Forum » Pomoč in nasveti » Overburn in DMA
Overburn in DMA
waters ::
Zanima me ali obstaja preprost programček, kateri bi prepoznal za koliko lahko overburnam posamezen CD. Nebi rad uničil pekača pa tudi CD - jov. Druga zadeva je pri Nerotu, moti me da je zapis v minutah ne pa v mb. Ali je mogoče kje videti v mb.
Kaj se zgodi če vključiš DMA in kaj pomeni.
LP
Kaj se zgodi če vključiš DMA in kaj pomeni.
LP
Boky ::
Feurio.
Dma vklopi, ker ti bo to razbremenilo procesor ob delovanju diska(cd-roma,dvd-ja...).
Dma vklopi, ker ti bo to razbremenilo procesor ob delovanju diska(cd-roma,dvd-ja...).
dexter_II ::
ena povezava pod overburning mas
Dej povej poj koliko si najvec spravil z nero-tom na en cd.
Ke jest mam samsunga pa mam originalno roxio zraven,pa mi vec spece kot nero na cdrw.???
Z roxiom na traxdata (feurio test pokaze 82min,smartbuy cdrw imajo 81.5min).
Sem ze 735mb posnel,kar mi pri nerotu ni ratal (ceprav vklopljen overburning na 82min)
Wird,dude!
Dej povej poj koliko si najvec spravil z nero-tom na en cd.
Ke jest mam samsunga pa mam originalno roxio zraven,pa mi vec spece kot nero na cdrw.???
Z roxiom na traxdata (feurio test pokaze 82min,smartbuy cdrw imajo 81.5min).
Sem ze 735mb posnel,kar mi pri nerotu ni ratal (ceprav vklopljen overburning na 82min)
Wird,dude!
Boky ::
Jaz sem se vedno spravil z nerotom toliko min(za rezervo dam par sekund manj) muzike na cd, kot mi je feurio izmeril.
Koliko muzike sprsavis na cd je pa cisto odvisno od medija samega. Na 90+ smartbuye sem recimo lahko zapekel 95min muzike. Podatkovne CD-je pa ne overburnam, ker se ne splaca oz. ne rabim.
Aja, moja pecia pa je prasatri teca 55s(4speed)!
Se nekaj glede testiranja cd-jev. Na kolegovem teac-u 40X je tako nero cd speed kot feurio napacno izmeril velikost medijev, ce sem testiral z hitrostjo vecjo ko 8X.
Koliko muzike sprsavis na cd je pa cisto odvisno od medija samega. Na 90+ smartbuye sem recimo lahko zapekel 95min muzike. Podatkovne CD-je pa ne overburnam, ker se ne splaca oz. ne rabim.
Aja, moja pecia pa je prasatri teca 55s(4speed)!
Se nekaj glede testiranja cd-jev. Na kolegovem teac-u 40X je tako nero cd speed kot feurio napacno izmeril velikost medijev, ce sem testiral z hitrostjo vecjo ko 8X.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 700 MB CDRW?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1467 (1147) | SasoS |
» | Overburn ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1715 (1380) | StratOS |
» | Owerburning z Teac CDRW 40XOddelek: Strojna oprema | 1142 (888) | grizli123 |
» | Datoteka večja od 702MbOddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1753) | Mr.B |
» | TEAC CD-RWOddelek: Programska oprema | 1685 (1428) | Boky |