Forum » Pomoč in nasveti » youtube
youtube
soldier111 ::
Zakaj na youtube-u ko dam filmčk gor ni čez cel okenček . ( na levi in desni strani je črno ) .. . delal filmčk windows live movie maker .... probal 480p ,720 p ... nwm no prosim pomagajte !!
soldier111 ::
Sem probal na standard in Widescreen pa ni čez cel ekran ...
bluefish : je to treba nastavit na kameri/fotoparatu ?
bluefish : je to treba nastavit na kameri/fotoparatu ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: soldier111 ()
Nemixxx ::
Lp!
Bom uporabu kar to temo uglavnem imam problem ko uplodam svoj remix na youtube mi ga blokirajo napiše pa tole
""Dj Nemix-Power Mix 2011"
Videoposnetek vsebuje vsebino partnerjev UMG in EMI, od katerih ga je nekdo v vaši državi blokiral zaradi avtorskih pravic."
Vaš videoposnetek Dj Nemix-Power Mix 2011 morda vključuje vsebino v lasti ali upravljanju teh subjektov:
Subjekt: UMG Vrsta vsebine: Snemanje zvoka
Subjekt: EMI Vrsta vsebine: Snemanje zvoka
Zato je vaš videoposnetek blokiran na teh mestih:
Afghanistan, Albania, Algeria, American Samoa..................
http://www.youtube.com/user/DjNemixXx?f...
A sploh zato obstaja rešitev?
Bom uporabu kar to temo uglavnem imam problem ko uplodam svoj remix na youtube mi ga blokirajo napiše pa tole
""Dj Nemix-Power Mix 2011"
Videoposnetek vsebuje vsebino partnerjev UMG in EMI, od katerih ga je nekdo v vaši državi blokiral zaradi avtorskih pravic."
Vaš videoposnetek Dj Nemix-Power Mix 2011 morda vključuje vsebino v lasti ali upravljanju teh subjektov:
Subjekt: UMG Vrsta vsebine: Snemanje zvoka
Subjekt: EMI Vrsta vsebine: Snemanje zvoka
Zato je vaš videoposnetek blokiran na teh mestih:
Afghanistan, Albania, Algeria, American Samoa..................
http://www.youtube.com/user/DjNemixXx?f...
A sploh zato obstaja rešitev?
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nemixxx ()
MonkeyHead ::
Malo obujam temo.
Ima še kdo drug težave z youtubom? Meni zelo počasi oz. nikakor ne loada youtube videjev. Telefon ali računalnik povsod enako - z ali brez routerja. 360p še nekako gre 720p pa res moraš pustit like 10 min da se kolko tolko naloada.
Linija je 4/512 kabelska.
Ima še kdo drug težave z youtubom? Meni zelo počasi oz. nikakor ne loada youtube videjev. Telefon ali računalnik povsod enako - z ali brez routerja. 360p še nekako gre 720p pa res moraš pustit like 10 min da se kolko tolko naloada.
Linija je 4/512 kabelska.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92578 (799) | sfaljk |
» | Prvi televizor z ločljivostjo 8K (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 28339 (19845) | Kaj |
» | Youtube "kariera" (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10466 (7593) | Unknown_001 |
» | Studio Gong d.o.o. jemlje tuje videoposnetke za svojeOddelek: Loža | 5240 (4053) | čuhalev |
» | Youtube zelo počasen (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10852 (7895) | HeMan |