Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik za 1KEUR in kdaj kupiti
Kateri prenosnik za 1KEUR in kdaj kupiti
sax15 ::
Kupujem prenosnik za cca 1000EUR, pa me zanima kaj mi svetujete?
Nekaj v stilu 17', Intel Core 2 Duo, RAM 2G , vsaj 160G HD, ATI ločena grafika.
Zanima me tudi ali se splača kupiti pred božičnimi prazniki, med božičnimi prazniki ali po njih? Pravijo, da neumni kupujejo med božičnimi prazniki?
lp SaX
Nekaj v stilu 17', Intel Core 2 Duo, RAM 2G , vsaj 160G HD, ATI ločena grafika.
Zanima me tudi ali se splača kupiti pred božičnimi prazniki, med božičnimi prazniki ali po njih? Pravijo, da neumni kupujejo med božičnimi prazniki?
lp SaX
suntrace1 ::
Kot da si svojo konfiguracijo prepisal iz reklamnega letaka, ki sem ga danes bral - ne vem zakaj tud ne kupiš, če si to storil.
suntrace1:
Ne, konfiguracijo sem napisal kar tako na pamet, glede na to kar naj bi mi zadostovalo in ni obvezujoča.
Je pa res, da verjetno za 1kEUR ne morn dobiti dosti boljše konfiguracije od te.
Želim tudi vedeti, kaj vi preferirate (kakšno konfiguracijo), Intel vs. AMD, ATI vs. nVidea, kjein kdaj se izplača nakup, pri nas ali v tujini.
ps. prosi če mi poveš še na katerem letaku si to videl (jaz jih namreč že dolgo mečem naravnost v koš), da si zadevo ogledam.
Galaxy:
hvala za link.
lp SaX
Ne, konfiguracijo sem napisal kar tako na pamet, glede na to kar naj bi mi zadostovalo in ni obvezujoča.
Je pa res, da verjetno za 1kEUR ne morn dobiti dosti boljše konfiguracije od te.
Želim tudi vedeti, kaj vi preferirate (kakšno konfiguracijo), Intel vs. AMD, ATI vs. nVidea, kjein kdaj se izplača nakup, pri nas ali v tujini.
ps. prosi če mi poveš še na katerem letaku si to videl (jaz jih namreč že dolgo mečem naravnost v koš), da si zadevo ogledam.
Galaxy:
hvala za link.
lp SaX
Scarface ::
Iz lastnih izkušenj predlagam nič drugega kot HP prenosnike. In definitivno ne AMD ampak CoreDuo. Seveda je dobro imeti čimveč RAM-a in zadosten trdi disk.... ločena grafika je pa potrebna samo če boš igral novejše igre.
Sam sem marsikatero igro lahko brez težav igral tudi na integrirani grafiki....
Kupi pri nas in doplačaj še HP podaljšanje garancije na 3 leta, ker se v nasprotnem primeru rado zgodi, da gre ravno po enem letu kakšna stvar :)
Sam sem marsikatero igro lahko brez težav igral tudi na integrirani grafiki....
Kupi pri nas in doplačaj še HP podaljšanje garancije na 3 leta, ker se v nasprotnem primeru rado zgodi, da gre ravno po enem letu kakšna stvar :)
Been there, done that....
jimyboy ::
Dlje ko bo čakal, več časa bo brez prenosnika. V računalništvu se ne splača nikol čakat, ker lahko čakaš v nedogled. Če imaš denar kupi in konec.
Poglej tudi za Dell,Asus,Acer...
Poglej tudi za Dell,Asus,Acer...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jimyboy ()
Kakšni se pa vam kaj zdijo MSI-jevi prenosniki? Pred časom smo v podjetju kupovali prenosnike in so bili MSI-jevi full ugodni (cenovno in glede na konfiguracijo), pa do sedaj tudi ni bilo z njimi težav.
Kaj pa vaše izkušnje z drugimi firmami (Acer, HP, Dell, ...)?
Kaj pa vaše izkušnje z drugimi firmami (Acer, HP, Dell, ...)?
Backup22 ::
Probaj nekje stisnit 200€, pa imaš Della ali Acerja (BigBang in drugje) z Gf8600, 2Gb RAMa, c2d... Pri Dellu imaš tudi 9 celično baterijo...
//
Hvala za vaše nasvete!
Zanima me pa še ali kupiti 15/15.4'' ali 17'' in kakšne so kaj vaše izkušnje z bright screen?
Zanima me pa še ali kupiti 15/15.4'' ali 17'' in kakšne so kaj vaše izkušnje z bright screen?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7679 (6163) | Jan987 |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6198 (4928) | sw0rdfish |
» | Dual core prenosniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7087 (5071) | _marko |
» | Kateri prenosnik ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5099 (3968) | _marko |