» »

Gimnazija Jurija Vege Idrija

Gimnazija Jurija Vege Idrija

Rudi:D ::

Živjo!

Jaz sem se vpisal na to šolo. Zato bi vas prosil da mi poveste čim več o tej šoli, še posebej pa vaše ali prijateljeve izkušnje s to šolo. Zanima me tudi, če je tej gimnazije matematika res tako težka kot pravijo.:D

Lp

St235 ::

Gimnazija kot gimnazija. Osebno jo nisem obiskoval kot dijak ampak sem nekaj časa tam delal v študentskih letih. Sta pa tako moja punca kot njen brat to gimnazijo obiskovala in v ničemer ne izstopa. Uspeh na maturi je nadpovrpečen (vsaj takrat je bil), program je pa program. Če si iz tistih koncev je pa to tako ali tako edina izbira, poleg vsakodnevne vožnje v ljubljano.

kihc ::

IMO šolo ocenjevat je brezveze.

Šola ima par res dobrih, par katastrofalnih ter večino povprečnih profesorjev. Od sreče zavisi, katerga dobiš. Pa par legend je šlo pred leti v pokoj ...
x

easyman ::

Sam sem šolo obiskoval kot dijak in moram reči, da sem jo zapustil z dobrim občutkom. Še posebej so mi bili všeč tedni športa, česar mislim da ne najdeš na vseh šolah. Inštruiram tudi matematiko in moram reči, da le ta ni nič kaj težja kot na okoliških gimnazijah (mogoče je bila to včasih, danes pa sigurno ne).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Šolanje, stopnja II. -> srednja računalniška šola

Oddelek: Šola
123669 (3313) pickle_rick
»

katero srednjo šolo? (strani: 1 2 )

6310961 (7556) Janac
»

kam naprej (strani: 1 2 )

649878 (8688) overlord_tm
»

Katere šole imajo slab glas?? (strani: 1 2 )

7015274 (13483) OmegaBlue
»

Waldorfska osnovna šola...

377928 (7196) DoloresJane

Več podobnih tem