Forum » Zvok in slika » Bluray predvajalnik z DLNA dostopom, za uporabo brez TV zaslona
Bluray predvajalnik z DLNA dostopom, za uporabo brez TV zaslona
miranb ::
Torej,
iščem en zunanji predvajalnik (po možnosti bluray, lahko je pa tudi brez), ki bi bil za mojo drago, beri čimbolj preprost za uporabo z daljincem.
pogoj je dlna podpora, da bi se povezal na moj win7 NAS.
ve kdo za kaj takega?
primer uporabe: Najljubša se vsede, vzame daljinec v roke, gre na zbirko MP3-jev, ki so v NAS-u, izbere komade in uživa v prijetni glasbi
:)
iščem en zunanji predvajalnik (po možnosti bluray, lahko je pa tudi brez), ki bi bil za mojo drago, beri čimbolj preprost za uporabo z daljincem.
pogoj je dlna podpora, da bi se povezal na moj win7 NAS.
ve kdo za kaj takega?
primer uporabe: Najljubša se vsede, vzame daljinec v roke, gre na zbirko MP3-jev, ki so v NAS-u, izbere komade in uživa v prijetni glasbi
:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametna sobaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5609 (2185) | SonoR |
» | Prednosti medijskih predvajalnikov pred računalnikomOddelek: Zvok in slika | 2795 (2372) | jype |
» | Mede8er MED500X Full HD Network Media Player (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12602 (10200) | upgrade |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5951 (4524) | kulSMS |
» | Odklepanje avta na daljavo prek GSM (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12164 (10154) | Ejsi_Disi |