Forum » Pomoč in nasveti » priključitev VU metra
priključitev VU metra
Rok 93 ::
Zanima me kako bi priključil VU meter.
VU meter je digitalen iz 10-ih ledic ima priključni sponki+,-(6-12V) in pa sponki vhoda signala tudi +,-.
Zanima me če se ga da priključiti sploh direktno na radio oz. stolp pa, če gdo ve kako bi ga lahko priključil na računalnik (zvočno kartico).
Na napajalno sem priklopil baterijo na vhose sem pa priključil sponke iz stolpa pa ni delalo zanima me kaj je narobe.
Prosim za pomoč
VU meter je digitalen iz 10-ih ledic ima priključni sponki+,-(6-12V) in pa sponki vhoda signala tudi +,-.
Zanima me če se ga da priključiti sploh direktno na radio oz. stolp pa, če gdo ve kako bi ga lahko priključil na računalnik (zvočno kartico).
Na napajalno sem priklopil baterijo na vhose sem pa priključil sponke iz stolpa pa ni delalo zanima me kaj je narobe.
Prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim mojstra za led diode =) za nasvetOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2166 (1818) | ;-) |
» | Prikaz napetostiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2027 (1738) | gumby |
» | kako se veze VU meter ??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1587 (1316) | iNN |
» | Analogni Stereo VU MeterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2217 (2080) | Lio |
» | ZAKLENJEN AUDIO CD !! ???????Oddelek: Pomoč in nasveti | 904 (689) | andreju |