Forum » Loža » Plezanje za juniorje
Plezanje za juniorje
Mercier ::
Dete, pet let, mi trenutno navdušeno pleza. Najboljša igrala so plezala, npr. tisti štriki v živalskem vrtu v Ljubljani.
Organizirana scena mi ne potegne, torej ne nameravam otroka včlanjevat v kakšne klube, društva ali tečaje. Bi pa šla občasno plezat (OK, jaz bi gledal in ahtal), če bi se kje dalo pri teh pogojih. Pozna kdo kaj primernega v Celju in okolici?
Organizirana scena mi ne potegne, torej ne nameravam otroka včlanjevat v kakšne klube, društva ali tečaje. Bi pa šla občasno plezat (OK, jaz bi gledal in ahtal), če bi se kje dalo pri teh pogojih. Pozna kdo kaj primernega v Celju in okolici?
Siddh ::
verjetno bi bla za začetnike najbolša kar raduha, ampak seveda z ustreznim varovanjem (vrvi, pase in vse podobno se da sposodit pri lokalnem planinskem društvu po moje)
če pa nisi imel v mislih nekih hribov in podobnega pa ti lahko samo še rečem pojdi v nek adrenalinski park :)
če pa nisi imel v mislih nekih hribov in podobnega pa ti lahko samo še rečem pojdi v nek adrenalinski park :)
Avenger ::
V klub z njim, pa na umetno steno.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Športno plezanjeOddelek: Šport | 1757 (1198) | jb_j |
» | Mladi športniki in pregorelost - prekmalu in preveč treninga? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13263 (11456) | FiReFTW |
» | Dimnik TrbovljeOddelek: Loža | 2561 (1505) | cile |
» | Kakšna je kazen za vstop na prepovedano območje? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 11180 (8252) | jype |
» | Interni pravilnik vs. zakonOddelek: Loža | 4068 (3526) | SkIDiver |