Forum » Loža » Bose AMP
Bose AMP
bozicek ::
Med pospravljanjem sare sem prisel do odkritja
Stari amp, katerega se sploh ne spomnim kje sem ga dobil
Po malce brskanja in ogledovanja pac stvar pripada Mercedezu
Vprasanje:
Ali se lahko to ponuca v obicen avto?
Kje se dobi konektor?
Kako ali kje bi sprobal ali to cudo sploh deluje?
slike:
Stari amp, katerega se sploh ne spomnim kje sem ga dobil
Po malce brskanja in ogledovanja pac stvar pripada Mercedezu
Vprasanje:
Ali se lahko to ponuca v obicen avto?
Kje se dobi konektor?
Kako ali kje bi sprobal ali to cudo sploh deluje?
slike:
Darila letos samo za poredne
- zavaroval slike: bluefish ()
Tilen1 ::
to čudo kot praviš je prava stvar...BOSE se nahaja v znamkah avtomobilov BMW,AUDI in MERCEDES-BENZ...pomoje je bolje da ga prodaš,ali si pa nabaviš celotno ozvočenje BOSE...zvoka se ne da opisat ;D
s1m0n ::
To je verjetno iz Mercedes E320, če je delujoč ga prodaj :) Kakšnih 100€ bi verjetno dobil :)
SimplTech ::
Kot je bilo že omenjeno gre za stereo ojačevalec iz Mercedes razred E. Na Ebayu se jih kar nekaj prodaja, ti mogoče malo pomaga pri določanju cene, če boš prodajal: klik
Pri testu pa mogoče lahko prosiš kakšnega lokalnega avto električarja, če ti pomaga.
Pri testu pa mogoče lahko prosiš kakšnega lokalnega avto električarja, če ti pomaga.
The Player ::
to čudo kot praviš je prava stvar...BOSE se nahaja v znamkah avtomobilov BMW,AUDI in MERCEDES-BENZ...pomoje je bolje da ga prodaš,ali si pa nabaviš celotno ozvočenje BOSE...zvoka se ne da opisat ;D
bolj za info kot zares, ozvočenje Bose se danes nahaja tudi v Japonski mazdi
drgač tale stvarca je striktno za mercedes, al se ga lahko uporabi tudi za druge znamke avtomobilov?
balocom ::
Odvisno od starosti, lahko da so takrat ko je bil ta ojačevalec narejen že uporabljali CAN-BUS in je vezava nemogoča, ali pa so uporabljali še kak sistem podoben remonte signalu ki se uporablja pri klasičnih avtoojačevlacih. Nekje boš moral dobit shemo avtoelektrike za avto, v katerem je bil vgrajen, nato pa dobit še kak original konektor na pooblaščenem servisu (hint: najbrš ne bo tako drago, kot misliš).
Pa prvo se pozanimaj koliko kanalov ima ta ojačevalec in koliko moči ima.
Pa prvo se pozanimaj koliko kanalov ima ta ojačevalec in koliko moči ima.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
bozicek ::
Najraje bi kar odnesel na Mercedez servis, sam se "bojim" da me bodo "reveza" samo odjebal
Darila letos samo za poredne
M-XXXX ::
The Player je izjavil:
bolj za info kot zares, ozvočenje Bose se danes nahaja tudi v Japonski mazdi
drgač tale stvarca je striktno za mercedes, al se ga lahko uporabi tudi za druge znamke avtomobilov?
Tako za info tudi v Renaultih
Ales ::
Ta amp je za staro Mercedes E klaso, tip W210 ali S201. Se pravi tisti z dvema okroglima lučema spredaj, letniki 1995-2003.
Če boš prodajal pošlji ZS, bom vprašal par ljudi, če jih zanima. V mojem je že not
Če boš prodajal pošlji ZS, bom vprašal par ljudi, če jih zanima. V mojem je že not
1024 ::
zvoka se ne da opisat ;D
Jap, tak crap mors slišat na lastna poslušala. Morde mal bolš k raveland.
Fish knows everything.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1024 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mercedes EOddelek: Na cesti | 7798 (4786) | hojnikb |
» | Mercedes Benz E220 D (W213)Oddelek: Na cesti | 4753 (4173) | Ales |
» | Wanklov rotacijski motor in Mazda RX8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 20348 (7638) | Hayabusa |
» | Pomoč prosim taksiOddelek: Na cesti | 11207 (7786) | zuz3k |
» | Mercedesi razreda A bodo dobili SiriOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12639 (10393) | kronik |