Forum » Kaj kupiti » LCD LED TV
LCD LED TV
RobynHood ::
Pozdravljeni,
glede na to, da sem laik na tem področju se obračam na vas. Kupujem TV, dovoljen budget s strani boljše polovice je 1000€.
Na vas se obračam, če mi lahko pomagate kaj bi bila najboljša izbira za ta denar. Zanima me tudi ali se splača doplačati še kakšnih 100€ in kupiti 3D varianto?
Za vso pomoč se vam iskreno zahvaljujem...
aja...TV je lahko nov, lahko pa tudi rabljen,...
glede na to, da sem laik na tem področju se obračam na vas. Kupujem TV, dovoljen budget s strani boljše polovice je 1000€.
Na vas se obračam, če mi lahko pomagate kaj bi bila najboljša izbira za ta denar. Zanima me tudi ali se splača doplačati še kakšnih 100€ in kupiti 3D varianto?
Za vso pomoč se vam iskreno zahvaljujem...
aja...TV je lahko nov, lahko pa tudi rabljen,...
SavoKovac ::
fpbs ::
Mislim, da je najbolje, da se najprej odločiš, kakšno diagonalo , glede na razdaljo gledanja potrebuješ.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača kupiti ta prenosni računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2367 (1880) | care20 |
» | Nakup 5.1 zvočnikov ali stereo zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1625 (1277) | čuhalev |
» | Kateri telefon kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2358 (1802) | Adrijan0 |
» | Kateri prenosnik za 1KEUR in kdaj kupitiOddelek: Kaj kupiti | 853 (853) | Backup22 |
» | 6800GT -> 7800Oddelek: Kaj kupiti | 1046 (956) | Sami |