Forum » Strojna oprema » Prenosnik se polni samo ko je ugasnjen
Prenosnik se polni samo ko je ugasnjen
zanco33 ::
Imam sledeč problem:
Lastim si Acer Aspire 5520G. Prenosnik se polni le če je ugasnjen,ko ga prižgem pa začneta utripati obe lučki(za baterijo in on/off lučka). Polnilec pa je čisto nov,star en dan.
Je mogoče komu kaj jasno kaj bi bilo narobe??
Za odgovore hvala že vnaprej
LP
Lastim si Acer Aspire 5520G. Prenosnik se polni le če je ugasnjen,ko ga prižgem pa začneta utripati obe lučki(za baterijo in on/off lučka). Polnilec pa je čisto nov,star en dan.
Je mogoče komu kaj jasno kaj bi bilo narobe??
Za odgovore hvala že vnaprej
LP
žana ::
Živjo. jaz imam prenosnika 1 teden pa mi z enkratnim polnjenjem dela dobri 2 uri ali celo več če nimam vklopljenega interneta..me pa zanima, kako dolgo povprečno zdrži baterija da jo je potrebno zamenjati?
Play music with real instruments.
Premalo močen ne verjamem,da bi bil,ker mi je včeraj zvečer še normalno polnil. Ko ga prižgem še nekaj sekund gori lučka za delovanje baterije nato pa ugasne in se ne prižge več. Mogoče kakšna napaka na sistemu??
Rippy ::
Na koliko % je baterija, ko se zadeva preneha polniti? Če je precej visoka (95% ali več) je to normalno.
Napolni se do konca,do 100% vendar se ne polni sproti. Baterija se samo prazni in se prične polniti šele ko ga ugasnem. To se mi je dogajalo tudi prej pri prejšnjem polnilcu ampak sem z rahlim premikom to rešil in je deloval normalno. Je mogoče poškodovan vhod za polnjenje???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19684 (7120) | specing |
» | Težave z baterijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1325 (1014) | urostech |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8648 (7157) | Steinkauz |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 8110 (7703) | Marilyn |
» | Acer aspire 1360 se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1558 (1409) | Pyr0Beast |