Forum » Šport » Nakup Wheya iz tujine
Nakup Wheya iz tujine
Temo vidijo: vsi
Fuks ::
Jaz sem iz Tržiča. Precej pogosto v Ljubljani.
Tko da če bi kdo iz gorenjske al pa ljubljanski konec naroču naj se javi :)
Tko da če bi kdo iz gorenjske al pa ljubljanski konec naroču naj se javi :)
nuclear ::
Pa so te trgovine, kjer kupujete avtenticirane kot varen prodajalec? Ker recimo, ne bi želel, da dobim nekaj nekvalitetnega, kljub nalepki..
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
igor0203 ::
Trenutno uporabljam Biotech Nitro Pure Whey Gold, pa gre počasi že proti koncu in bo treba kaj novega nabavit. Je tale myprotein ali pa bulkpowers boljši?
Trenutno uporabljam Biotech Nitro Pure Whey Gold, pa gre počasi že proti koncu in bo treba kaj novega nabavit. Je tale myprotein ali pa bulkpowers boljši?
Aspartama nima, okusi so baje dobri (te biotechovi so men taki cukrasti). Kvaliteta je na visokem nivoju.
Mislim da se tudi ne prijema na dno shakerja tako kot BT, saj bi to sigurno sicer kdo napisal. Pa še ceneje prideš skoz :)
Meni se BT ne prijema, ker natočim 2dl vode, vsujem pwhey in zalijem še z malce vode in je kul. Bolj me glede kvalitete zanima, so enako ali bolj kvalitetni od Biotech?
Ramon dekers ::
LOL
Jaz teh težav nimam.. No, bi mi znal kdo iz prve roke povedat, če so Myprotein ali BulkPower kaj boljši od Biotecha? Oz. je same "shit"?
Jaz teh težav nimam.. No, bi mi znal kdo iz prve roke povedat, če so Myprotein ali BulkPower kaj boljši od Biotecha? Oz. je same "shit"?
thramos ::
Ne more ti nihče, ker nima laboratorija, da bi lahko testiral oboje.
Razlika med učinki enih in drugih, pa je za povprečnega fitneserja (pa še za koga) zanemarljiva.
Razlika med učinki enih in drugih, pa je za povprečnega fitneserja (pa še za koga) zanemarljiva.
No sej to vem, bolj me je zanimalo ali je kvaliteta(vsaj tako na uč oz. glede na učinek) primerljiva z Biotech ipd. Ne rabim super ultimate kvalitete, ker nisem BB in razlike verjetno ne bom občutil. Če pa že kupujem, bi pa vseeno rad zadovoljivo kvaliteto.
Tisti, ki naročate iz myprotein, bi prosil za kak komentar,mnenje,vtis.
Tisti, ki naročate iz myprotein, bi prosil za kak komentar,mnenje,vtis.
pingo76 ::
Za vsak batch pri MP lahko prosiš in ti dajo celotno kemično analizo zdelka. Preverjeno. Le kak dan traja.
Osebno njihov whey tako z okusom kakor brez (še bolj brez) ne smeti nič po šejkerju. Sicer pa valjda perete posode po uporabi?
Sicer vedno dam ene 500+ml vode ko pijem po treningu in 400+ za zajtrk + njihovi kosmiči v prahu (navadni ovseni na žlico mi ne grejo dol) in je zakon. Malo spominja na jupol ampak se ne pritožujem. Še relativno poceni je, cca 12€ 5kg.
Leta nazaj je Biotech ki je bil izdelan v EU v manj razvitih državah veljal za zelo nizkokakovosten izdelek. Najbrž danes ni temu tako, le preverite kje se proizvaja če imate voljo/čas/možnost. Vem da določene izdelke ki so se prodajali kot Biotech ni bilo moč najti nikjer kjer so prodajali uraden biotech sortiment. Lih toliko v opozorilo.
Verjetno bi bilo zelo zanimivo testirat kaj se pri nas vse prodaja. Če se nas zbere ene 100+ bi nas to stalo le drobiž za testirat ene 10 izdelkov. Problem v sloveniji pa je, da preden zbereš 100 ljudi za tak projekt (da se ljudje obljube držijo) lahko čakaš mirno do naslednjih olimpijskih iger v Atenah.
Glede na to, da je ponaredkov okoli veliko in še več nemoralnih in cigansko naravnanih slovenskih in tujih prodajalcev pri nas tako kot po svetu vedno več se počutim še najbolj varno z myprotein, kakim the nutrition in tistim ki furajo program XXXL:
http://www.popolnaprehrana.si/sportna-p...
Nasploh je izdelek kul za denar. 32€ za 2,26Kg kakovostne sirotke je zelo spodobna cena za slo tržišče. Okusov pa ne poznam tisti ki jih furajo se s tem ne obremenjujejo. Lokalni fitness to fura in sem imel možnost govorit s predstavnikom tega podjetja. Možakar je zelo lepo izobražen in sili k nabavi surovin vedno iz preverjenih virov od priznanih in visokokvalitetnih proizvajalcev.
Na koncu dneva če dobiš enak izdelek ali 99% pribiližek je prav vseeno če piše gor XXXL, Twinlab, Gensan ali Lumpi če je cena prava.
Osebno njihov whey tako z okusom kakor brez (še bolj brez) ne smeti nič po šejkerju. Sicer pa valjda perete posode po uporabi?
Sicer vedno dam ene 500+ml vode ko pijem po treningu in 400+ za zajtrk + njihovi kosmiči v prahu (navadni ovseni na žlico mi ne grejo dol) in je zakon. Malo spominja na jupol ampak se ne pritožujem. Še relativno poceni je, cca 12€ 5kg.
Leta nazaj je Biotech ki je bil izdelan v EU v manj razvitih državah veljal za zelo nizkokakovosten izdelek. Najbrž danes ni temu tako, le preverite kje se proizvaja če imate voljo/čas/možnost. Vem da določene izdelke ki so se prodajali kot Biotech ni bilo moč najti nikjer kjer so prodajali uraden biotech sortiment. Lih toliko v opozorilo.
Verjetno bi bilo zelo zanimivo testirat kaj se pri nas vse prodaja. Če se nas zbere ene 100+ bi nas to stalo le drobiž za testirat ene 10 izdelkov. Problem v sloveniji pa je, da preden zbereš 100 ljudi za tak projekt (da se ljudje obljube držijo) lahko čakaš mirno do naslednjih olimpijskih iger v Atenah.
Glede na to, da je ponaredkov okoli veliko in še več nemoralnih in cigansko naravnanih slovenskih in tujih prodajalcev pri nas tako kot po svetu vedno več se počutim še najbolj varno z myprotein, kakim the nutrition in tistim ki furajo program XXXL:
http://www.popolnaprehrana.si/sportna-p...
Nasploh je izdelek kul za denar. 32€ za 2,26Kg kakovostne sirotke je zelo spodobna cena za slo tržišče. Okusov pa ne poznam tisti ki jih furajo se s tem ne obremenjujejo. Lokalni fitness to fura in sem imel možnost govorit s predstavnikom tega podjetja. Možakar je zelo lepo izobražen in sili k nabavi surovin vedno iz preverjenih virov od priznanih in visokokvalitetnih proizvajalcev.
Na koncu dneva če dobiš enak izdelek ali 99% pribiližek je prav vseeno če piše gor XXXL, Twinlab, Gensan ali Lumpi če je cena prava.
No to me je najbolj zanimalo. Kar se okusov tiče, se pač navadiš, prvih par dni gre verjetno bolj težko po grlu navzdol, potem se pa itak navadiš.
Gledal sem tudi Peak, ampak 15€ za 0.5kg je malce prehuda. Ampak kvaliteta se pač plača.
Bom za test naročil nekaj iz MP, imajo kar širok izbor dodatkov. :) Kateri whey iz MP pa ti ponavadi jemlješ? Kak Isolate ali navaden 82% whey?
Gledal sem tudi Peak, ampak 15€ za 0.5kg je malce prehuda. Ampak kvaliteta se pač plača.
Bom za test naročil nekaj iz MP, imajo kar širok izbor dodatkov. :) Kateri whey iz MP pa ti ponavadi jemlješ? Kak Isolate ali navaden 82% whey?
Navaden 82% unflavored. Okus ni za hvalit ko se pa navadiš imaš filing da piješ z nečim obarvano vodo. Če flikneš noter ene 50g maltodextrina po treningu dobiš rahlo sladkasto "osiromašeno" mleko.
Jaz si bom vzel flavored, ker teh unflavored zaenkrat še ne prenesem oz. mi ne gredo po grlu navzdol. :)
Ah dej no, jaz pa trije drugi ki smo še nekaj časa bili mehkužci (mlečkoti) smo se zmrdovali natanko 1 teden pol pa trdili da ni boljšega... Sicer pa itak sam najbolj veš kako ti kaj paše. Res ni hudobije.
Če vseeno cvikaš kupiš poleg nekaj od njihovega flavouring systema pa si zadevo "cukraš" po lastnem okusu.
Aja, splača se gledat dnevne akcije.
Če vseeno cvikaš kupiš poleg nekaj od njihovega flavouring systema pa si zadevo "cukraš" po lastnem okusu.
Aja, splača se gledat dnevne akcije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
No pa sem naročil robe za 100€. Koliko časa približno traja dostava? Pa kolikor sem videl, dostavlja DPD? Se pravi, če me ne bo doma, bom moral do njihovega skladišča na Celovško...
LeQuack ::
Pismo, sam pa gre kar nekaj denarja za to. :) 100€/mesec po malem :)
Ni spet tako grozno. Recimo, da hodiš na fitnes 4-5x tedensko, kar je že veliko, to je nekje slabih 20 obiskov, vsakič po treningu vzameš nekje 2 merice (60g), ali pa 1 pred in 1 po treningu, to pomeni 1200g mesečno, v tisti kanti pa je nekje 2x toliko (45€ za 2,3kg Optimum Nutrition). Torej te taka normalna poraba proteinov stane tam 25€/mesec. In to je dosti za neko ne preveč hitro ali ekstremno pridobivanje mišic. Seveda imaš lahko še ducat preparatov zraven, kreatin, kompleksne ogljikove hidrate, CLA in podobno. Zgornje meje skoraj ni, vprašanje pa koliko ti to na koncu res pripomore.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
No odvisno kolko tega jemlješ. Sam furma 40-45g B zjuraj s kosmiči (B ne g praha) po treningu enako dozo le da flikem noter še en 50g maltodextrina.
2,5Kg mi gre nekje v enem mesecu b.p.
Ostalih dodatkov pa ima še:
- l-carnitine v prahu
- creatin ethyl ester v prahu
- tribulus pro (za tiste ki niste več mladeniči je prav fajn stvarca, pa še žena je happy posredno)
Tako da neke hudobije ni, cenovno gledano.
Ene 70€ na grobo za dodatke. Prej manj kot več.
Za hrano gre mnogo več. :)
2,5Kg mi gre nekje v enem mesecu b.p.
Ostalih dodatkov pa ima še:
- l-carnitine v prahu
- creatin ethyl ester v prahu
- tribulus pro (za tiste ki niste več mladeniči je prav fajn stvarca, pa še žena je happy posredno)
Tako da neke hudobije ni, cenovno gledano.
Ene 70€ na grobo za dodatke. Prej manj kot več.
Za hrano gre mnogo več. :)
bajsibajsi ::
Je Scivation OK firma?
Do zdaj sem najveckrat narocil SAN, vendar ker jih nazadnje nisem dobil, sem kupil whey od Scivation.
Pri SAN proteinskemu isolatu mi je vsec, da je 93% (kupoval sem tisto cca 15 evrov drazjo verzijo, okoli 50 evrov za 2,2kg). Vem da so pri Flexu imeli se ene cca. 80% in kakih 15 evrov ceneje. Nimam pojma kaj se bolj splaca.
Do zdaj sem najveckrat narocil SAN, vendar ker jih nazadnje nisem dobil, sem kupil whey od Scivation.
Pri SAN proteinskemu isolatu mi je vsec, da je 93% (kupoval sem tisto cca 15 evrov drazjo verzijo, okoli 50 evrov za 2,2kg). Vem da so pri Flexu imeli se ene cca. 80% in kakih 15 evrov ceneje. Nimam pojma kaj se bolj splaca.
Pomoje je za nadpovprečenga rekreativca povsem dovolj dober whey koncentrat. Veliko te šare na spletu je prvovrsten nateg (če upoštevamo cena/efekt).
Temelj prehrane športnika je e tako imenovana "trda" hrana. Brez nje lahko furaš (zapraviš) kar hočeš od dodatkov pa bodo rezultati krepko pod pričakovanji.
Sam prisegam na kvaliteten koncentrat, kreatin (CEE verzijo), mutivitaminske tablete in zajetno količino vitamina C (300-500% RDA) večkrat dnevno ter zeleni čaj (ne iz filter vrečk) ter vir kvalitetnih maščob (arašidovo maslo v mojem primeru hladno mleto brez aditivov) občasno omega 3.
Je še kar nekaj drugih uporabnih dodatkov a zgoraj našteti so nekje splošno priznani kot najbolj učinkoviti. Ostalo pa po lastni presoji.
Še mali nasvet za tiste ki morda tega ne vedo... Spanje je zelo pomembno. Vsaj 7-8 ur, da ima telo dovolj počitka za obnovo. Pri enih več pri enih manj.
Pa izogibajte se alkohola. Ni trba ga črtat,a pijančevanja po petkovih treningih so lepa brca v rit.
Temelj prehrane športnika je e tako imenovana "trda" hrana. Brez nje lahko furaš (zapraviš) kar hočeš od dodatkov pa bodo rezultati krepko pod pričakovanji.
Sam prisegam na kvaliteten koncentrat, kreatin (CEE verzijo), mutivitaminske tablete in zajetno količino vitamina C (300-500% RDA) večkrat dnevno ter zeleni čaj (ne iz filter vrečk) ter vir kvalitetnih maščob (arašidovo maslo v mojem primeru hladno mleto brez aditivov) občasno omega 3.
Je še kar nekaj drugih uporabnih dodatkov a zgoraj našteti so nekje splošno priznani kot najbolj učinkoviti. Ostalo pa po lastni presoji.
Še mali nasvet za tiste ki morda tega ne vedo... Spanje je zelo pomembno. Vsaj 7-8 ur, da ima telo dovolj počitka za obnovo. Pri enih več pri enih manj.
Pa izogibajte se alkohola. Ni trba ga črtat,a pijančevanja po petkovih treningih so lepa brca v rit.
Ramon dekers ::
eh paziš samo dovolj velik vnos beljakovin, tuna, piščanec, jajca, etc + hidrati. Zraven pa prašek po treningu in mogoče kak kazein pred spanjem. Več ne rabiš. Z merjenjem na grame naj se pa BB jebejo.
No ja začetniki naj tudi tehtajo, da bodo vsaj imeli občutek kolko so zaužili (ponavadi premalo).
Ramon dekers je izjavil:
eh paziš samo dovolj velik vnos beljakovin, tuna, piščanec, jajca, etc + hidrati. Zraven pa prašek po treningu in mogoče kak kazein pred spanjem. Več ne rabiš. Z merjenjem na grame naj se pa BB jebejo.
Poleg BB tudi tisti ki bi radi izgubili odvečno maščobo brez da jim pobere večji del mišične mase. Odvisno od ciljev. Če hoče nekdo odstotek telesne maščobe spravit po 12% bo moral še kako pazit kaj, kje, kako če mu mati narava ni extra naklonjena.
Mimogrede, danes je že 2 dneva odkar sem oddal naročilo na BulkPowders, tako da naslednji teden gotovo poročam kakšna je roba ;)
Tilen ::
Z veliko žlico. 900g Whey v 3 minutkah :D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Retardiranec deluxe. Verjetno si bo polge možganov (ki mu ne služijo preveč dobro) fental še ledvica četudi samo za te "stunt show"-e.
Danes sem dobil pošiljko iz BulkPowders.
Zelo preprosta a lična in praktična embalaža.
Whey brez okusa:
Zelo navdušen nad njim, saj sem se bal da bo res zanič ampak je zeloo piten. Okus je tak kakor mleko z malo putra (to mi pride na misel). Nič kakšne resne grenkobe ali pa okusa po gnilih jajcih. Pomoje bom od sedaj naprej naročal samo tole.
Probal sem ga dat na dno shakerja in vodo čez in se ni nič prijel.
Whey z okusom vanilije:
Blag a dober okus. Spominja na tiste vanilije ki so dodane kapučinom (brez okusa kave seveda). Okus ni tako cukrast kot Biotechevi... in se mi zdi da je tak da se ga človek težko naveliča.
Pri temu sem probal ga zmešat z žlico in je šlo brez problema :)
Še nekaj opažanj:
Natančno sem preveril aminokislinski profil z biotechevim (ki naj bi mel notri še izolat in posebej dodan še extra glutamin) in so razlike minimalne pa še to praktično vse v prid BulkPowders.
Poleg tega tudi ta whey z okusom nima aspartama prav tako nima nobenih umetnih barvil (meni je to plus).
Naročil sem še Omega3. Sem tudi že stestiral. Vzel sem 4 z obrokom in se mi ni prav nič rigalo gor po ribah (se mi včasih zgodi). Potem pa sem še male pakunge bolj za probo Beta alanin ter nek multivitamin/mineral/oksidant. Tega pa še nisem sprobal.
Zelo preprosta a lična in praktična embalaža.
Whey brez okusa:
Zelo navdušen nad njim, saj sem se bal da bo res zanič ampak je zeloo piten. Okus je tak kakor mleko z malo putra (to mi pride na misel). Nič kakšne resne grenkobe ali pa okusa po gnilih jajcih. Pomoje bom od sedaj naprej naročal samo tole.
Probal sem ga dat na dno shakerja in vodo čez in se ni nič prijel.
Whey z okusom vanilije:
Blag a dober okus. Spominja na tiste vanilije ki so dodane kapučinom (brez okusa kave seveda). Okus ni tako cukrast kot Biotechevi... in se mi zdi da je tak da se ga človek težko naveliča.
Pri temu sem probal ga zmešat z žlico in je šlo brez problema :)
Še nekaj opažanj:
Natančno sem preveril aminokislinski profil z biotechevim (ki naj bi mel notri še izolat in posebej dodan še extra glutamin) in so razlike minimalne pa še to praktično vse v prid BulkPowders.
Poleg tega tudi ta whey z okusom nima aspartama prav tako nima nobenih umetnih barvil (meni je to plus).
Naročil sem še Omega3. Sem tudi že stestiral. Vzel sem 4 z obrokom in se mi ni prav nič rigalo gor po ribah (se mi včasih zgodi). Potem pa sem še male pakunge bolj za probo Beta alanin ter nek multivitamin/mineral/oksidant. Tega pa še nisem sprobal.
gendale ::
naroči naslednjič še http://www.bulkpowders.co.uk/product.ph... in zmeši z malo alkohola :)
El Diego ::
Fantje a mi lahko kdo sporoči(lahko tudi po ZS) katera firma v izdelke deva nižje kvalitetne beljakovinske vire(mleko v prahu, kolagen), ker res ne bi rad kupoval "škart" robe.
lp
lp
Ni simpl odgovora. Velikokrat je faktor cena/kvaliteta. Če je cena/kvaliteta v prid ceni je možnost visoka da dobiš nizkokakovosten izdelek.
Iz zanesljivega vira vem da je:
http://www.popolnaprehrana.si/index.php...
spodobna roba.
Iz zanesljivega vira vem da je:
http://www.popolnaprehrana.si/index.php...
spodobna roba.
muc3k ::
V primeru,da koga zanima nakup proteinov in drugih dodatkov iz tujine me lahko kontaktira. S kolegi in določenimi fitnes trenerji smo se povezal in naročujemo zadeve iz myprotein.com. Ker vzamemo večje količine imamo maksimalne popuste in pridejo zadeve res poceni. Poštnine ponavadi ni ali pa 1€na osebo. Narocujemo vsak teden ali na 14dni odvisno od potreb. Kupujemo pa res samo tisto kar je visokokvalitetno. Whey-e za 30€ ali manj 2,5kg (vecje količine 5kg so še ceneje, zadeve brez okusa pravtako), izolati 40€ 2,5kg (brez okusa 4kg 50€), glutamin 1kg 20€, kreatin 1kg 12€, omega 3 1000kom 35€ (250kom 11€)...to so samo doloceni primeri,ki jih najvec nakupujemo. Dobimo pa tudi posebne akcijske ponudbe,ki jih ostali uporabniki ne morejo koristiti. Če koga zanima naj mi piše na kgrabnar@hotmail.com
Fukomuko ::
Za omega 3 nism prepričan,ker me trenutno ni na računalniku. Mislim,da so te klasične,ki se prodajajo. Iste kot the-omega3. 250kom je pa okol 12€. Zma je pa kolker se od zadnjega nakupa spomnem okoli 13€ 90kom. Nižja cena kot kjerkoli pri nas in večja količina. Majo pa tudi ZMA 270kom te so pa še ceneje. Vse razn bcaa je ceneje. Določene sestave so pa identične sestavam slovenskim proizvajalcem ampak od 30-50% nižja cena. Ista vsebina,druga pakunga. =) V Sloveniji so dajatve višje in trgovci brez takšnih cen kot jih imajo nebi zmogl preživet, zato nastopa takšna razlika.
muc3k, omega-3 so 30% EPA/DHA? Koliko pa pride ZMA?
Še ena zanimiva tabela
Hi Tec se mi definitivno zdijo best buy v Sloveniji, menda je tudi količinski popust, ampak nisem čisto prepričan.
Pa to je iz pamtiveka. "Proizvajalci" so vmes že 3x menjali dobavitelje osnovne surovine in sladil. :)
turk1990 ::
Spodaj na sliki piše, da so podatki od 16.10 2011. Nevem če se je od takrat že veliko spremenilo...
Fukomuko ::
Sem na hitro preveril in podatki kar držijo. Kvečjemu je kdo podražil, ker se je nabavna cena wheya dvignila v zadnjem času.
@muc3k: koliko bi pa prišla dodatno poštnina do MB, če bi zraven vas naročil?
@muc3k: koliko bi pa prišla dodatno poštnina do MB, če bi zraven vas naročil?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Fukomuko ()
Kot vse kaže bomo vzel večje količine true whey-a 2270, whey izolata 2,5kg, impact whey brez okusa 5kg, glutamin 1kg pa še posamezne whey-e. Če ma kdo namen oz če rabi nardim naročilo v sredo do 22ure.
gendale ::
kakšna pride končna cena če za true whey 2270?
a je važno kateri okus vzamem in kateri so dobri?
plačilo vnaprej ali šele ko pride roba?
a je važno kateri okus vzamem in kateri so dobri?
plačilo vnaprej ali šele ko pride roba?
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Okusi so za vsakega drugačni. Tukaj ni univerzalnega recepta kaj je dobro. Osebno sem slajenih sirotk naveličan dosmrtno. Že lep cajt furam le "natural" oz nesladkane. Pa še več g B je na maso proizvoda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
Whey mislim, da je okoli 28€, ni me doma kjer mam ponudbo. Okusi so vsi dobri, še nismo slabega vzel. Mešajo se odlično. Zdej, če maš manjše zaloge ti lahko js založim, če pa več kot 100€ pol se pa dogovorima. (glede na to, da se še ne poznama osebno)
Nevtral okusi so bolj bogati res je, pa še ceneje so. 5kg brez okusa 82% whey bo prišel okoli 43€, izolat whey 4kg max 52€(ponavadi je ceneje odvisno od kosov).
More bit pa jasno, da se ne prodaja kot prodajalna ampak mamo skupno naročilo in vsak plača svoj del računa, (original račun dobljen ob plačilu)da nebi blo kakih komplikacij al pa namigovanj o preprodaji. =)
Naročil bomo whey 2270g (okoli 28€), izolat 2,5kg (37€), whey brez okusa 5kg 43€, glutamin 1kg 19€, mandljevo maslo 11€ 1kg pa še določene drobnarije. Če koga še kej zanima lahka piše...
Nevtral okusi so bolj bogati res je, pa še ceneje so. 5kg brez okusa 82% whey bo prišel okoli 43€, izolat whey 4kg max 52€(ponavadi je ceneje odvisno od kosov).
More bit pa jasno, da se ne prodaja kot prodajalna ampak mamo skupno naročilo in vsak plača svoj del računa, (original račun dobljen ob plačilu)da nebi blo kakih komplikacij al pa namigovanj o preprodaji. =)
Naročil bomo whey 2270g (okoli 28€), izolat 2,5kg (37€), whey brez okusa 5kg 43€, glutamin 1kg 19€, mandljevo maslo 11€ 1kg pa še določene drobnarije. Če koga še kej zanima lahka piše...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KATERE PROTEINE (WHEY)Oddelek: Loža | 19434 (8011) | ramiz?! |
» | Prehranska dopolnila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28057 (24461) | kakob |
» | Proteini.si mnenjeOddelek: Šport | 12532 (8097) | Steinkauz |
» | Skuta namesto proteinovOddelek: Šport | 9584 (8640) | Looooooka |
» | MAMMUT proteiniOddelek: Loža | 9365 (8598) | alexa-lol |