» »

Za vse zvokovne mačke?

Za vse zvokovne mačke?

pajek ::

Tako imam matično ploščo epox 8k5a2 z integrirano zvočno kartico ... drugo itak ni pomembno ...

Imam zasebni lokal za zasebne žurke ... operacijski sistem windows XP zdej me pa zanima?

Iz grafične na plošči sem normalno povezal v ojačevalec in mešalno mizo in ko poženem winamp vse normalno špila ...pač si narediš poljubno zbirko in to je to! ... zanima me ali je možno:da ko se predvaja ena skladba in jo je normalno slišat pa zvočnikih - ali lahko jast naslednjo poslušam potiho na slušalkah NEODVISNO??

Torej preprosto gre zato, do sem jast za mešalno mizo - normalno se predvaja komad in ga vsi slišijo, jast pa bi tačas zbral naslednjo skladbo in jo poslušal na slušalkah neodvisno? ... torej dva winampa .. samo verjetno bo tule tudi zvočno treba menjat ?

zakaj to delam'...zato ker imam čez 6000 mp3 -jev pa vseh nepoznam pa bi skladbo prejle rad slišal - potiho na slušalkah in jo potem sputil !??

Kakšne ideje? .... verjetno tale zvočna na plati nebo v redu? .. samo katero mi priporočate?, katera to podpira?...kako pa je z dvemi neodvisnimi winampi?

upam da ste me razumeli ... to pride malokrat v poštev, ampak vseeno se najde situacija ....

tenx..pa lep pozdrav ...

tha_man ::

Rešitev sta dve zvočni: izhod ene daš na mešalko, na drugo pa vštekaš slušalke. Tud nekateri programi za miksat že interno podpirajo tako konfiguracijo.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

pajek ::

tha_man ... tenx !

Morda mi znaš še povedat ime kakega takega programa ... bi ti bil zlo hvlaležen ... !!

tenx

Tr0n ::

Meni najljubsi mixer: Native Instruments Traktor, ali pa BPM Studio,...

tha_man ::

To je to :)
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri dj program izbrati

Oddelek: Zvok in slika
71082 (986) Turboslav
»

Računalnik in domači disko