja letos. Naročeno robo sem plačal takoj preko Paypala. Naslednji dan so me obvestili da bo moje naročilo odposlano z zamudo, da se opravičujejo in da mi bodo vrnili stroške dostave v roku petih dni. Vse lepo in prav. Če je zamuda je pač zamuda. po treh dneh se status mojega naročila ni spremenil. Zato sem jim poslal sporočilo in jih vprašal kdaj bo moje naročilo odposlano. NIč. Po dveh dneh sem jim poslal novo sporočilo. Nič. V tretjem sporočilu sem jim omenil da bom obvestil Paypal, kar sem tudi storil. Po dveh dneh so mi iz Myprotein sporočili, da so imeli težave z zalogo in da bo moje naročilo odposlano v roku dveh do treh dni. In res, status mojega naročila se je po dveh dnevih spremenil v odposlano. To se je zgodilo po cca. enem tednu od naročila. No vse od takrat pa do danes, to je če cca. mesec in pol naročila še nimam in ga verjetno tudi ne bom dobil. Hvala bogu da obstaja Paypal. Včeraj so mi sporočili, da so "spor" rešili v mojo korist in da mo bodo vrnili denarna sredstva. Myprotein so popolnoma ignorirali njihova sporočila oz pozive za odgovore. Kaj je razlog za vse to nimam pojma. Za naročilo sem se odločil ker sem slišal veliko pohval na njihov račun. Ampak to kar se je zgodlo je preveč. Iz radovednosti sem malo brskal po tujih forumih in ugotovil, da nisem edini kar se tiče Myproteina. Takih primerov je veliko. Tudi v VB. Toliko vsem. Samo v opozorilo. Če boste karkoli naročali dajte preko Paypala. Da imate neko varnost.

Pa še nekaj. Ker bi kljub temu še naročil njihovo robo, pa si dejansko več ne upam sam, me zanima če mi tle lahko kaj pomaga Keyser Soze.

Tac20 ::

Sam tudi čakam naročilo, ki je sicer že bilo odposlano, upam da ga dobim. S prejšnim naročilom je bilo vse OK, trajala cca 7 dni delovnih da sem dobil. Je pa myprotein del THE HUT group, če je to ta the HUT, ki ima tudi cunje itd. The Hut Group @ Wikipedia

Obenem tudi zavvi je njihov itd., če greš brat na ebay imajo kar slab feedback. Ampak jaz sem še zmeraj vse dobil.

nikoob je izjavil:

Pa še nekaj. Ker bi kljub temu še naročil njihovo robo, pa si dejansko več ne upam sam, me zanima če mi tle lahko kaj pomaga Keyser Soze.

Čudeže ne vem če lahko delam. Samo se pač zanašam na PayPal in druge servise, da mi pomagajo, če pride do pizdarije. Načeloma pa grem v isti riziko kot ti, samo morda se ne sekiram toliko če slučajno kaj zaštrikajo. V nedeljo sem oddal drugo naročilo pri Myprotein in so zopet zahtevali potrdilo/dokazilo o naslovu. Če se bo to zgodilo še tretjič, potem verjetno ne bom več naročal pri njih.

Ker, eno kontrolo še razumem, pač preveriš novo stranko, tadrugič recimo da se zmotiš, tretjič je pa že neresno.

Vse kar jih rešuje je pač najnižja cena in pa kvaliteta na nivoju. Mi pa ni problem it k konkurenci in dat par % več, če vem da bom pošiljke dobil hitreje in z manj kompliciranja.

P.S.: Zaenkrat nimam v planu nobenega naročanja več v tem mesecu, ker sem kar OK založen. Naslednji mesec.
OM, F, G!

Naj še jaz sporočim, da sem paket od Myprotein dobil po 13. dneh od oddaje naročila. Od tega je bilo ~ polovico čakanja, da so odposlali in polovico, transporta. Zaenkrat sem samo odprl škatlo in notri je vse kar sem naročil, RAZEN 1kg Impact Whey-a za katerega so nudili brezplačno, če si naročil nad 60 GBP in vpisal tisto kodo. Za kvaliteto pa še ne vem kakšna je.
Naročil sem zato, ker je bilo -50%.

No men so dispatchal dokaj hitro, zdele sm pogledu delivery status in piše: "your parcel is on vehicle for delivery".

slika

slika

Sporočim še potem, ko zadevo dobim.

Če je out of delivery, boš dobil danes. Je pa zelo čudn, saj te vozniki od Dpd-ja, ne kontaktirajo ne nič, samo pripeljejo, v mojem primeru pa so kr pustili pri sosednji hiši pri stricu...:D

Sem dobil, ko pridem domov še preverim če je vse not. Skratka ta pošiljke je prišla še hitreje kot prejšna, 7 dni z vikendom vred.

Tudi meni so prejle poslali mail, da je zadeva odposlana. Da vidimo, če jim do četrtka uspe dostavit zadevo.
OM, F, G!

extr3me ::

Glede na to, da se bliža poletje me zanima, če ima kdo izkušnje z zadevo fatburner, ki se imenuje T5. Pri nas v fitnesu ogromno ljudi uporablja zadevo in so izredno zadovoljni. Hvala za info. Ko najdem link prilepim še specifikacije :)

Tac20 je izjavil:

Sem dobil, ko pridem domov še preverim če je vse not. Skratka ta pošiljke je prišla še hitreje kot prejšna, 7 dni z vikendom vred.

Prišlo vse kar mora, vsekakor bom še naročal.

Lion29 ::

jaz sem za fat burner svoj cas uporabljal efedrin.... 3 razlicne pr vseh treh imel razlicno izkusnju....semi pozitivno... pol so ga skenslali oz. ga umaknili s spiska dovoljenih...

t5 ne poznam... na cem pa bazira? moram prechekirat
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zdej sem malo bral, da naj bi baziral na ephedrinu, kofeinu in aspirinu....kombinacija je vsekakor dobra...

sam efedrin pr nas ni dovoljen, vsaj kolko jaz vem

Ja no, sej marsi kaj ni...

no, pol moras zaupat tistemu, ki ti to prinese.... ali upat, da gre prek carine ce narocas sam zraven pa se dodatno upat, da dobis dejansko tisto kar si narocil.... s samim efedrinom se ni za spilat

Ja res je, se strinjam, je pa kar nekaj strani ki to posilja iz UK, tako da ne gre niti preko carine.

Res je T5 je na osnovi ECA stacka. Baje je izredno dober. Kombinacija vseh treh je optimalna. Nekatere prodajalne pošilajo iz tujine, vendar je efedrin zamenjan z ekstraktom, ne pa pravo zadevo-je izredno veliko ponaredkov.

Kolikor sem se pogovarjal tudi ni ne vem kako nevaren, srce ti ne razbija kot noro in nobenih krčev ne dobiš kot pri stacker2. (podobni zadevi-ta ima mešanico efedrina in efedre, ne čistega efe)

Razmišljam, da bi ga kupil. Bi kdo poskusil? ZS

jaz bi tudi, sam je full razlicnih... po moznosti z acai

Z acai berry?

jo

Če najdeš kašno trgovino, ki naj bi bila zanesljiva, kar sporoči. Za ephedrine vsi veliko strasijo, ni pa nič takega... Pač kot pri vsaki stvari se ne sme pretiravat in potem ni nobenih težav...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: turk1990 ()

Poznam trgovino kjer se da dobit. Preverjeno in originalna zadeva. Sm dobil za preizkusit 7 kapsul, danes preizkusil prvo in je super. Nobenih komplikacij, nervoze ali pospešenega utripa(da ti razbija srce). Učinek odličen. Kolega, ki mi je dal za preizkusit je prav tako pozitivno navdušen. Je pa že poizkusil efe večkrat in ve kje je original zadeva in kje "slaba roba". Tako, da bom kar naročil zadevo. Poletje se bliža :)

kaksna je cena?

MeGreat ::

Brez zamere ampak efedrin je čisti doping, to da je bil včasih legalen pa ne pove čisto nič o varnosti (vsi steroidi so bili včasih legalni).
Ja takojšnjih stranskih učinkov nima v normalnih dozah ampak to jih tudi steroidi nimajo!

your point?

Da če ti je vseeno ali je stvar legalna ali ne, obstajajo veliko boljše zadeve za kurjenje maščobe. Pri pravem efedrinu bo crash efekt kar opazen

meni ni vseeno ali je stvar legalna ali ne... saj so nelegalne z razlogom...

mi je pa vseeno ce je smatran za doping ali ne...

kaki so vse negativni ucinki crash efekta?

innerspace ::

Se lahko drzite teme, prosim...?
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

_IKE_ ::

extr3me je izjavil:

Res je T5 je na osnovi ECA stacka. Baje je izredno dober. Kombinacija vseh treh je optimalna. Nekatere prodajalne pošilajo iz tujine, vendar je efedrin zamenjan z ekstraktom, ne pa pravo zadevo-je izredno veliko ponaredkov.

Kolikor sem se pogovarjal tudi ni ne vem kako nevaren, srce ti ne razbija kot noro in nobenih krčev ne dobiš kot pri stacker2. (podobni zadevi-ta ima mešanico efedrina in efedre, ne čistega efe)

Razmišljam, da bi ga kupil. Bi kdo poskusil? ZS

Ne bo držalo. Ni ravno nedolžna zadeva, deloma zaradi tega je tudi na listi prepovedanih.

Osebno recimo brez problema toleriram 200-400mg kofeina 60-80mg DMAA
Edino kar sem opazil je povečana pozornost. Crash pa pri meni označuje želja po spanju. 3-4 ure po zaužitju prej omenjene doze se meni spi kot medvedu pozimi in to pri dozah pri katerih večina ljudi če malo karikiram pleza po stropu.

Efedrin je precej nevarna zadeva sploh če gre pulz v rdeče območje. Malo blesav primer katerega večina verjetno pozna, če pa slučajno ne : Pupe v zda so se nažrle efedrina natančneje ECA potem pa šle tečt v veliki vročini. Je sploh čudno da imele zaradi tega velike zdravstvene težave?

Me pa zanimajo specikfikacije tega izdelka: na ZS da ne smetimo tukaj

Back on topic :

Nekaterim so na myprotein "preverjal identiteto" ?

Kakšen bi bil razlog za to ?

Meni osebno je niso namreč nikoli, res pa je da tudi nikoli nakup ni bil prek 200 eur....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Povečana kontrola zaradi povečanega števila goljufij zadnje čase.

Pa sem plačal z verified PayPal accountom. Vseeno so naredili preverko za 100EUR vredno naročilo. Saj pravim, če bodo tako komplicirali še naprej bom nehal kupovat tam, ker je nadležno najprej en dan čakat na njihov poziv, nato pa še en dan, da se odzovejo na poslan mail (če je potrdilo sploh dovolj dobro).
OM, F, G!

Keyser Soze je izjavil:

Povečana kontrola zaradi povečanega števila goljufij zadnje čase.

Pa sem plačal z verified PayPal accountom. Vseeno so naredili preverko za 100EUR vredno naročilo. Saj pravim, če bodo tako komplicirali še naprej bom nehal kupovat tam, ker je nadležno najprej en dan čakat na njihov poziv, nato pa še en dan, da se odzovejo na poslan mail (če je potrdilo sploh dovolj dobro).

Kakšnih goljufij in kaj so zahteval za preverko?

Kraje gesel in št. kreditnih. Pač, klasičen reply, ki ga dobiš od zelo veliko štacun, ko prvič naročaš pri njih. Nekateri še celo hočejo, da se shipping in billing address ujemata, kar je velik problem, če recimo naročaš s tujo kreditno kartico.

Pravijo, da zadostuje sken računa za elektriko, najemnino, mobitel, ipd. iz katerega izhaja tvoj naslov. Jaz sem jih posredoval e-račun Diners kartice, ker sem imel eno brezvezno plačilo in ni bilo gor praktično nobenih občutljivih podatkov.
OM, F, G!

edi123 ::

ve kdo za kako kodo za popust za myprotein.co.uk? sem probo enih par ko jih maš na spletu pa nobena ne dela..

ali pa refferal kaki?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: edi123 ()

lymph ::

PS: acai je bullshit brez ENE raziskave, ki bi dokazovala pozitivne učinke na performance oz. hitrejšo izgubo telesne teže.
"Belief is immune to counter example."

lymph je izjavil:

PS: acai je bullshit brez ENE raziskave, ki bi dokazovala pozitivne učinke na performance oz. hitrejšo izgubo telesne teže.

Pa še marsikateri dodatek pod takim in drugačnim imenom....

Nedolgo nazaj preminuli alfa in omega industrije je naredil lepe denarce na človeški neumnosti ....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

fantasycamp ::

bo kdo naročil par kg whey in je iz LJ?

http://www.myprotein.com/sports-nutriti...
Tega mislim 2,5 kg 2x različni okusi...
Je kdo tega naročil?

letmein ::

fantasycamp je izjavil:

Je kdo tega naročil?

Jaz, 5kg, brez okusa(mešam z vodo). Jem že dlje časa, nobenih problemov(prebava), rezultati so. Za ta denar super.

krho ::

Meni brez okusa nagaja (spahovanje).... chocolate smooth je dober, cookies and cream pa pusti umeten priokus.
Sam mešam 1:1 brez okusa in enega z okusom, da zbijem dol sladkobo..
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

letmein je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

Je kdo tega naročil?

Jaz, 5kg, brez okusa(mešam z vodo). Jem že dlje časa, nobenih problemov(prebava), rezultati so. Za ta denar super.

kok te pa pride poštnina in kok si čakal?

isto whey brez okusa ...nobenih težav pa še kam drugam ga lahko dodaš

poštnina 5 funtov .....5-7 dni od oddanega naročila do prejema paketa.

d0rK ::

Pred časom ste se neki razpisal glede kvalitete proteinov. Sedaj gledam zakaj bi naročil iz tujine pri MP, naprimer 2.5kg proteinov, če cena za 2.2kg Nitro ali MaxxWhey sploh ni toliko različna, ubistvu skoraj enaka. Vsaj za Nitro. Kaj so tej na MP dokazano boljši za svoj denar?

In recimo da če mi dopoveste da so na MP bolj kvalitetni in naročim naslednjič tam, vseeno pa potrebujem nekaj takoj, kaj izbrazi med MaxxWhey in Nitro Gold? Leta že jemljem MaxxWhey ampak če je kaj boljšega, bi šaltal.

Pomoje je ista kvaliteta... MP se splača zdaj samo ko imajo popuste, ker je v slo že taka konkurenca s temi proteini da ne morejo več cene navijati kot včasih. Cene so skoraj iste...

d0rK je izjavil:

Pred časom ste se neki razpisal glede kvalitete proteinov. Sedaj gledam zakaj bi naročil iz tujine pri MP, naprimer 2.5kg proteinov, če cena za 2.2kg Nitro ali MaxxWhey sploh ni toliko različna, ubistvu skoraj enaka. Vsaj za Nitro. Kaj so tej na MP dokazano boljši za svoj denar?

In recimo da če mi dopoveste da so na MP bolj kvalitetni in naročim naslednjič tam, vseeno pa potrebujem nekaj takoj, kaj izbrazi med MaxxWhey in Nitro Gold? Leta že jemljem MaxxWhey ampak če je kaj boljšega, bi šaltal.

kok pa so cene?
Jaz bi kupil 5kg 2x 2,5 in je dena z dostavo 80€.

Ne splača se ti kupovat samo 2,5 če misliš bit redna stranka...
««
9 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KATERE PROTEINE (WHEY)

Oddelek: Loža
4819434 (8011) ramiz?!
»

Prehranska dopolnila (strani: 1 2 3 )