Forum » Pomoč in nasveti » Problem s tiskalnikom
Problem s tiskalnikom
Nemixxx ::
Lp
Kdo ve zako k začnem neki printat pa sprinta do polovice papir pol pa napiše (paper is jammet)kao da se je zataknu ampak se sploh ne in to čist vsakič napiše ga dam ven in spet isto pri drugem?
No če kdo ve mi naj prosim pove
Hvala
Kdo ve zako k začnem neki printat pa sprinta do polovice papir pol pa napiše (paper is jammet)kao da se je zataknu ampak se sploh ne in to čist vsakič napiše ga dam ven in spet isto pri drugem?
No če kdo ve mi naj prosim pove
Hvala
technolog ::
jammet? Vsak dan se naučim kake nove angleške besede :)
Drugače boš pa moral kaj več povedat o problemu.
Drugače boš pa moral kaj več povedat o problemu.
ja nimam kej več povedat...Tiskalni je Epson sx410 do sedaj je vse normalno delovalo to napako sem opazil po novi namestitvi windowsa sam po moji logiki to nemore biti dobene povezave ali pač?Zdej pa ko začenm kopirat mi ga potegne začne printat nato pa napiše da se je papir zataknil in se vse ustavi pol ga pa ven potegnem pa če dam spet znova printat spet isto napako javi??
s1m0n ::
Omogoča ta Espon kopiranje brez uporabe računalnika ? Toraj direktno na tiskalniku ?
PS: Probaj ga spihat, mogoče pa je senzor za papir umazan!
PS: Probaj ga spihat, mogoče pa je senzor za papir umazan!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
omogoča sam rabiš spominsko kartico katere pa nimam :S oz. jo mam sam ne v taki velikosti
to sm pa bral ja da je možno da je kej umazan senzor sam s čem ga naj spiham kr nimam dobenga kompresorja ali kaj podobnega?
"Šraufanje pa itak ne pride u poštev k bom iz tiskalnika transformerja naredu"
to sm pa bral ja da je možno da je kej umazan senzor sam s čem ga naj spiham kr nimam dobenga kompresorja ali kaj podobnega?
"Šraufanje pa itak ne pride u poštev k bom iz tiskalnika transformerja naredu"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ali mora imeti tiskalnik vse barve?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9014 (8398) | Brane22 |
» | Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17333 (15452) | SLO_Matej |
» | Canon PIXMA iP4200Oddelek: Kaj kupiti | 4094 (1892) | gyga |
» | Nov članek: Polnjenje Canon CLI-8x kartušOddelek: Novice / Nova vsebina | 5127 (3761) | TESKAn |
» | Epson C62 ne vleče papirjaOddelek: Strojna oprema | 1156 (1116) | Brane2 |